na telefonie z systemowej, na lapku z firefoxa
nigdy nie zmieniam
Ostatnio zmieniony przez Deergod (18-07-2021 o 20h03)

Strony : 1 ... 700 701 702 703 704 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Deergod (18-07-2021 o 20h03)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (18-07-2021 o 20h41)
Jak sobie radzisz z komarami? Są dla ciebie uporczywe czy jesteś z tych, którym dają żyć?
// Nah nie widzę sensu, skoro i tak cały czas siedzę w domu.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (18-07-2021 o 20h42)
Używasz na co dzień kremu z filtrem? Jeśli tak to jakiego i czy jesteś z niego zadowolona?
Za chałwą i takimi które zawierają mak, orzechy, suszone śliwki, migdały lub marcepan.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (18-07-2021 o 21h11)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (18-07-2021 o 21h02)
Wolisz kupować ubrania i buty online czy stacjonarnie?
// Buty ;_; Już mi się nigdzie nie mieszczą, a tak kupiłabym jakieś kolejne...
Ostatnio zmieniony przez Aida (18-07-2021 o 21h16)
Co najbardziej lubisz kupować?
// Butów, no sam szatan we mnie wstępuje jak mam jakieś wybrać, nienawidzę mierzyć butów w sklepie a przez internet nie kupuję, bo wiadomo, buty to akurat trzeba mierzyć.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (18-07-2021 o 21h33)
Czego najbardziej nie lubisz kupować?
Jako pierwsza przyszła mi do głowy sprawa Trójki z West Memphis, ale poza tym mogłabym też wymienić sprawę Victorii Climbie bo to była pierwsza sprawa kryminalna, którą się bardziej zainteresowałam, no i jakoś tak mocno została w mojej głowie.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (18-07-2021 o 21h52)
która kryminalna sprawa, o której słyszałaś/czytałaś zapadła ci w pamięć najbardziej?
//no słuchaj xD
tak, dwa odcinki i wooo, jaka ta kreska jest fajna i czasem animacja wchodzi tak smooth niczym nóż w masło
i zespottowałam w intrze uroczą dziewczynkę ale jeszcze jej nie widziałam ale dla niej mogę oglądać
tylko jedno ale, rozumiem makaroniarza wampajera ale jednak jeśli został full time otaku to jednak chociaż jedną taką animu pokojówkę chyba chciał by mieć lelz
Ostatnio zmieniony przez chochoł (18-07-2021 o 21h59)
i co, obejrzałaś coś o gościach z ulicy wszystkich świętych>????
Obserwują ją odkąd tylko pamiętam, pamiętam jej Off White i inne komiksy, pamiętam jak deviantart miał z nią ogromny wywiad na temat tego, czemu wybrała taką ścieżkę życiową, a nie poszła na prawo jak rodzice kazali, no i uwielbiam ją po prostu, ale nie poznałem, chciałbym ;-;
Ostatnio zmieniony przez falafel (18-07-2021 o 21h39)
Czekałam z tym pytaniem odkąd zobaczyłam wczoraj Twoją odpowiedź na jakieś inne pytanie i chciałam Cię złapać od tego czasu xD
Znasz Akreon osobiście? OwO Uwielbiam jej prace
/Same bro, też obserwuję od bardzo dawna
Edit: Avocado
Ostatnio zmieniony przez Shemei (18-07-2021 o 21h41)
Jaka jest najbardziej obrzydliwa rzecz, którą jadłaś?
// A zastanawiam się czy pytałaś serio z tym graniem czy tak tylko xD i czy jak nie mam ps+ to mogę z kimś grać czy nie I don't have friends, I don't know, nigdy z nikim w nic nie grałam czy muszę wykupić i w co to granko by było. I tęsknię za Laufey, czekam aż mi ją oddadzą.
/ <3 odezwę się jak dostanę wypłatę to pogramy!
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (18-07-2021 o 22h43)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (18-07-2021 o 22h20)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (18-07-2021 o 22h16)
Na co spędzasz dużo czasu?
toksyczne znajomości do kosza
Ostatnio zmieniony przez falafel (18-07-2021 o 22h19)
Co trudno ci było wyrzucić?
// Bo łączy dwie rzeczy, które lubię - szachy i szczurasy. Szachurasy. uwu
Ostatnio zmieniony przez Qoona (18-07-2021 o 22h19)
Dlaczego akurat taka sygna?
Ciężko określić xD nigdy nad tym nie myślałam
Na pewno robię to głośno
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (18-07-2021 o 22h21)
W jaki sposób się śmiejesz?
Niebieski długopis Papermate, o grubości XF lub pióro, ale te szybko niszczę, więc nie mam od dawna.
Ostatnio zmieniony przez falafel (18-07-2021 o 22h22)
Zwracasz uwagę na to, jakich przyborów piśmienniczych używasz, czy jest ci to obojętne? Czym piszesz?
// Nie, nigdy, moja mama dostałaby zawału T v T
Ostatnio zmieniony przez Qoona (18-07-2021 o 22h24)
Wolisz pisać na komputerze czy na papierze?
// Tak, za dzieciaka prowadziłam! To był taki mój mini pamiętnik i pisałam sobie o różnych bzdurkach :> Ale szybko się znudziłam.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (18-07-2021 o 22h29)
Prowadzisz lub prowadziłaś jakiegoś bloga?
Gram, nie planuję na nich wishować.
Ostatnio zmieniony przez falafel (18-07-2021 o 22h34)
Grasz jeszcze w genshinka? Planujesz rollować po Ayakę lub Yoimiyę czy odkładasz na jakieś inne postacie?
Pod względem fabularnym czy gameplayu? Ogólnie rzecz biorąc, to powiedziałabym Xiao, Ningguang.
Rolluję po Ayakę i kurcze, większośc postaci z Inazumy. Może z wyjątkiem Baal, Kokomi, Thomy.
A ty? Kto jest twoją ulubioną postacią?
// Meeh, to był taki malutki bloguś, o którym tylko wiedziały koleżanki z klasy, którym powiedziałam xD Nie pisałam na nim niczego interesującego, a regularne wyszukiwanie informacji, żeby pisać o nich wpisy byłoby dla mnie tylko zbędnym obowiązkiem : / Dlatego nie czułam potrzeby kontynuowania.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (18-07-2021 o 22h43)
Czemu nie chcesz prowadzić nadal? Sądzisz, że inni chcieliby czytać czy nie bardzo?
Chyba tak? Nie wiem jak można słuchać muzyki tak po prostu, do jakichś rzeczy, jak słucham to słucham, wczuwam się w tekst, czasem go analizuję, no idk, dla mnie to zderzenie ze sztuką.
Ostatnio zmieniony przez falafel (18-07-2021 o 22h45)