Jakie byłyby twoje wymarzone wakacje?
Niestety nie miałem okazji
Ostatnio zmieniony przez Noku (24-07-2021 o 19h26)

Strony : 1 ... 731 732 733 734 735 ... 1527
Jakie byłyby twoje wymarzone wakacje?
Niestety nie miałem okazji
Ostatnio zmieniony przez Noku (24-07-2021 o 19h26)
Widziałeś kiedyś zorzę polarną?
Mam takie piosenki, jedna z nich to chociażby The Truth Untold od BTS.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (24-07-2021 o 20h12)
Czy masz jakieś piosenki, które zawsze Cię wzruszają?
Tak, nawet mogę powiedzieć, że chciałabym tego spróbować kamper to fajna sprawa, oczywiście ma swoje minusy no i ja nie mam prawa jazdy, ale mimo wszystko mogłabym.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (24-07-2021 o 19h42)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (24-07-2021 o 19h35)
Jaka jest twoja orientacja w terenie?
Całkiem spory, mam łóżko schowane za szafą pełną książek i mang. Szare ściany, białe meble i fioletowe, zasyfione biurko. A pod biurkiem poduszki dla kotów do spania. I koci karton w rogu pokoju. Mam też takie fajne lampki dekoracyjne nad biurkiem i ledy na szafie :v Całkiem ładnie i nowocześnie, choć na ścianach jest pusto bo nie mam pomysłu co powiesić
Ostatnio zmieniony przez Noku (24-07-2021 o 19h40)
Jak wygląda twój pokój?
Myślę w czterech językach, jak jednego słowa nie ma w tym, to będzie w drugim. Niestety to nie wygląda tak płynnie jakby mogło się wydawać ;-;
Ostatnio zmieniony przez falafel (24-07-2021 o 19h59)
Gdybyś miał wymyślić nowe słowo to jakby brzmiało i co by oznaczało? Ogólnie brakuje Ci jakiegoś słowa w naszym języku?
Myślę, że się nie nadaje i puki co nie planuje, bo nie jest mi to potrzebne, może kiedyś w dalekiej przyszłości.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (24-07-2021 o 19h50)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (24-07-2021 o 19h53)
Masz prawo jazdy?
// Tak, blisko miejsca zamieszkania mam las.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (24-07-2021 o 20h28)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (24-07-2021 o 20h23)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (24-07-2021 o 20h34)
Jeśli człowiek pochodzi od małpy to od czego mogłby pochodzić elfy?
Tak szczerze mówiąc to stwierdziłam, że go zmienię po zrobieniu wyzwania z wymyśleniem dla osób z kolejki alternatywnych nicków, dałam sobie parę dni na zastanowienie no i zmieniłam xd, już wcześniej czasem myślałam o zmianie bo gdzieś tam uwierał mnie ten "Czarls" tylko trzymałam się go z przyzwyczajenia, może gdybym jeszcze miała ten nick co na syfie czyli "Baudelaire" to bym dalej przy nim siedziała, a tak no to cóż, Skaen fajnie brzmi i pasuje mi do wyglądu mojej Gard.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (24-07-2021 o 20h59)
Skąd pomysł na zmianę nicku?
// Pewnie też od małpy, albo od koni, jak to pół konie.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (24-07-2021 o 21h06)
Jeśli człowiek pochodzi od małpy, to od czego pochodzą centaury?
Jajko, bo przed kurami były gady, które też się wykluwają z jajek ;pp
ale to wszystko jest krąg życia, nie ma on początku, ani końca
Ostatnio zmieniony przez falafel (24-07-2021 o 21h13)
Skoro już takie pytania na temat stworzenia stawiamy, pierwsze było jajko czy kura?
Spotkała ją śmierć w męczarniach i katuszach, jednak nie wydobyłam wciąż jej ciała z odmętów mojego podupadającego zapału. :v
Myślałam co prawda, żeby spróbować chociaż partówkę dzisiaj napisać, ale jakoś tak nie wiem. Odrzucamy się siebie nawzajem. :[
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-07-2021 o 21h07)
Jak u Ciebie z weną na pisanko ostatnio?
"Świętoszek". To jest tez moja ulubiona do teraz lektura.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (24-07-2021 o 21h11)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (24-07-2021 o 21h22)
Czujesz się bardziej ścisłowcem czy humanistą? A może nie uznajesz takiego podziału? :x
Omg... Myślę, że rozwija się w tym końskim, ale mleko ssie z sutków człowieczych. Jakoś nie wyobrażam sobie centaura w ludzkiej ciąży ani małego centaurątka, które pije mleko z końskich sutków.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-07-2021 o 21h25)
SKORO JUŻ O CENTAURACH MOWA,
to w którym brzuchu rozwija się mały centaur, po tym jak mam centaur zajdzie w ciążę? W tym końskim, czy człowieczym? Czy małe centaury ssą mleko matki z ludzkich sutków, czy z krowich?
wstaję, piję zieloną herbatę, spoglądając w stronę wchodu, by powitać się ze smokiem, który nad nami miłościwie panuje, idę z pieskiem na spacer i/lub witam słońce gimnastyką, idę sobie do pracki, robię rzeczy w pracy (marzy mi się nauczanie innych, ale tbh ważne, żeby mnie traktowali jak człowieka), jem pyszny wegański obiadek, który sam sobie przygotowałem, gram w gierki, czytam książki, zbieram materiały do własnej książki, a na koniec żegnam dzień spacerem z pieskiem, albo jogą.
no i piję dużo wody, ty też pij, żeby mózg nie parował.
Ostatnio zmieniony przez falafel (24-07-2021 o 21h22)
jak opisałbyś idealny dzień?
/chyba mi mózg wyparował
/przez pytanie powyżej o centaury i ich ciąże, nigdy nie zastanawiało mnie to w którym brzuchu rozwija się potomstwo i jak ssą mleko CRI, czuję, że mój pogląd na świat się zmienił XDDDDDD
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (24-07-2021 o 21h21)
czemu ci mózg wyparował?
// jestem prostym człowiekiem, marzy mi się ps5.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (24-07-2021 o 21h26)
jakbyś mogła kupić jedną dowolną rzecz, bez względu na cenę, co by to było?
/aa, to będzie ciężkie bo nie ma mnie teraz w domu, ale tak z głowy to na pewno muszę wspomnieć:
zmartwychwstanie tołstoja
zatracenie dazaia osamu
i no muszę wspomnieć wiedźmina, który swego czasu dał mi dużo motywacji do pisania własnych rzeczy
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (24-07-2021 o 21h34)
Pytałaś mnie o książki, więc odbijam tamto pytanie - jakie książki ty uważasz za najlepsze?
polski to mój matczyny, angielskim posługuję się od zawsze, teraz jest to do tego stopnia, że każdy sprzęt elektroniczny mam po angielsku, seriale i filmy oglądam po angielsku, w gry gram po angielsku, w sensie to nie jest nawet kwestia zastanawiania się, tylko już nawet polskie filmy źle mi się ogląda, bo nie do końca rozumiem co w nich mówią, hiszpańskiego uczyłem się w klasie dwujęzycznej i zdawałem hiszpańską maturę dla obcokrajowców i mam wiedzę na temat Hiszpanii jaką ma przeciętny Hiszpan - znam kanon lektur, znam geografię i pojęcia geograficzne po hiszpańsku, często go używam w głowie, gdy chodzi o jakieś specjalistyczne słownictwo, bo to jest jeden z języków łacińskich, a na łacinie tworzy się teraz nowe języki i jest mi tak po prostu wygodniej, no i od czterech? lat uczę się mandaryńskiego, a znaki mocno wchodzą na głowę i niektóre rzeczy łatwiej jest przekazać w znaku niż w słowie.
Ostatnio zmieniony przez falafel (24-07-2021 o 21h32)
Podejrzałam sobie, że myślisz w czterech językach, stąd moje pytanie - jakie to języki? Jak się ich uczyłeś i na jakim poziomie mniej więcej się nimi posługujesz?
Trzech; polski, angielski i zdarza mi się, że gdy brak słowa, sięgam po nie do niemieckiego. Ale najczęściej polski i angielski.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-07-2021 o 21h31)
a ty w ilu myślisz?
// nie uważam żebym była dobra w czymkolwiek.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (24-07-2021 o 21h33)