Próbowałeś kiedyś rzeźbić? Chciałbyś spróbować?
Bardzo często, dlatego najważniejsze rzeczy, które muszę zrobić albo jakieś ważne daty sobie zapisuję.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (26-07-2021 o 13h27)

Strony : 1 ... 740 741 742 743 744 ... 1527
Próbowałeś kiedyś rzeźbić? Chciałbyś spróbować?
Bardzo często, dlatego najważniejsze rzeczy, które muszę zrobić albo jakieś ważne daty sobie zapisuję.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (26-07-2021 o 13h27)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (26-07-2021 o 13h32)
Książki czy filmy? Jakie lubisz najbardziej?
// Podłóg ~ . ~
Ostatnio zmieniony przez Qoona (26-07-2021 o 13h28)
Czego nie lubisz sprzątać/myć?
@down nie, ale czasem zdarzy się wena by coś poprzestawiać gdzieś, uporządkować, zmienić
Ostatnio zmieniony przez Floy (26-07-2021 o 13h34)
Lubisz sprzątać?
// Odkurzanie, bo nie mam tyle siły nawet żeby wykonywać to zadanie xd po złamaniu barku strasznie jest wszystko upierdliwe, nawet odkurzacz ma zbyt dużą moc wciągania i mnie pokonuje, meh.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (26-07-2021 o 13h42)
A jakiego obowiązku domowego najbardziej nie lubisz? :v Może coś cię brzydzi, denerwuje?
Lubię zmywać podłogi. I w sumie nie jest najgorsze odkurzanie, tylko zawsze strasznie gorąco mi przy tym. :-:
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (26-07-2021 o 13h41)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (26-07-2021 o 13h45)
czujesz się w czymś beznadziejnie słaby?
@down nie zrobiłam, ale kusi wsiąść do pociągu i pojechać gdzieś nie mówiąc nikomu
@Shairan to pytanie mnie bardzo ucieszyło, a jest dobrze, bardzo dobrze, ale jako, że ostatnio oglądałam "Astelix i Obeliks misja Kleopatra zacytuję zmieniony monolog skryby, bo mi sie przypomniał:
A, wiesz, moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze, albo że niedobrze. Gdybym miała powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałabym, że ludzi. Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłam, kiedy byłam sama, i co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałam szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłam, i dziękuję życiu! Dziękuję mu; życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość! Wielu ludzi pyta mnie o to samo: ale jak ty to robisz, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste! To umiłowanie życia. To właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład jestem bzyczącą muchą a jutro – kto wie? Dlaczego by nie – oddam się spontanicznemu pomysłowi i będę, ot, choćby, przykładowo... doć— ehm...-innym pospolitym, ale nadal bezkształtnym owadem...
Ostatnio zmieniony przez Floy (26-07-2021 o 13h55)
Zrobiłaś coś szalonego w ostatnim czasie? Albo może korci cię coś takiego? Co byłoby dla ciebie szczytem w tym kontekście?
Myślę, że generalnie jestem człowiekiem cierpliwym, ale też to zależy od sfery... Bardzo łatwo się przejmuję czymś, co robią, co mówią, co myślą - dlatego łatwo mnie zestresować, że ktoś na przykład nie ma ochoty ze mną rozmawiać i tym podobne.
Ale też ważna jest osoba. Do jednych mam anielską cierpliwość, a do innych na start jest ona na minusie.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (26-07-2021 o 13h45)
@ Floy
Jak to jest być muchą?
@Rhian
Jak u Ciebie z cierpliwością do ludzi?
Jeszcze nie, ale bardzo chętnie kiedyś skosztuję
Ostatnio zmieniony przez Shairan (26-07-2021 o 14h05)
Jadłaś kiedykolwiek ramen? Smakował ci?
// Nie lubię, najchętniej bym nic nie jadła.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (26-07-2021 o 14h04)
jaką kuchnię świata lubisz?
@down trochę nijakiej, bo obok mnie tylko pola i wsie
Ostatnio zmieniony przez Floy (26-07-2021 o 13h59)
W jakiej okolicy mieszkasz? Górzystej, piaszczystej czy innej?
// Umiem i bardzo lubię :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (26-07-2021 o 14h03)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (26-07-2021 o 14h07)
Odpisali??
// Jak Sea powiedziała, że ze mną pogra w gierki.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (26-07-2021 o 14h10)
Co ostatnio sprawia ci radość?
// Nie, w tym przypadku ozdabiam je tylko zdjęciami ^^ Nie chcę kombinować, żeby ich przypadkiem nie zniszczyć ~ v ~
Ostatnio zmieniony przez Qoona (26-07-2021 o 14h10)
Ozdabiasz w jakiś sposób swoje albumy?
Ogólnie mówiąc trzymam się swojego zdania, ale zawsze rozważam argumenty drugiej strony i to czy ta druga strona przypadkiem nie ma racji. Jeśli w toku tych rozważań uznam, że się myliłam no to przyznaje drugiej osobie rację, ewentualnie sugeruję jakiś kompromis. Jeśli wiem że to ja mam rację to zależy już od tego jakie podejście ma druga osoba, jeśli mimo wszystko jest otwarta na rozmowę to tłumacze swój punkt widzenia i zostawiam tą osobę by sama podjęła decyzję, a jeśli nie jest otwarta, upiera się przy swoim i nawet nie chce mnie słuchać, no to kończę rozmowę, bo taka rozmowa nie ma sensu. Ogólnie nie jestem kłótliwą osobą, z obcymi ludźmi w ogóle się nie kłócę, bo mnie oni nie interesują, a ze znajomymi tak jak napisałam wyżej, rzadko też rozpoczynam kłótnie, staram się spokojnie rozmawiać nawet gdy ktoś mnie zdenerwuje i ogólnie gdy uznam, że kłótnia wybuchła z powodu jakiejś błahostki to w ogóle w nią nie wchodzę. Zwykłe wolę też poczekać i porozmawiać z kimś na spokojnie, gdy opadną emocje.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (26-07-2021 o 14h52)
W trakcie kłótni trzymasz się twardo swojego zdania czy jesteś taka bardziej uległa? Ogólnie, jak u ciebie z tą kłótliwością?
No niestety pierwsza, za co mi się obrywa od bliskich. XD Nawet jeśli coś nie jest moją winą, to czuję, że po prostu nie ma sensu się kłócić i stresuje mnie takie zawieszenie.
Ale zaczynam nad tym pracować.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (26-07-2021 o 14h23)
Po kłótni czekasz czy pierwsza wyciągasz rękę?
// Nie gram w gry na komputerze.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (26-07-2021 o 17h32)
Grywasz czasem w gry komputerowe zespołowe? Typu lol albo overwatch
Ostatnio głównie męczyłem ustawkę, więc nawet nie pamiętam czym grałem. Lubiłem grać magiem, który generował dużo zaklęć i miało się cały czas pełną rękę
Ostatnio zmieniony przez Noku (26-07-2021 o 18h03)
Miałeś w Hearthstone jakieś ulubione talie?
No jest taka większa rzecz do której się przymierzam ale wolałbym nie pisać o tym na forum, a z drobiazgów to przymierzam się do robienia dżemu bo mam sporo owoców w domu.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (26-07-2021 o 17h46)
Przymierzasz się aktualnie do czegoś? Jakiś zaległy obowiązek do zrobienia td
// Nigdy nie miałam czegoś takiego jak idealny wypoczynek, zawsze coś krzyżuje mi plany niestety.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (26-07-2021 o 19h31)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (26-07-2021 o 18h48)
czy lubisz się malować? jeśli tak, to jak?
/nigdy nie robiłam takiej rzeczy, ale to jest świetny pomysł?? i na pewno zamierzam zrobić coś takiego w przyszłości! (dziękuję za pomysł <3). myślę jednak, że gdybym zrobiła taką listę sporo rzeczy mogłoby zostać wykreślone, ponieważ ten rok był dla mnie dosyć owocny :>
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (26-07-2021 o 19h09)
Robiłaś kiedyś listę np. 100 rzeczy, które chcesz zrobić przed określonym wiekiem lub w ogóle? Jeśli tak, to czy aktualnie dużo punktów by się zmieniło/lub czy jakieś spełniłaś? (a jeśli nie, to jak podejrzewasz)
nie, nie przychodzi mi nic do głowy