Chciałabyś być sławna? Lubisz być w świetle reflektorów czy to w ogóle nie jest życie dla ciebie? A może już jesteś sławna, tylko forum o tym nie wie? D: Wszystko możliwe xD
// Nie mam :<
Ostatnio zmieniony przez Qoona (28-07-2021 o 21h01)
Strony : 1 ... 745 746 747 748 749 ... 1527
Chciałabyś być sławna? Lubisz być w świetle reflektorów czy to w ogóle nie jest życie dla ciebie? A może już jesteś sławna, tylko forum o tym nie wie? D: Wszystko możliwe xD
// Nie mam :<
Ostatnio zmieniony przez Qoona (28-07-2021 o 21h01)
Masz zdjęcie z kimś sławnym bądź autograf?
// Spider-man uniwersum.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (28-07-2021 o 23h23)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (29-07-2021 o 00h06)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (29-07-2021 o 14h19)
Łatwo cię rozgniewać?
Nie jeden. Zacząłem interesować się robieniem filmów jako dzieciak. Dostałem wtedy kamerę na urodziny i nagrywałem swojego kota, a później robiliśmy z tatą film na wakacjach, taki niby fabularny. Potem jeździłem na obozy filmowe, w szkole dwa razy robiłem filmy na konkursy, montowałem filmy z wycieczek dla nauczycielki od angielskiego. Wyjechałem na Erazmusa właśnie dzięki temu, że obiecałem zrobić film z tego wyjazdu ^^ No i na studiach, wiadomo, trzeba było coś zrobić na ocenę, to robiłem, choć zwykle tylko montaż, bo montażu się uczyłem. W sumie zawsze najbardziej bawiło mnie montowanie, ale występowanie przed kamerą też
Ostatnio zmieniony przez Noku (29-07-2021 o 09h25)
Dobra było pytanie o animacje, no to teraz czy Noku robił kiedyś film? I czym się przy tym filmie zajmowałeś montażem, scenariuszem itd?
W niczym, we wszystkim jestem średnia, kiepska lub beznadziejna.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (29-07-2021 o 09h46)
W czym jesteś dobra?
// Standardowo - pieniędzy.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (29-07-2021 o 10h51)
Czego Ci obecnie brakuje?
Jeszcze nie przeszłam, jestem gdzieś w okolicy 1/4 dopiero
Ostatnio zmieniony przez Skaen (29-07-2021 o 10h07)
Jak Ci się odcinek 6 podobał? :T
Pewnie tak, jeśli będą się "zgadzały pieniążki" ^^ Nie mam nic przeciwko. Drugi sezon SF to nuda i niewypał, tutaj jest o wiele lepiej, wciagam się ^^
Ostatnio zmieniony przez Shairan (29-07-2021 o 10h18)
Jak myślisz czy Eldka doczeka się trzeciego sezonu?
Myślę, że na naukę nowych rzeczy.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (29-07-2021 o 11h24)
Na co nigdy nie masz czasu?
Pesymistką.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (29-07-2021 o 10h59)
Jesteś bardziej optymistką czy pesymistką?
Odpocząć, ogarnąć wszystkie potrzebne mi papiery, odpocząć, znaleźć rysik do tabletu
Ostatnio zmieniony przez Noku (29-07-2021 o 11h21)
Jakie masz aktualnie cele?
// Tak, lubię.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (29-07-2021 o 11h18)
Lubisz chodzić do kina?
Chciałabym umieć w photoshopa i bawić się grafiką, ale jestem technologicznym zerem i nie robię w ogóle postępów xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (29-07-2021 o 11h14)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (29-07-2021 o 11h22)
Patrząc po sygnie
Grasz w lola? Jeśli tak, to na jakiej linii lub, jakimi championami?
Nie ma specyficznej linii, której nie lubię, ale nie potrafię kompletnie grać na topie. Tanki są łatwe do grania (choć nie lubię mieć mele auto) ale nie przepadam po prostu za tym gameplayem.
Ostatnio zmieniony przez Mijaku (29-07-2021 o 11h20)
A Ty jakiej linii i bohaterów nie lubisz w lidze?
O wiele przyjemniej grało mi się licealną Gardzią, chociaż nie ukrywam, wolę wygląd z uniwerku.
Fabuła chwilami bardzo naiwna, bohaterka robi idiotyczne rzeczy, wiem, ale sympatyczniej mi się grało i grono WSów było dla mnie atrakcyjniejsze. Kiedy wyrzucili mi Lysandra i zrobili z niego rozrzutnik gnoju, nie umiałam się już tak wczuć.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (29-07-2021 o 11h27)
Jak oceniasz pierwszy sezon syfa, skoro drugi to niewypał?
// Najpierw Nat, później Armin a na końcu Rayan.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (29-07-2021 o 11h28)
Jaki był Twój WS na syfie?
Zdarzało się, ale nic nie robiłam. Po prostu rano dowiadywałam się od innych domowników, że chodziłam gdzieś w nocy po domu po wodę, albo do toalety a tego nie pamiętałam.
Ostatnio zmieniony przez Mijaku (29-07-2021 o 11h39)
Lunatykowałaś kiedyś?
Wcześniej nigdy mi się to nie zdarzało, ale w tym tygodniu kilka razy budziłem się w środku nocy
Ostatnio zmieniony przez Noku (29-07-2021 o 12h40)
Często przebudzasz się w nocy czy śpisz spokojnie?
Czasem zapominam zaraz po przebudzeniu, a niektóre sny pamiętam latami, to zależy od tego co mi się śni.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (29-07-2021 o 12h46)
Jak długo pamiętasz to co ci się śniło?
// Luca, poszłam sobie w ramach tej nagrody graficznej, wykorzystałam sobie jeden z dwóch biletów, ale no, nie podobało mi się, zwłaszcza, że byłam zmuszona oglądać z dubbingiem, jakby nie rozumiem czemu bajek w kinie nie mogą puszczać z napisami, ale whatever. Dużo mówili po włosku a ja akurat włoskiego nie znam, a przynajmniej nie na tyle, żeby szybko sobie przetłumaczyć pełne zdania, a co najśmieszniejsze kwestie te nie był tłumaczone i strasznie mnie to irytowało. Bajka była dość nudna i przewidywalna.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (29-07-2021 o 12h52)
Na czym byłaś ostatnio w kinie i jak ci się podobało?
Nic co kazałoby mi rozmawiać z ludźmi. Nie byłbym w stanie. Ogólnie gastro to jakiś koszmar. Ja ledwo potrafię dwadzieścia minut ustać na nogach i już mi się słabo robi. Gdybym wytrzymał dzień w takiej pracy bez zemdlenia lub ataku paniki to byłby cud.
Ostatnio zmieniony przez Noku (29-07-2021 o 13h39)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (29-07-2021 o 13h17)