Zdarza ci się słuchać podcastów? Masz jakieś ulubione?
Nie za bardzo, szczerze mówiąc, dlatego też nie mogę żadnego polecić
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (29-07-2021 o 20h10)

Strony : 1 ... 747 748 749 750 751 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (29-07-2021 o 20h10)
Często czytasz artykuły na necie? Natrafiłaś ostatnio na jakiś ciekawy?
/Grać w D&D u babci z Profesorem.
Nigdy nie grałam w D&D i nie wiem kim jest Profesor ale ok przyjmuję wyzwanie.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (29-07-2021 o 20h29)
Co bedziesz robic w te wakacje?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Flower (29-07-2021 o 21h08)
Obchodzisz urodziny? Masz jakiś ulubiony sposób na świętowanie?
// Zapytałabym Sebastiana Stana dlaczego jest takim idiotą i każe biednym ludziom podczas covida rzucić pracę, siedzieć w domu i dystansować się od innych a sam wynajmuję sobie jak i pływa ze swoją nową dziunią i chwali się na insta jak to je pizzę za 6 tysięcy dolarów, a no i jeszcze jak długo ta ustawka potrwa, bo to się żenujące robi. Idk, rozdrażnił mnie jakoś ostatnio, a nigdy złego słowa nie dawałam na niego powiedzieć, zawsze był osobą, którą bardzo szanowałam, jakby no wkurza mnie takie lansowanie się swoją forsą czy to aktor czy nie aktor.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (29-07-2021 o 23h06)
Gdybyś miała sposobność przeprowadzić wywiad z wybraną przez ciebie, sławną osobą, to kto by to był? I między innymi na jakie pytanie bardzo chciałabyś poznać odpowiedź?
Co czeka nas po śmierci?
To chyba jedno z najbardziej typowych pytań, na które ludzkość chciałaby poznać odpowiedź. xd Ten kto wierzy w życie po śmierci, ten wierzy, ale nikt tak naprawdę pewności nie ma. AND I WANT FACTS NOT ASSUMPTIONS.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (29-07-2021 o 21h24)
Gdybyś mogła poznać odpowiedź na każde pytanie, ale tylko jedno, to jakie pytanie byś zadała?
Jak rozmawiać z ludźmi. I jak być zdrowym człowiekiem ogółem
I Duńskiego może. Ale nie tyle nie mam jak, co leniwy jestem
Ostatnio zmieniony przez Noku (29-07-2021 o 21h39)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (29-07-2021 o 21h43)
A ty masz takie coś?
@down odnaleźć? Najpierw muszę sobie przypomnieć co zgubiłam...pierścionek/bransoletkę/naszyjnik, która była nie moja a ją zgubiłam
Ostatnio zmieniony przez Floy (29-07-2021 o 21h35)
Gdybyś mogła odnaleźć jedną rzecz, zagubioną gdzieś na przestrzeni lat, to co by to było?
Oglądać filmy/seriale, pisać w opowiadaniach grupowych, czytać webtoony, słuchać muzyki, "przesiadywać" na YouTube, grać w visual novels, słuchać podcastów kryminalnych, spotykać się z psiapsi, robić mejkap, gotować (czasem), spać.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (29-07-2021 o 22h02)
Co lubisz robić w czasie wolnym?
Nie. Powiedziała że jest okej! Muszę teraz przesłać pracę jeszcze komuś i będzie git ^^
I jak do mnie zadzwoniła powiedzieć co muszę jeszcze załatwić to mówiła mi per Pan i było mi bardzo miło <3 Więc przynajmniej to już mnie nie martwi
Ostatnio zmieniony przez Noku (29-07-2021 o 22h13)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (29-07-2021 o 22h19)
Gdzie chowasz się przed obowiązkami?
Wystarczy pokazać mi kotka
Albo zapytać o podcasty, których słucham
Ostatnio zmieniony przez Noku (29-07-2021 o 22h27)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (29-07-2021 o 22h36)
Akurat mi wyskoczyło, więc to musi być znak - którym z tych miłych stworków jesteś?
Ostatnio zmieniony przez Deergod (29-07-2021 o 22h41)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (29-07-2021 o 22h47)
Masz w swoim plecaku/torbie dużo niepotrzebnych rzeczy?
Hah, hah...
Uh, no ten...
Uhhhhhh
Ostatnio zmieniony przez Noku (29-07-2021 o 22h50)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (29-07-2021 o 23h14)
Masz raczej nadmiar czy niedomiar czasu?
// Spędzanie czasu z innymi ludźmi, mnie męczą takowe interakcje.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (30-07-2021 o 10h12)
Jaki rodzaj aktywności (ogólnie sposób spędzania czasu) wcale a wcale nie wydaje ci się interesujący?
Interesujesz się luksusowymi markami (nawet jeśli sama od ich nie kupujesz)? Co sądzisz o nieco dziwnych markowych produktach typu rakietka tenisowa Louis Vuitton?
// Nie miałam w głowie kappy przy tworzeniu tej stylizacji, ale masz rację, też widzę drobne podobieństwo! owo
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-07-2021 o 08h40)
Masz taki dziubek, że skojarzyłaś mi się z Kappą. Czy to zamierzony efekt?
A bo nie chce mi się ustawiać warstw z docelowych do tego sukienek, niech się trochę przewietrzy, ciepło jest xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (30-07-2021 o 10h22)
A twoja strażniczka co tak brzuszkiem świeci?
// Nie, w jakiś szczególny to nie, mam szampon z odżywką, codziennie myję wieczorem głowę i to wszystko xD
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (30-07-2021 o 14h09)
Dbasz o swoje włosy w jakiś szczególny sposób?
Nie lubię. Zawsze czuję się dziwnie i niekomfortowo z pomalowanymi paznokciami. Ogólnie nie czuję się dobrze z takimi stereotypowo kobiecymi rzeczami, plus nie lubię tego śliskiego dziwnego uczucia na paznokciach jak są pomalowane. Zawsze mam ochotę zdrapać sobie lakier.
Gdybym miał to pewnie gładki matowy kolor. Czarny, zielony albo niebieski.
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-07-2021 o 16h31)
Lubisz malować sobie paznokcie? Jaki kształt, kolory i ozdoby ci się podobają?
Na dżungle, pola ryżowe albo jakieś takie azjatyckie widoczki, góry, las, łąkę - ogólnie jakaś natura, ale nisko, nie wyżej niż jedno piętro nad poziomem drzew, wyżej wolałabym jakieś lokalne widoczki, np. osiedle apato, a jeszcze wyżej panoramę Tokio. Pustynia też bylaby super gdybym mieszkała w takim miejscu, morze. Wiec no, zalezy gdzie i kiedy, nie jestem wybrednym czlowiekiem.
Ostatnio zmieniony przez Flower (30-07-2021 o 18h21)
Jaki chciałabyś mieć widok z okna?
Lubię kwiaty, ale nie znam się na symbolice. Raczej patrzyłbym na wygląd i zapach ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-07-2021 o 21h03)