Czy lubisz kwiaty? gdybyś miał je komuś dać, zwróciłbyś uwagę na symbolikę?
/dzisiaj jestem stokrotką. :>
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (30-07-2021 o 18h29)
Strony : 1 ... 748 749 750 751 752 ... 1527
Czy lubisz kwiaty? gdybyś miał je komuś dać, zwróciłbyś uwagę na symbolikę?
/dzisiaj jestem stokrotką. :>
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (30-07-2021 o 18h29)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (30-07-2021 o 18h58)
Jakie prezenty zazwyczaj kupujesz swoim bliskim?
// Bardzo!
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-07-2021 o 21h30)
Lubisz niespodzianki?
// Do Warszawy, niezbyt miło.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (31-07-2021 o 11h14)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (30-07-2021 o 21h05)
Są jakieś filmowe klasyki, które większość osób poleca a Tobie totalnie nie podeszły?
/Hm zazwyczaj nie myślę o scenach w kontekście ulubionych, zwykle jestem po części z nich niezadowolona i mam w głowie, że mogłyby być lepsze ale nie mam odpowiednich umiejętności. Ale z scen, które bardziej lubię to jedną jest chyba zaczynająca og fantasy, które pisałam kiedyś na eldce (i które przepadło wraz z pożarem co mnie do tej pory boli) z opisem krajobrazu zimowego i elfich ruin. I tak samo byłam w miarę dumna z opisu kryjówki bohaterów na pustyni, pamiętam, że mocno się do tego przykładałam, szukając zdjęć lokacji i próbując później przełożyć to na tekst, żeby fajnie zwizualizować. Chyba strata tego drugiego fragmentu boli mnie najbardziej xD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (30-07-2021 o 21h55)
Czy jest jakaś scena, którą napisałaś i jest ona twoją ulubioną?
/yup, napisałam kilka utworów z których jestem dumna, zaczęłam też pracować nad tym, żeby być dla siebie łaskawsza i całkiem nieźle mi to idzie, chociaż nie wiem te rzeczy zaliczają się jako osiągnięcia, ale dla mnie nimi są. :>
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (30-07-2021 o 21h41)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (30-07-2021 o 21h55)
Z jakimi dodatkami nie zjesz burgera?
/Do Gdańska na imprezę a'la dyskoteka szkolna 2000 bo właśnie sie dzieje
Ostatnio zmieniony przez FujiMen (30-07-2021 o 22h22)
Dokąd byś pojechała, gdybyś mogła teraz wsiąść w samochód i obrać dowolny kierunek?
// Zdecydowanie koncerty na świeżym powietrzu, w takich okolicznościach bawię się najlepiej
Ostatnio zmieniony przez Aida (30-07-2021 o 22h33)
Jakie imprezy najbardziej ci odpowiadają?
Trudny wybór. Wszystkie zwierzaki są, jak to mawia dzisiejsza młodzież, big mood
Cherry pepsi wygrywa
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-07-2021 o 22h39)
Edit: Steam mówi że mam 151, zainstalowanych/ogranych jakieś może koło 15/20 więc no. Na Epicu też bardzo dużo a gram tylko w Rocket League. Głównie przez to że wszelakie darmówki dodaję jak są.Tag yourself UwU
Ostatnio zmieniony przez Shemei (30-07-2021 o 22h45)
Ile masz gier, których nigdy nie odpaliłaś?
Nie wiem, mało filmów mógłbym tak oglądać w kółko. Pewnie Mali Agenci. Albo jakąś nudną klasykę kina, to bym się wreszcie do niej zmusił. Ucieczka z kina wolność na przykład. Albo coś Felliniego, bo on dziwne rzeczy robił, to dałoby się to wiele razy oglądać i nie znudzić
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-07-2021 o 22h57)
Jeśli miałabyś oglądać tylko jeden film przez następny rok to jaki byś wybrała i dlaczego?
//Pewnie widziałam jakąś sarnę albo dzika kiedyś. A tak ostatnio to tylko potrąconego lisa
Ostatnio zmieniony przez Soonshim (30-07-2021 o 23h11)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (31-07-2021 o 16h46)
Ostatnio zmieniony przez Lea (31-07-2021 o 11h15)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (31-07-2021 o 11h33)
Ty Sea, słyszałaś, że Kena ma przełożoną premierę, jak żyć? :(
/ CO, no to teraz to już mi głowa w ogóle ze złości pęknie, cri
// Żadnych, boli mnie głowa bardzo, standardowo ponarzekam a później to nie wiem.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (31-07-2021 o 11h45)
Jakie plany na sobotę?
// Rozmowę z jedną osobą
Ostatnio zmieniony przez Aida (31-07-2021 o 11h49)
Co musisz dokończyć, ale nie masz na to najmniejszej ochoty?
/Hmm, tylko trzy! Coś muszę sfaworyzować w takim razie.
Coś, co aktualnie wprawia mnie w taki mega dobry nastrój to są mega długie spacery. Spacery, po których czuję, że nogi wchodzą mi tam skąd wyrosły. Wspomaga to moje oddychanie oraz pozwala zwalczyć problem z zasypianiem.
Kolejną ulubioną rzeczą są Simsy. Uwielbiam w to grać i mimo bardzo długiego stażu grania w nie, wciąż do nich wracam, a po zdanej sesji potrafię zniknąć na tydzień i ciupać bez przerwy
Mamy już czynność, mamy już rzecz, to może teraz jakiś smak? Uwielbiam krewetki w tempurze. I choć pewnie są w moim jadłospisie jakieś smaki, które biją to na głowę, ale w tym momencie to jest coś, co pożarłabym bez zastanowienia
Rozbieżność jest spora, ale z każdej dziedziny mamy jakichś swoich ulubieńców, tak więc, gdybym nie miała ograniczeń, znalazłoby się ich tu o wiele więcej :3
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (31-07-2021 o 11h59)
Ostatnio zmieniony przez Lea (31-07-2021 o 11h53)
3 rzeczy, których nie lubisz?
// Nie wygląda, bo się nie maluję.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (31-07-2021 o 12h05)
Jak wygląda Twój codzienny makijaż?
/Kiedyś mocno się zajawiłam tą całą koreańską pielęgnacją twarzy, więc sobie kupiłam książeczkę na ten temat, wyposażyłam się we wszystkie potrzebne kosmetyki i właściwie zrobiłam to chyba z nudów, bo nigdy żadnych problemów z cerą nie miałam, była to moja duma. Po kilku tygodniach takiej "pielęgnacji" nabawiłam się wielu pryszczy, z którymi walczyłam przez kolejne kilka tygodni. Od tamtej pory ograniczam się tylko i wyłącznie do mycia twarzy specjalną pianką i raz na jakiś czas nakładam krem nawilżający na noc.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (31-07-2021 o 12h07)
Ostatnio zmieniony przez Lea (31-07-2021 o 12h10)
Często dzwonią do ciebie z jakimiś debilnymi ofertami?
// Ja to nawet nie mam w zwyczaju odbierać jak znam numer, do mnie trudniej niż do prezydenta się dodzwonić.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (31-07-2021 o 12h11)