Co najbardziej lubisz robić nad morzem?
//dzięki stara.....
/w domu xd pierwszy raz mam takie rozjazdowe wakacje
Ostatnio zmieniony przez FujiMen (13-08-2021 o 12h16)
Strony : 1 ... 787 788 789 790 791 ... 1527
Co najbardziej lubisz robić nad morzem?
//dzięki stara.....
/w domu xd pierwszy raz mam takie rozjazdowe wakacje
Ostatnio zmieniony przez FujiMen (13-08-2021 o 12h16)
jak wakacje, to gdzie najczęściej?
Ostatnio zmieniony przez Deergod (13-08-2021 o 13h20)
Najczęściej twój telefon jest w trybie głośnym, wyciszonym, a może masz włączone wibracje?
/Tak naprawdę jedynym medium, z którego korzystam korzystam jest Facebook. Mam też IG, ale na niego prawie w ogóle nie wchodzę. Nawet nie sprawdzam skrzynki odbiorczej xD
Od Fb raczej przerw nie robię, przynajmniej takich świadomych. Zaglądam tam w wolnym czasie, ale jeśli mam coś ważniejszego do roboty lub po prostu coś innego, to jakoś nie tęsknię, nie ubolewam
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-08-2021 o 13h05)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (13-08-2021 o 14h01)
Grasz obecnie w jakąś grę? Jeśli tak to jak ją oceniasz?
Ciast i jakiś innych wypieków, ale ogólnie mam słaby węch i aż tak nie zwracam uwagi na zapachy wokół mnie.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (13-08-2021 o 14h37)
Zapach czego jest dla ciebie odprężający?
Tak sobie. Zgarnęłam parę chciejek, ale wciąż mam jeszcze sporo rzeczy, które chcę złapać, a wpadają mi jakieś bublo-śmieci. Najbardziej frustruje mnie ilość ciuchów z poprzednich eventów, bo przez nie ciężko się do tych nowych dogrzebać. -n- Aktualnie mam zamiar skompletować perłową wersję kolorystyczną wróżki, a potem się zobaczy. :v
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 14h07)
Jesteś zadowolona ze swojego eventowego dropu?
Nic mi nie mów ;;;;; 2x ene i jakieś 8 potkow a zgarnęłam AŻ jedną rzecz z listy. Lecą mi same śmieci ;; a gra wporzo. Widziałam, że niby zmienili jej próg słoneczek do zebrania, ale wczoraj tez nie miałam z nią problemów. Ale na razie jej nie robię do końca, bo mi się nie chce xdd
Ostatnio zmieniony przez Flower (13-08-2021 o 14h19)
A jak tam twój drop? Zgarnęłaś już coś, co faktycznie chciałaś? I jak ci idzie gra w wężyka?
Strój wróżki, zwłaszcza perłowa wersja, dlatego mam nadzieję ją zgarnąć przed końcem eventu, ale nigdy nie wiadomo. Potki się leją, ale głównie wpadają starocie, zamiast tego co trzeba (serio, po Chiny je dali, grr).
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 14h31)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (13-08-2021 o 14h59)
Jak tam dropik, masz dla mnie jakieś zielone rzeczy ten?
/jak mi się zachce albo jak mnie najdzie mood "trzeba akumulować więcej hajsu". Zazwyczaj mi sie nie chce
Ostatnio zmieniony przez FujiMen (13-08-2021 o 14h50)
Grasz w dostępne codziennie minigry?
Orchid dancer mi się podoba. Zwłaszcza biżuteria od niego, lubię taką dużą ilość drobnych błyskotek
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-08-2021 o 15h00)
Który strój z eventu najbardziej wpadł Ci w oko? A jeśli nie cały strój to czy jakieś poszczególne elementy?
Eder i Aloth XD z gierki Pillars of Eternity.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (13-08-2021 o 15h04)
Kim są panowie z twojej sygny?
/Teraz rozumiem żart! XD
Jeśli mi na tym zależy to uparcie się staram, ale jak to jest praca domowa albo coś takiego, to olewam
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-08-2021 o 15h11)
Jak coś ci się nie udaje to masz w zwyczaju robić to tak długo, dopóki ci się nie powiedzie, czy raczej odpuszczasz?
Nie zbieram tak typowo, ale mam kilka z różnych miejsc, w których byłam albo był ktoś, kogo znam i dostałam w prezencie.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 15h47)
Zbierasz magnesy na lodówce?
Bardzo rzadko, nie lubię fastfoodów. Jeśli jem, to zapiekanki jak jestem bardzo głodny. Albo jak jestem z kimś na mieście to potrafię zjeść frytki albo burgera dla towarzystwa. Ale już dawno tego nie robiłem
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-08-2021 o 15h45)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (13-08-2021 o 16h06)
Z czym nie wypiłbyś babol tea?
/W sumie to trochę wolę herbatę, jednak kawę oczywiście też uwielbiam i wypiję każdą, byle była gorąca
Ostatnio zmieniony przez FujiMen (13-08-2021 o 15h59)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (13-08-2021 o 16h03)
Czy smakuje ci yerba?
Raz, ale zupełnie mi nie smakowała. Miała taki posmak plastiku
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-08-2021 o 16h02)
Piłeś kiedyś bubble tea? Albo chciałbyś kiedyś spróbować?
Właśnie z produktów spożywczych to m.in. bubble tea, ale powyższa opinia @Noku mnie nie zachęca. xD A z innej beczki to np. pływania z delfinami czy lepienia z gliny.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 16h28)
lepiej nie pytaj
Ostatnio zmieniony przez truflogon (13-08-2021 o 16h20)
Jest jakiś mem lub dowcip, który zawsze Cię bawi?
Jest głupie, tak najprościej mówiąc XD a tak dokładniej no to nietrudno mnie rozbawić, śmieszą mnie żarty różnego rodzaju, nawet czasem bawią mnie takie dość niskich lotów, prymitywne lub suchary. Właściwie jedyne co mnie nigdy nie bawi to cudzą krzywda i żarty z tematów, które mogą być dla kogoś bolesne (jedyny wyjątek to gdy żartuje sama z siebie w ten sposób, lub gdy ktoś z moich znajomych to robi, wtedy potrafi mnie to rozśmieszyć, choć to też zależy od sytuacji, ogólnie lubię się śmiać z mojego nieudanego życia xd).
Ostatnio zmieniony przez Skaen (13-08-2021 o 16h18)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (13-08-2021 o 16h16)
Gdybyś miała skrzydła, to jak by wyglądały?
Jak najbardziej bym chciał, zawsze można by było przeskoczyć kilka kałuż :D
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-08-2021 o 16h23)