~~Oj nie chciałabym, to nie dla mnie.
Ostatnio zmieniony przez Thesana (13-08-2021 o 19h06)

Strony : 1 ... 790 791 792 793 794 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Thesana (13-08-2021 o 19h06)
Byłaś kiedyś w jakimś Escape Roomie? Albo chciałabyś się wybrać? Jeśli tak, to na jaki theme byś się zdecydowała?
Edit: A i owszem, z chęcią! W takim lodzie na przykład, drewnie czy glinie byłoby fajnym doświadczeniem. <3
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 19h26)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (13-08-2021 o 19h13)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (13-08-2021 o 19h10)
@Deergod Czy miasto, w którym mieszkasz ma swoje "legendy", przekazywane z ust do ust przez mieszkańców? A jeśli nie ma to czy słyszałeś o jakichś z innych miast?
@Thesana Jaki sport wydaje ci się najbardziej interesujący/przyjemny dla oka etc.?
Oglądam seriale&filmy, włączam sobie muzykę, piszę ze znajomymi, przeglądem memiczki itd. itp.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 19h12)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (13-08-2021 o 19h14)
Masz na coś alergię?
Domyślny. XD nie planuję zmieniać, bo nie mam takiej potrzeby.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 19h16)
Jaki masz dzwonek w telefonie?
Raczej nie bardzo. Te losowe gry często przegrywam
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-08-2021 o 19h36)
Masz "szczęście" w różnych grach, czy raczej nie bardzo?
Tak, jak najbardziej. Nawet jak coś nie przypadnie mi do gustu to po prostu następnym razem tego nie kupię/nie zrobię i tyle. xd Ostatnio miałam przygodę ze szparagami, których spróbowałam po raz pierwszy. Nie zasmakowały mi, no ale cóż, przynajmniej moja ciekawość została zaspokojona. xd
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 19h32)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (13-08-2021 o 20h20)
Jaka była największa kwota jaką znalazłeś na ulicy?
Nie wiem czy takie nietypowe, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy, więc... np. lubię połączenie sera pleśniowego z żurawiną, krewetki, czy pizzę z ananasem.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 19h45)
Jakie nietypowe jedzenie lubisz?
Nie. Zupełnie nie rozumiem po co go dodali
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-08-2021 o 19h53)
Korzystasz ze strychu w tej grze?
Hmm nie pamietam juz haha chyba sie tym specjalnie nie przejelam. Fabula nie jest jakas super, na forum wchodzilam juz coraz mniej (a nawet sploniecie tych wszystkich wiadomosci bylo mi na reke, bo przynajmniej nie wiem jakie glupoty pisalam w 2k16 XD), a jak inwestuje hajs w takie gierki jak ta to licze sie z tym, ze one kiedys przepadną. Czy to serwer padnie, czy mi samej znudzi sie ta gra i przestane na nią wchodzic itp. Tylko postepu w odcinkach bylo mi szkoda bo akurat jakos niedlugo przed pozarem w koncu nadrobilam fabule i bylam ze wszystkim na biezaco, mialam odlożoną maane na przyszle odcinki, no i po pozarze musialam zaczac wszystko od nowa (cala antyczna waluta poszla na ciuszki, wiec sobie tych odcinkow juz nie nadrobie, bo nie mam po co). Summa summarum wyszlo mi to na plus, bo dostalismy tez itemki ktore wczesniej byly u nas niedostepne, poprawilam sobie kolorystyke w szafie (im starsze ciuchy tym mniej z nich korzystalam, bo kolorystycznie mi nie odpowiadaly, bo zmienil mi sie styl), wybralam sobie chowance ktore na pewno chce, moglam za darmo zmienic nick i tak dalej, ale za to ludzie mnie zawiedli, bo to co dzialo sie na Fejsie i Insta to byl krindż mocny.
Ostatnio zmieniony przez Flower (13-08-2021 o 20h01)
Wiem, że już w sumie stare dzieje, ale chyba nie miałam okazji ciebie o to spytać, więc - jaka była twoja reakcja na wieści, że Elda spłonęła? xD
Odpoczynek... troszkę pracy nad dzienniczkiem z praktyk, ale głównie relaks.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 19h52)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (14-08-2021 o 08h29)
Masz jakieś nietypowe połączenie jedzeniowe, które wydaje się dziwne, a tobie przypada do gustu?
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (13-08-2021 o 19h58)
Co nie podoba ci się w obecnym evencie?
Z jednej strony uwielbiam mapkę i polowanie na fanty, ale z drugiej zgarnięcie wymarzonych deklinacji aż dwóch strojów z samych poszukiwań graniczy z cudem. Dlatego myślę sobie, że fajnie by było, gdyby przykładowo strój wróżki był z mapy, a tancerka z dziennych misji do wykonania i można by było sobie wybrać deklinacje. Ale to taka luźniejsza opinia niż typowo "nie podoba mi się, że jest jak jest". Z kwestii, co mi nie leży to bardziej fakt, że na mapie mamy tony starych rzeczy, przez które trzeba się przedrzeć, aby dokopać się do tych nowych, co konkretnie utrudnia pomyślne zdobywanie pożądanych itemków. Nie podoba mi się jeszcze strój płetwonurka (za wyjątkiem tuniki chyba) i ćma, ale z drugiej strony jest też w tym jakiś pozytyw? Gdyby wszystko przypadło mi do gustu to poszłabym z torbami XD
O! I nie podoba mi się ilustracja. Mogli łaskawie zrobić osobne ilu dla każdego z WS'ów, chyba wszyscy na to czekali, bo już wieki tego na eldzie nie było.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 20h06)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (13-08-2021 o 20h02)
Jak ci idzie minigierka z eventu masz już jakieś fragmenty?
Lubie jeść. Szczególnie różnego rodzaju nudle.
Nienawidzę malować sobie paznokci. Nie mam do tego zdolności i zwyczajnie cierpliwości.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (13-08-2021 o 20h11)
co lubisz robić a czego nienawidzisz?
@down popieram ideę DIY i w ogóle świetnie spoko, ale po filmikach typu troom troom, 5 minutes crafts jestem dość zniesmaczona tym tematem. Nie widziałam, jeszcze jakoś dużo ładnych mebli, ozdoby rzadko mi się podobają więc nie do końca mam zdanie
Ostatnio zmieniony przez Acerola (13-08-2021 o 20h08)
Podobają ci sie meble i ozdoby DIY? Typu lozko z palet, wazony z butelek itp.
Jak bylam mniejsza to tak, bo takie dziubanie i tworzenie sprawialo mi sporo frajdy, ale teraz juz nie robie. Kilka lat temu przemalowalam sobie szafke na bialo bo juz byla stara i tak srednio wygladala i chcialam ją odswiezyc, ale ogolnie jesli mam taką mozliwosc, to wole kupic cos nowego i gotowego, bo po prostu taki mam styl, ze ciezko stworzyc samodzielnie to co mi sie podoba. Ale jesli ktos potrafi i to sprzedaje, to chetniej siegne po takie rekodzielo niz po produkt z fabryki, nawet jesli kosztuje wiecej a wyglada tak samo.
Ostatnio zmieniony przez Flower (13-08-2021 o 20h13)
Robiłaś sobie takie ozdoby?
Nie noszę biżuterii, źle się w niej czuję
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-08-2021 o 20h30)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (13-08-2021 o 20h15)
Czym inspirowany strój chętnie zobaczyłabyś na eldzi?
Przyjemnie, bezstresowo, upichciłam coś, byłam na spacerze, siedziałam na eldce, także no, pozytywnie.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 20h20)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (13-08-2021 o 20h32)