Od jak dawna posiadasz tablet graficzny?
No i co to za tablet?
I w jakim programie tworzysz swoje prace?
/Nie znam tego ):
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-08-2021 o 22h29)

Strony : 1 ... 792 793 794 795 796 ... 1527
Od jak dawna posiadasz tablet graficzny?
No i co to za tablet?
I w jakim programie tworzysz swoje prace?
/Nie znam tego ):
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-08-2021 o 22h29)
Czytasz coś na webtoonie?
Tak, "Perswazje" Jane Austen.
Ostatnio zmieniony przez Thori (13-08-2021 o 22h31)
Zaczęłaś ostatnio czytać coś nowego?
Ale z moich, czy cudzych? Bo cudzych to nie pamiętam. A z moich to mój kochany frajer Artur <3 Ale mam dużo OCek i wiele z nich kocham nierówną miłością, na przykład Sebę, Izaaka i kogo tam jeszcze
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-08-2021 o 22h47)
Masz jakieś ulubione OC?
Powiem, powiem, szepnę ci na uszko XD
Ostatnio zmieniony przez Thori (13-08-2021 o 22h43)
Pls skarbie powiesz mi na pv skad atmosfera? Ladnie ladnie prosze <3
@down wez XDDDDD Ja mam tak niski prog bolu ze nawet jak mi mozg splata figla i poczuje bol tam gdzie go nie ma to cierpie XDD Tak samo jak ktos mnie lekko szturchnie to "ałaaaaaaaaaaaa"
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (13-08-2021 o 22h54)
Masz wysoki próg bólu?
/Wooow, dziękuję Ci ślicznie!
Miałam ostatnio jakiegoś art-blocka, ale coś tam się udało na dobranoc wygrzebać
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-08-2021 o 22h58)
Olśniewasz wiesz o tym?
Mój jedyny komentarz do tej stylki to wo wo woow
@down skromna niestety nie będę, bo prawda, że są śliczne. Ale mówię szczerze, że są lekko niepraktyczne, bo trzeba ich dobrze używać. Czasem spłaszczają twarz i dziwnie wyglądają w niektórych włosach. Gryzie mnie jaki kolor dokupić
Ps. może widziałaś, ale wystawiłam ci ocenę stylki
Ostatnio zmieniony przez Acerola (13-08-2021 o 22h59)
Wiesz ze przez to ze patrze na twoja gardzie boli mnie tylek ze nie zdobede tych wloskow a potem patrze na nieodzyskane pieniadze? Czyli w skrocie: wiesz ze zazdro tych wlosow?
@down szczerze mowiac musialam wygooglowac co to jest i wciaz nie jestem pewna czy to to co zrozumialam patrzac po grafikach
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (13-08-2021 o 22h59)
Co myślisz o vent art?
Dosyć długo. Idealne warunki to we własnym łóżku, w chłodnym pokoju, po wypiciu meliski <3
Ostatnio zmieniony przez Thori (13-08-2021 o 23h00)
Długo zajmuje Ci zaśnięcie? Jakie są Twoje idealne warunki do spania?
/Ohh po obejrzeniu drugiego sezonu Magików Makijażu na Netflixie tak się mega zainspirowałam, że samej zachciało mi się tworzyć jakieś makijażowe cuda.
Ostatnio podobają mi się makijaże z okiem pomalowanym na liliowy kolor.
U mnie oczywiście musi się znaleźć też kreska eyelinerem, bo bez niej jestem do siebie niepodobna
Ale ogólnie tak, ten "styl" wpadł mi ostatnio w oko na tyle, że kupiłam całą paletkę, bo był w niej jeden interesujący mnie kolor xD Ale reszta też okazała się całkiem spoko.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-08-2021 o 23h02)
Jaki makijaż ci się podoba?
Old time religion i Evil Eye lubię po równo na ten moment
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-08-2021 o 23h47)
masz obecnie jakąś ulubioną piosenkę?
Kiedyś miałam wątek, który się nazywał sucharki. Wraz ze wzrostem moich umiejętności rysowniczych, adaptuję nową nazwę wypieków, które są lepsze od poprzednich XD
Może ja próbuję być słodka or something ._.
Ostatnio zmieniony przez Thori (13-08-2021 o 23h05)
Co będzie po herbatnikach i biszkoptach? Skąd pomysł na takie słodkie theme w swoich tematach?
Edit: Mamrocze coś o powrocie, ale tak to już jest z dziwnymi wujami w rodzinie.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (13-08-2021 o 23h35)
Co mówi Chtullu?
Kurde, nie wiem. Jak byłam dzieciakiem, to yt nie był tak rozwinięty jak teraz.
Ostatnio zmieniony przez Thori (13-08-2021 o 23h06)
Najgłupszy według ciebie filmik na yt który za dzieciaka rajcował cię jak nie wiem?
@down z eventu stroj summer faery :P
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (13-08-2021 o 23h38)
Co to są za skrzydła i gdzie je można zdobyć? xD
Wszyscy je mają, a mi nic takiego jeszcze nie wypadło lol
/Tooo znaczy tak, dziś próbowałam przejść 5 odcinek TO, bo dążę do odblokowania targu w końcu. Więc póki co wydaję na odcinki, a potem będę wydawać na targu.
Więc mimowolnie do tej pory gromadziłam
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-08-2021 o 23h09)
Wydajesz czy gromadzisz maanę?
Pewnie jakąś wróżką czy elfem
Ostatnio zmieniony przez Thori (13-08-2021 o 23h14)
Kim byłaby Twoja Gard w świecie Eldki, gdybyś miała na to wpływ?
/ Archeologiem, żeby odkrywać tajemnice w piramidach i mieć przygody jak Indiana Jones lub paleontologiem, żeby móc przeżywać przygody w Parku Jurajskim jak już go otworzą. Niestety nie zostałam żadnym z powyższych dlatego nie mam ciekawych przygód xD
Ostatnio zmieniony przez Aida (13-08-2021 o 23h14)
Kim chciałaś zostać, gdy byłaś dzieckiem?
/Chciałabym bardzo. Kiedyś miałam fajny profil, dość długo nad nim siedziałam, jednak w końcu hosting zdjęć zawiódł i wszystko się rozsypało. Nie miałam wtedy ani czasu, ani chęci tego naprawiać. Ale szczerze mówiąc, mam ostatnio jakiś taki przypływ kreatywnej energii, więc może niebawem coś powstanie
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-08-2021 o 23h16)
Wydaje mi się, czy miałaś kiedyś wątek z rysunkami na CA?
Czasami, jeśli się zastanawiam czy znam tą osobę sprzed pożaru, ale czy przypadkiem nie zmieniła nicku XD
Ostatnio zmieniony przez Thori (13-08-2021 o 23h18)
Czytasz profile osób na Eldaryi?
/ Oj o każdym na pewno nie, ale jest kilka osób które już lepiej kojarzę, bo jakoś częściej napotykam je tu na forum lub miałam jakieś wspólne wątki np. w dziale og
Ostatnio zmieniony przez Aida (13-08-2021 o 23h22)
Zapamiętujesz informacje o osobach, którym tu zadajesz pytania? Byłabyś w stanie coś powiedzieć o każdym, z kim miałaś do czynienia? xD
/Beznadziejnie xDD Mam wrażenie, że nigdy nie znajdę tych elementów strojów. Mam na razie 3(?) z 20... Daj spokój
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-08-2021 o 23h20)
Jak idą poszukiwania eventowe?
Mam niezdrową relację z emotikonką "XD"
Ostatnio zmieniony przez Thori (13-08-2021 o 23h21)
Jaka jest Twoja ulubiona emotikonka? Jakiej używasz najczęściej?
/Troszkę widać. A w ogóle to wczoraj była noc spadających gwiazd i nic o tym nie wiedziałam, i przegapiłam.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-08-2021 o 23h27)