Co/kto według ciebie nie zasługuje na swoją popularność?
// Lubię rangę "Pokonała Kurę", więc myślę, że fajnie byłoby dostać za jeszcze więcej postów "Pogromczyni Kur" :D
Ostatnio zmieniony przez Qoona (21-08-2021 o 16h50)
Strony : 1 ... 832 833 834 835 836 ... 1527
Co/kto według ciebie nie zasługuje na swoją popularność?
// Lubię rangę "Pokonała Kurę", więc myślę, że fajnie byłoby dostać za jeszcze więcej postów "Pogromczyni Kur" :D
Ostatnio zmieniony przez Qoona (21-08-2021 o 16h50)
Jakbyś miała zaproponować sama rangę na forum to jaka by to była?
Chyba to że jestem dość otwartą osobą co daje mi duże możliwości co do zawierania nowych znajomości.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (21-08-2021 o 17h20)
Co w sobie lubisz?
/Mam album numizmatyczny po dziadku i sporo rodzinnych fotografii, jeszcze czarno-białych :3
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (21-08-2021 o 17h12)
Posiadasz jakieś rodzinne pamiątki?
// Nigdy nie byłam w takim prawdziwym cyrku. Wydaje mi się to przestarzała rozrywka i nie do końca podoba mi się udział zwierząt w przedstawieniach.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (21-08-2021 o 17h17)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (21-08-2021 o 17h16)
Jaka jest dla ciebie idealna restauracja?
/Nie za bardzo. Nie wychodzą takie, jakbym chciała, a z robienia sobie fotek też już powoli wyrastam.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (21-08-2021 o 17h17)
Lubisz robić zdjęcia?
Blisko mojego domu, tania i z dowozem. Jedzenie łagodne, dużo ryżu i warzyw przyprawionych tak, żeby nie smakowały warzywami. Mogłoby być sushi, albo tradycyjne jedzenie z okolic polski. Kluski śląskie muszą być
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-08-2021 o 17h23)
A dla Ciebie, jaka byłaby idealna restauracja?
Nie musi być istniejąca, ale co miałaby w menu, jaki miałaby wystrój? Jaka byłaby jej lokalizacja?
/Oven baked paprykoweee
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (21-08-2021 o 22h09)
Jaki jest Twój ulubiony smak chipsów?
Zdjęcia świnek @Shairan
Ostatnio zmieniony przez Vandea (21-08-2021 o 17h27)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (21-08-2021 o 18h00)
Wymyśliłeś kiedyś swój własny przepis?
Kilka razy zakładałem pamiętnik, ale nigdy nie wytrwałem w prowadzeniu go. To nie dla mnie
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-08-2021 o 19h27)
prowadziłaś kiedyś pamiętnik? może dalej to robisz?
/ na dłuższą metę w mieście zdecydowanie
Ostatnio zmieniony przez Asame (21-08-2021 o 20h14)
Wolisz mieszkać na wsi czy w mieście?
Odpoczywam, a jednocześnie nie odpoczywam. Wszystko jest dla mnie bardzo męczące, więc samo zrobienie sobie jedzenia to dla mnie produktywność. Robię co mogę cały czas, weekend czy nie. Ale jeśli mogę uniknąć robienia czegoś to unikam, żeby się nie przeciążać
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-08-2021 o 19h55)
Cenisz sobie produktywne weekendy czy raczej odpoczywasz?
Uh, wiadomo, że w atla wykreowano masę świetnych postaci i np nie ma w gaangu postaci, której nie lubię. Mimo wszystko najłatwiej mi jest chyba sympatyzować z Zuko. Przeszedł świetny development na przestrzeni wszystkich sezonów. Gdy pierwszy raz oglądałam avatara był mniej więcej w moim wieku. Oprócz tego relacje z rodzicami, które niestety są całkiem relatable dla wielu ludzi w dzisiejszym społeczeństwie. I oczywiście oh god, ten jeden cytat
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez CIementine (21-08-2021 o 21h09)
Swoją drogą, które z postaci były Twoimi fav w Aangu?
/Hmm w sumie nigdy o tym nie myślałam ale możliwe, że po części tak. Różnie to bywa. Niektórych pytań, które zadaję nie chciałabym dostać, bo po prostu nie znam się na danym temacie i chcę się dowiedzieć czegoś od osoby, która zna się na tym bardziej.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (21-08-2021 o 20h34)
zadajesz czasem na forum pytania, które sama chciałabyś dostać?
@down nie pamiętam co mnie skusiło na napisania pierwszego posta, ale by pisać dalej motywowały mnie rangi
Ostatnio zmieniony przez Acerola (21-08-2021 o 20h35)
Co sprawiło, że zaczęłaś się udzielać na forum?
Ostatnio rysowałem chatkę, która stoi na przeciwko domu, w którym mieszkam. I trochę różnych kwiatów
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-08-2021 o 20h40)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (21-08-2021 o 20h42)
Deergod wyglądasz ślicznie. Jak ty to robisz, że zawsze stylki masz wow?
funfuct-właśnie zdałam sobie, że cały czas źle wymawiałam i pisałam twój nick
@down gdyby ktoś chciał pogadać o fizyce, astronomii to ja nie jestem na takie tematy
Ostatnio zmieniony przez Acerola (21-08-2021 o 20h48)
Jakie tematy uważasz za nudne?
Czym była mała stabilizacja w kontekście filmu polskiego. Po tym jak skończyły się rządy Gomułki polscy artyści mieli większą swobodę w tworzeniu filmów i potem znowu jej nie mieli, ale powstało kino młodej kultury. Wtedy powstał Rejs i Hydrozagadka <3
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-08-2021 o 21h00)
Dowiedziałeś się ostatnio czegoś ciekawego?
/Chyba nieszczególnie zwracam uwagę na wiek. Zarówno młodsze jak i starsze osoby mogą być spoko i można znaleźć z nimi nić porozumienia jak i na odwrót.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (21-08-2021 o 21h10)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (21-08-2021 o 21h08)
Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny?
// Może z 10 lat temu.
Ostatnio zmieniony przez Elodie (21-08-2021 o 21h04)
Kiedy ostatnio czytałaś gazetę?
Pokazałbym sobie swoją diagnozę od psychiatry i dał sobie buzi w czułko na pocieszenie. I wydarłbym na siebie mordę że mam iść do lekarza, a nie czekać jak debil na niewiadomo co
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-08-2021 o 21h21)
Jest coś co chciałbyś przekazać sobie sprzed 5 lat?
No już nie będę taka, żeby zostawić Edzia dla black eyed peas XDD
Ostatnio zmieniony przez CIementine (21-08-2021 o 21h18)