Jaki serial ostatnio oglądałaś?
Nie, ostatnio nie
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-11-2021 o 18h46)

Strony : 1 ... 967 968 969 970 971 ... 1527
Jaki serial ostatnio oglądałaś?
Nie, ostatnio nie
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-11-2021 o 18h46)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (03-11-2021 o 17h17)
Czy masz jakiś film/książkę, przy której za każdym razem się wzruszasz?
//Można powiedzieć, że mam arachnofobię. Już samo zdjęcia pająka napawa mnie nieuzasadnionym lękiem, a na żywo wieję gdzie pieprz rośnie, ale tylko w przypadku dużych pająków. Takie małe, "patyczkowate" domowe pająki mnie nie ruszają. Mam też małą demofobię, zwłaszcza w komunikacji miejskiej. Raz jak był tłum w pociągu, zamarłam na peronie i nie mogłam się ruszyć. Znajomi musieli mnie siłą wciągać do środka, a przez całą podróż serce mi waliło, miałam uderzenia gorąca i trzęsłam się jak galareta. Nie czuję się komfortowo w tłumie, a jeszcze w ciasnym pomieszczeniu to jest dla mnie koszmar.
Ostatnio zmieniony przez Lilnoir (03-11-2021 o 17h50)
Masz jakąś fobię?
Sure, odnoszę wrażenie, że z biegiem lat sukcesywnie jest ich więcej, hihi
Ostatnio zmieniony przez Foggy (03-11-2021 o 17h36)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (04-11-2021 o 16h55)
Czy do oglądania filmu lub serialu szykujesz sobie jakieś przekąski? Wolisz przekąski słone czy słodkie?
Powiedzmy, że lubię rysować.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (04-11-2021 o 08h59)
Jakie masz hobby?
Grafikę na pewno, myślałam też ostatnio nad jakimś powrotem do rysowania, zastanawiam się nad kupnem jakiegoś ipada w niedalekiej przyszłości. No i może chciałabym trochę lepiej pisać, ale zaczynam się godzić z faktem, że jakoś zawsze coś daleko mi do czytania książek na bieżąco i ćwiczeniu własnego warsztatu. Co nie pójdę o krok do przodu, to trzy się cofam, oh well
Ostatnio zmieniony przez Foggy (03-11-2021 o 19h47)
Jakie hobby chciałabyś rozwinąć?
aaaa, czemu to robisz niedoszłemu posiadaczowi Nintendo
i am rage, i think
Ostatnio zmieniony przez falafel (03-11-2021 o 19h59)
Edit: Nie oglądałam ostatnio żadnego filmuTag yourself AC edition bo czekam na DLC -w-
Ostatnio zmieniony przez Shemei (03-11-2021 o 19h47)
Oglądałaś ostatnio jakiś film?
Powoli. Mam kilka ściągniętych, ale jutro czeka mnie powtórka, bo jest ich trochę mało.
No i nie mam żadnych fontów ściągniętych ani brushy. Halp. ;_;
Ostatnio zmieniony przez Canthra (03-11-2021 o 23h00)
Jak idzie ściąganie teksturek? xD
Ostatnio mało oglądam, oglądam "you" aktualnie, takie nieszczególnie wybitne, ale jak dla mnie może być. W sumie nic ciekawego ostatnimi czasy nie oglądam, ale "guilty" był całkiem fajnym filmem, to może to? O, i "Mitchellowie kontra maszyny" jest moją ulubioną animacją tego roku.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (03-11-2021 o 20h57)
Co ostatnio oglądałaś i co polecasz do obejrzenia?
Bo mnie nie stać na niego i nie będzie na razie TT
dzięki owo
Ostatnio zmieniony przez falafel (03-11-2021 o 20h55)
Czemu jesteś niedoszłym posiadaczem switcha? D:
Ładna stylka btw
Edit: Mam jedynie switcha na poksy i animal crossing, w resztę gram na moim kompie.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (03-11-2021 o 21h01)
Na jakich konsolach grasz?
Jestem. Strasznie mocno się przywiązuję do wszystkich śmieci-pamiątek, jak przeglądam stare zdjęcia to odpływam na długo we wspomnienia
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-11-2021 o 23h45)
Jesteś sentymentalny?
Odkąd mam szczeniaka, to 23, maks 24, bo wstaję po 6 rano, zwykle potrzebuję tak między 7 a 9 godzin snu.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (03-11-2021 o 22h49)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (03-11-2021 o 21h31)
Jaka jest Twoja wieczorna rutyna?
Hades przede wszystkim, Zelda, no i AC.
Ostatnio zmieniony przez falafel (03-11-2021 o 21h50)
Nie chcę rozdzierać ran z tym switchem (kibicuję że kiedyś go zdobędziesz!) ale jestem ciekawa jakie gry chciałbyś na niego i czy miałeś już plan na jakieś przy jego zakupie?
Edit: Przyznam się że miałam długą przerwę (pół roku albo dłużej) bo zniechęciłam się przez to że nie działały mi moje karty amiibo (okazało się że działają, tylko nie dotyka się nimi do joya tylko pod niego, najs aż jedna odpowiedź na internecie o tym mówiła, wszystkie inne instrukcje tylko że "zepsuty czytnik albo joycon") no i jak ogarnęłam że działają to po powrocie ze szpitala zaczęłam bardziej pykać (i w końcu zapraszać tych których chciałam i wywalać tych których nie chciałam, bai). Niestety budowniczy ze mnie żaden, nie mam żadnego ogarnięcia w tworzeniu pięknych wysp i moja wyspa jest bardzo nudna i niezrobiona (zaorałam ją na płasko bo nie chciało mi się chodzić po drabinach i zakopałam wszystkie rzeki żeby nie musieć przez nie przeskakiwać/używać mostu/kijka xD) i ogólnie to czekam aż zdrowie mi się ogarnie żebym mogła pojechać do mojego ziomeczka który w AC nie grał nigdy ale wierzę w jego zdolności i dam mu do zrobienia wyspę (totalnie wcale go nie wykorzystując wcale nie, sam chciał). Ogólnie bardzo chill, bardzo przyjemna no i polecam każdemu kto chce dobre vibes, zwłaszcza na nadchodzące długie wieczory i zimowe noce.
I ku zaskoczeniu - nie mam ośmiorniczej wyspy (bo jest tylko trzy ośmiornice, czwarta-robot będzie w piątej generacji amiibo, a domów jest dziesięć więc zrobiłam owczą wyspę bo uwielbiam owieczki w tej grze są cudowne i przepiękne i kocham je)
Muffy my love
Ostatnio zmieniony przez Shemei (03-11-2021 o 21h58)
Jak się pyka w AC?
nii, ja tylko wiem, że zostaje farmerem
Ostatnio zmieniony przez falafel (03-11-2021 o 21h59)
masz swojego fav wieśniaka w ac?
//przepraszam, że opisowo ale gram w to tak często, że nie znam imion wieśniaków xD
fav to będzie owca-klaun, bo no jak to te fajne dzieciaki mówią mood, jeszcze misiek wyszywany i truskawkowy krokodyl i kotki fajne są i te leniwe jelenie/koziołki
a z najmniej fav to grał mi na nerwach taki różowy chyba kangur, który się pierwszy na mojej pierwszej wyspie pojawił, no nie lubiliśmy sie, o i niebieska owca, bo ja się tak starałam, żeby jej było dobrze, a ona wyskakuje z planami wyprowadzki -,-----
Ostatnio zmieniony przez chochoł (03-11-2021 o 22h16)
Fav i najmniej fav wieśniak z AC?
//Pietro m00d mam go na wyspie u siebie dobry ziom
Edit: Takim true bo mieszkam na wsi xD
Ostatnio zmieniony przez Shemei (03-11-2021 o 22h27)
Jakim wieśniakiem jesteś?
Byłbym piękny, młody i chodził w lenonkach.
Ostatnio zmieniony przez falafel (03-11-2021 o 23h38)
Jakim byłbyś wampirem? Jak byś wyglądał?
Właśnie jakoś nigdy nie byłam fanką potworów w horrorach. Mnie zawsze najbardziej przeraża paranormalność, jakieś nawiedzenie, coś jak w Paranormal Activity. Jakieś mordujące stworki zwykle mnie nużą dość mocno. Coś, co w teorii mogłoby się wydarzyć i jest niepokojące, jest typem horroru, który budzi we mnie lęk, na przykład "Sierota", albo "The Boy". Chociaż po tej drugiej pozycji, to laleczki budzą grozę also. A tak, to nie wiem. Był taki horror, co w ciemności był jakiś potwór, a jak się zapalało światło, to już było git i też mnie tknął, ale głównie dlatego, że od dziecka walczę z fobią ciemności mniej lub bardziej. Jedyny potwór jaki przychodzi mi do głowy, to ten w "Labiryncie Fauna", co miał te oczy w dłoniach. Ogólnie, to chyba jeden z mocniejszych filmów, jakie widziałam pełen znaczących szczegółów i powiązań.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (04-11-2021 o 08h09)
Jakie horrorowe potwory są najlepsze?
Chciałbym cosplayować Johna lub Michela z mojego ulubionego podcastu, ale nie mam peruk, nie ogarniam makijaży i w sumie nie miałbym co zrobić z tym cosplayem poza posiadaniem go. Ale chcieć bym chciał.
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-11-2021 o 10h15)
Chciałbyś zrobić jakiś cosplay? Jeśli tak, to czyi?
Często, ale nie zawsze. Pewne sytuacje dyskwalifikują w takiej szansy...
Ostatnio zmieniony przez Anatea (04-11-2021 o 10h49)