1. Obsydian
Nie myślałam, że tyle stron przeminie zanim tutaj dziś zajrzę. Ale ambitny dzień to cóż się dziwić. Faren co to za kolor? Taki jakiś inny.
Poza tym nie dam rady chyba prześledzić tej rozmowy

Strony : 1 ... 1001 1002 1003 1004 1005 ... 1326
1. Obsydian
Nie myślałam, że tyle stron przeminie zanim tutaj dziś zajrzę. Ale ambitny dzień to cóż się dziwić. Faren co to za kolor? Taki jakiś inny.
Poza tym nie dam rady chyba prześledzić tej rozmowy
2. Obsydian
@kitsunexd nie przejmuj się, ja prawie nigdy nie nadrabiam XD
1. Absynt
Kitsune powiedziałam niedawno, że jak ktoś dla odmiany zrobi cosplay mnie w swoich kolorach to będę później w tej wersji kolorystycznej chodzić przez tydzień. No i wczoraj Meliah popełniła ten zaszczyt. xD
1. Obsydian
O super, ale przyznam się, że nie widziałam tego. Możliwe, że wtedy dość pobieżnie czytałam co tu się dzieje. Sama nie mam odpowiedniej ilości elementów, aby zrobić taki Cosplay
1.Absynt
Kitsune oj żałuj, bo chyba nawet i cosplay twojej ostatniej stylki zrobiłam xD Aż poszłam szukać.
Faren napisał
Kitsune podziękował~ <3Jeszcze jeden cosplay na dzisiaj xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (24-06-2021 o 17h09)
1. Cień
Muszę iść po mięso mielone, bo nie mam. A potrzebuję do obiadu.
A tak mi się nie chce. :c
1. Absynt
Hej witam :3 Zerkłam na liczenie i widzę, że obsydianki gonią cienie :O Coś się te cieniaski opuszczają :O
Pochwalę się wam, że zaniosłam licencjat do dziekanatu, jeszcze przejdzie przez antyplagiat i będzie z głowy.
Teraz tylko zerwę nockę żeby praktyki załatwić, nie ma tak łatwo .-.
I widzę zieloną Faren, Czuję zaszczyt <3
Powinnam przebrać się w swoją wersję?
/Właśnie wypadły mi bandaże na nogi z powszechnej sakiewki, w kolorze białym na dodatek <3
Ostatnio zmieniony przez Meliah (24-06-2021 o 19h09)
1. Obsydian
@Meliah brawo! Trzymaj się, nocka jakoś zleci, dasz radę, to ostatnia prosta!
Ja się pochwalę że jeszcze 3,5 poziomu i mój Flubat będzie miał szansę sam sobie znosić papu
2. Obsydian
Szczęka mi opadła @Faren faktycznie wypisz wymaluj ja tylko w ciemnych barwach. Ale odwzorowanie idealne!
Normalnie żałuję, że nie zawsze mogę tu śledzić na bieżąco. Gdybyś nie wrzuciła tego to bym nawet nie wiedziała o tym.
1. cień
Witajcie, przychodzę ze zdziwieniem, że dobiłyście do 1000 strony
1. Absynt
Meliah to wszystko już zależy od ciebie, ja presji nie wywołuje xD
Kitsune a no widzisz, polecam się~ ;>
2. Absynt
To ja idę się przebrać za elfi cosplay Faren a co :D Na coś kupiłam te ciuszki :3
Ogólnie to postanowiłam, że każda moja Gard będzie miała piegi i prawie każda uszy elfa <3
Ostatnio zmieniony przez Meliah (24-06-2021 o 22h23)
1. Obsydian
Dziękuję. I wybaczcie, ale macie wystarczająco dużo punkcików na koncie, także troszkę utrudnię.
Eh zostałam zablokowana na 2 minuty, bo za szybko między wątkami przeskoczyłam. A liczyłam na taki ładny blok. A tu masz po ptakach.
1. Absynt
Skończyłam mojego prawieFarenklona <3
Jestem mega dumna z tego ^U^
Jak wam się podoba? :D
Ostatnio zmieniony przez Meliah (24-06-2021 o 22h51)
1. Obsydian
Meliah, jak cię zobaczyłem, to pomyliłem cię z Faren, więc cosplay w punkt ^^
1. Absynt
Meliah to moja ładniejsza siostra bliźniaczka~ Ale troszku ślepa, bo okularki xD
1 Obsydian
Faren, to że Tobie pofarbowało ubrania, nie znaczy, że musiałaś tak załatwić Meliah xD
Nie wiem jak u was, u mnie w nocy burza fantastyczna. Szaro do tej pory.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-06-2021 o 07h23)
1. Cień
@An - u mnie też była dzisiaj burza i padało. I nad ranem zmarzłam pod samym prześcieradłem, i musiałam wstawać po kołdrę.
1. Obsydian
No burza była cudna, teraz siedzę z otwartym oknem i pozwalam chłodnemu powietrzu wpływać do mojego dusznego pokoju
1 Obsydian
Trzymamy kciuki, Sea. W moim rejonie pojawiły się w związku z tą burzą fantastycznie... Bąbelkowe chmury. No i dawno nie widziałam żółtego, pochmurnego mocno nieba.
Jak prosto ze snu Lovecrafta.
2. Obsydian
U mnie mocno padało i grzmiało, ale to i tak nie było centrum bo w oddali było widać jak błyskało się z częstotliwością 5/s naprawdę wyglądało zjawiskowo
3. obsydian
tradycja w wbijaniu dalej podtrzymana
u mnie lało całą noc ale najgorsze i tak przeszło bokiem
Ostatnio zmieniony przez Mystification (25-06-2021 o 08h15)
1. Obsydian
Fakt, całą dycha doliczona XD
@Mystification dziękuję za czujność i przybicie wygranej Taki miły początek dnia
1 Obsydian
Nie obrażę się za dodatkowe punkty, ale wiecie, zaróbmy je najpierw xD