1.absynt
Przyszłam się pochwalić, że praca licencjacka mi przez antyplagiat przeszła i to ledwo bo jest granica 25% a ja miałam 21% :D
Życie na facie :D
To teraz do obrony....
Ostatnio zmieniony przez Meliah (25-06-2021 o 13h34)
Strony : 1 ... 1003 1004 1005 1006 1007 ... 1326
1.absynt
Przyszłam się pochwalić, że praca licencjacka mi przez antyplagiat przeszła i to ledwo bo jest granica 25% a ja miałam 21% :D
Życie na facie :D
To teraz do obrony....
Ostatnio zmieniony przez Meliah (25-06-2021 o 13h34)
1. Obsydian
@Meliah gratulacje!
A ile przechodzi praca przez taki antyplagiat?
1. Absynt
Nie wiem w sumie, wczoraj koło 15 złożyłam na płytce, a przed chwilą dostałam wynik, ale to różnie może być, ja oddają prace totalnie po terminie także może mi szybciej sprawdzili? :D
1. Obsydian
ej laski jak tam wgl u was? Pogoda nie wywołała zbyt dużych zniszczeń?
Cały czas mówią w radiu o Czechach, na nagraniach zobaczyłam jak srogie zniszczenia to były. Tragedia
1. Absynt
Czy ja widzę, że Myst pomyliła mnie z Meliah? Sukces osiągnięty <3 Ja wstałam dopiero godzinę temu i zjadłam obiadek. xD Dzisiaj mam nocną zmianę. xD
Meliah moja znajoma ze studiów zaczęła obronę z informacją z jej komisji, że jej praca to plagiat. Myślała, że zejdzie na zawał, bo mieli poważną minę, a ona pisała ją sama w 100%. Okazało się że program antyplagiatowy pokazał, że jej praca została zerżnięta z jakieś pracy o chemii, a ona miała pracę o jakimś gordzisku. xD Także to był tylko taki śmieszek. Na rozluźnienie. xD
U mnie na wieczór niebo zrobiło się takie żółte niczym z filmu o apokalipsie. Yoru mi powiedziała, że u niej w Łodzi to samo się działo w tym samym momencie, także miałam mega mindblow. xD A i trąba powietrzna była niedaleko Nowego Sącza, tam też mam znajomą. xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (25-06-2021 o 14h11)
1. Obsydian
dużo osób skarżyło się na żółte niebo, ja sama pamiętam jak kiedyś kiedyś był taki ciężki okres pogodowy i burze były 24/7 i takie niebo utrzymywało się cały tydzień. Normalnie jakby świat gnił. Podobno to oznaka gradu
1.Absynt
U mnie na spokojnie z pogodą, tylko chłodno trochę i wieje wiatr, ale zapowiadają już upały znowu, akurat na obronę bo czemu nie .-.
Faren ja bym zawału dostała na takiej obronie, mojej cioci kiedyś gość z komisji powiedział coś w stylu: "A teraz się policzymy"
Komisja śmieszki a ludzie na zawał schodzą .-.
A z tym myleniem to sama bym pewnie siebie pomyliła z tobą :D Ale przyznam, że mega mi się podoba ta stylizacja <3
1. Obsydian
@Farwn niech komisja się cieszy że im kobieta nie zemdlała XD
@Myst to musiało epicko wyglądać
@
2. Obsydian
hehehe ja się broniłam online i stresu było dużo mniej xd
3 Obsydian
Jak ze wszystkim, nie można dać się zwariować
Swoją drogą przypomniało mi to, jak kolega mature pisał- mówię o prezentacji- na temat etosu rycerskiego.
Przyszedł na egzamin w koszulce kolczej. Od jednego pożyczył hełm, ode mnie karwasze... Max punktów xD
Dodatkowy smaczek, że miał niedokończony miecz z zajęć kowalstwa.
Ach nasz profil rządził
587
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-06-2021 o 14h21)
1. Absynt
Anatea kolega mistrz xD Szkoda, że u mnie już maturka wyglądała inaczej i losowało się pytanka :<
Na jakim profilu byłaś? :O
Mystification moja uczelnia zrobiła rok temu obronę stacjonarnie także poszczęściło ci się bo u nas online pewnie by nie przeszło .-.
Ostatnio zmieniony przez Meliah (25-06-2021 o 14h22)
1 Obsydian
Liceum o profilu artystycznym i użytkowym w metalu.
Kuźnia, jubilerstwo, witraże. Do tej pory się krzywię jak oglądam witraże.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-06-2021 o 14h24)
1. Absynt
Ana ja na swoją maturkę ustną przyniosłam wielką papierową trumnę. xD I tylko ona mnie obroniła od zawalenia tego, bo tak się zestresowałam. xD Miałam o wampirach w literaturze, sztuce i filmie. Smaczkiem było, że znalazłam wampiry w biblii.
1 Obsydian
@Anatea kozak, szacun. Ale dziw że go wpuścili.
Ale liceum świetne! Tak się nauczyć biżuterię robić to marzenie
@Faren gdzieś ty takie zagadnienie znalazła?
@Myst XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (25-06-2021 o 14h27)
2. Obsydian
ana mam dla ciebie prezent
dla Any
3 Obsydian
O nie xD
Wiecie, zajęcia były naprawdę fajne, ale również wymagające. Takie materiałoznawstwo... A potem człowiek szedł do lixno o tak okazywało się że teoria i praktyka to inne kosmosy.
588
Myst:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-06-2021 o 14h33)
1. Absynt
Myrida akurat ja miałam jeszcze polski ustny z własnym tematem. Sama sobie taki zrobiłam. <3 Chciałam uniknąć lektur szkolnych i klasycznych książek o wampirach. xD Komisja musiała mi ufać na słowo, że tak było w książce ;>
1 obsydian
Ja miałam motyw kota w literaturze i malarstwie xD Też nie bardzo komisja wiedziała, co ze mną zrobić.
2 Obsydian
Shairan, twoja sygnatura z podpisem, są bezcenne. Co wystawiasz mężusia na stres z Nefalemem?
3 Obsydian
juz nie będzie klepania kotleto?
589
Ostatnio zmieniony przez Mystification (25-06-2021 o 14h36)
1 obsydian
@Ana to nie ja, to Tyrael a potem sobie wziął, spadł i w kościół przywalił. Biedny Imperius, takie ŚWIĘTOKRADZTWO na jego oczach.
@Myst kiedyś wróci, teraz wielbię mojego Archanioła Buca ♥ I dalej wypożyczam Letho jakby co, do klepania kotleto
//Imperius wybacza. Tylko jak znajdziesz nefalema to wiesz, musisz go obwinić. Taki warunek D:
Ostatnio zmieniony przez Shairan (25-06-2021 o 14h41)
2 Obsydian
Myst, no wiesz, nie można codziennie kotletów xD jakby gardzia wyglądała i ile by łożyła na takiej diecie?
Shairan, no tak, wybacz, ciężko dzień... Ja wiem, że świętokradztwo i przez kolano w ogóle... Imperius, mea culpa.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-06-2021 o 14h39)
3. Obsydian
klepanie kotleto gurom
chyba będę musiała coś zjeść jak wrócę do domu ._.
590
Ostatnio zmieniony przez Mystification (25-06-2021 o 14h50)
1 obsydian
@Myst mam nadzieję, że to nie te kotlety sprawiły, że jesteś głodna D:
2. Obsydian
Dokładnie tak, kotlety winne
ale mam smaka na takiego devolayka jak wczoraj jadłam a dostałam tak żałośnie małą porcje kiedy wszyscy wokół mieli byki na talerzu