1 obsydian
@Nymfa wybacz, nie wiem. Lokalizacje z wiki mnie zawiodły, ani jednego odyha. Albo to ta drafka pyskuje
@Faren może być z cyjankiem. Złego licho nie bierze ; p

Strony : 1 ... 1005 1006 1007 1008 1009 ... 1326
1 obsydian
@Nymfa wybacz, nie wiem. Lokalizacje z wiki mnie zawiodły, ani jednego odyha. Albo to ta drafka pyskuje
@Faren może być z cyjankiem. Złego licho nie bierze ; p
2. Obsydian
Herbatki z rycyną? Ciasteczka z arszenikiem?
a może
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (25-06-2021 o 17h15)
3 Obsydian
Herbata cykutowa, moja ulubiona XD
Nymfa, dałam wyzwanie na wątku, chodzi o pytania, wywiad można powiedzieć... Shairan, miło mi, że jesteś chętna, będę pamiętać
595
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-06-2021 o 17h17)
1. Absynt
*stawia cały dzbanek herbaty* Pijcie z tego wszyscy, proszę bardzo, smacznego~ <3
1. Obsydian
O łał nie wiedziałam, że herbata może tak śmiesznie bulgotać i dymić. Jak dobrze, że @Faren nigdy by nikogo nie otruła ( ▀ ͜͞ʖ▀) *pije duży łyk*
smakuje zdradą
2 Obsydian
Jak tak, to ja klasycznie poproszę podwójną porcję a tak serio, zaraz muszę ogarnąć albumy ze zdjęciami... to zadanie wisi już na tapecie z półtorej miesiąca xp
3. Obsydian
Przynosząc kolejny dzbanek dla Panienki @Faren i nalewając herbatki - pozwolę sobie zauważyć fakt że mój chowaniec również nie chce mi przynosić niektórych przedmiotów z lokalizacji w których nigdy nie było problemu z ich pojawieniem się
596
Ostatnio zmieniony przez Myrida (25-06-2021 o 17h26)
1 Obsydian
*patrzy podejrzliwie na dotąd nienazwanego Fenrisulfra.* Mój nie ma z tym problemu... Ale może dlatego, że właściwie to najczęściej szuka jedzenie dla siebie?
Tęsknię za moim Gallytrotem!
2. Obsydian
O nie, współczuję @Anatea, w tamtym roku segregowałam dwa albumy zdjęć chronologicznie, nie polecam. 5 godzin wyjętych z życia XD
@Myrdia cieszę się, że nie tylko mi się to zdarza :> już się obraziłam na chowańca, ale chyba jednak odzyska karmę.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (25-06-2021 o 17h29)
1. Absynt
Nymfa napisał
smakuje zdradą
2.Absynt
Ja w temacie herbaty totalnie nie ogarniam, ale chwaliłam się na wyzwaniach to tutaj też
Patrzcie jakiego mam cudownego kotka od Anatea<3
Ostatnio zmieniony przez Meliah (25-06-2021 o 17h54)
1. Obsydian.
Hejka, znowu przepadłam na tydzień. Wybacz @Myrida, że nie odpowiedziałam na wezwanie, ale moją jedyną ambicją było przetrwać.
2. Obsydian
Meliah napisał
Ja w temacie herbaty totalnie nie ogarniam, ale chwaliłam się na wyzwaniach to tutaj też
Patrzcie jakiego mam cudownego kotka od Anatea<3
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (25-06-2021 o 18h06)
3 Obsydian
Przyznaję bez bicia, przecież podpierałam się wzorem z netu, a każdy kotek zajął może 5 minut? Z wersją na trzy minuty... ;D ale cieszę się, że się podobają! Polecam się.
597
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-06-2021 o 18h17)
1. Absynt
Jelon w pełni się z tobą zgodzę, ale skoro mam być zielona to opaska nie może być wyjątkiem. ¯\_(ツ)_/¯
A kotki są kjut <3
1. Obsydian
@Anatea nieważne, ważne że efekt końcowy jest taki piękny!
@Meliah gratuluję ci twojej kociej wersji, uroczo wygląda!
@Vandea spokojnie, nie przejmuj się
Ostatnio zmieniony przez Myrida (25-06-2021 o 18h47)
2 Obsydian
Nie no, przyznaję to wszystko trochę ze wstydem, o projekty, nad którymi się pocę, nie mają procentu tej atencji XD ale wiesz, kotki first.
Mój osobisty też uznał za stosowne uwalić się na kocu... wypranym, odkłaczonym... Chyba się rozgotowanym makaronem ubiję no.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-06-2021 o 19h15)
3. Obsydian.
@Myrida jesteś cudownym kocurkiem :3
Ostatnio zmieniony przez Vandea (25-06-2021 o 19h33)
1. Obsydian
@Anatea niestety nic nie poradzisz, kotki zawsze będą panami świata i TOP HOT tematem. Zawsze. A jak jeszcze urocze to nie mają konkurencji.
@Vandea aww, dziękuję
Masz bardzo ładną stylkę taka klimatyczna, od razu przyciąga wzrok
2. Obsydian.
@Myrida, dziękuję :3 Zainspirowałam się tym fanartem. :3
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
1. Obsydian
@Lea ależ oczywiście, wszystkie zwierzątka mają równe miejsce w moim serduszku. (Nie wliczam pająków itd)
Ale nie ma co się kłócić że koty opanowały nawet internet XD
@Vandea fanarcik piękny. I faktycznie widać podobieństwo
Ostatnio zmieniony przez Myrida (25-06-2021 o 20h25)
2. Obsydian.
@Myrida, dziękuję :3 Sporo dodałam od siebie, bo wiadomo, inaczej stylizacja byłaby ciut pusta.
Doceniłam tę bluzeczkę z letniego eventu.
3. Obsydian
Kotki>>>>Pieski change my ming.
@Vandea no ci powiem, że odwzorowałaś ekstra.
Jem frytki na kolacje, bo kto mi zabroni?(mój zwolniony metabolizm hehe)
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (25-06-2021 o 21h39)