3 Obsydian
Przepraszam bardzo, póki nie mam ogarniętego tematu śniadania... Obiadu... Proszę i nic nie obwiniać kotletów! XD
591
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-06-2021 o 15h00)
Strony : 1 ... 1004 1005 1006 1007 1008 ... 1326
3 Obsydian
Przepraszam bardzo, póki nie mam ogarniętego tematu śniadania... Obiadu... Proszę i nic nie obwiniać kotletów! XD
591
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-06-2021 o 15h00)
1 obsydian
To możemy nadal obwiniać Nefalema. Imperius nie ma nic przeciwko :3
1. Absynt
Wow, obsydianki zaraz serio przegonią cieniaski, aż się łezka w oku kręci jak się przypomni wasze 100 wygranych w momencie kiedy cień miał 300/400 :')
Jeszcze bimbry przegonicie normalnie :D
Ostatnio zmieniony przez Meliah (25-06-2021 o 15h16)
1 obsydian
@Meliah daj spokój, przed pożarem te różnice były w tysiącach xD Ale jak mi się udało z Cienia do obsydianu dostać, to zaczęłam wspomagać wygrane.
2. Obsydian
Jestem dumna z obsydianu, ładnie sobie ostatnio radzimy
@Shairan niby to nie ma większego znaczenia ale jednak cieszę się jak ktoś przechodzi do obsydianu
1. Absynt
Przed pożarem nawet nie wiem co się tutaj działo. Czasami brałam udział w bitwach, ale nawet nie ogarniałam co się wtedy działo. xD
1 Obsydian
Wygrane Obsydianu na bitwach, to taki wyścig na trzech nogach. Teraz akurat z Shairan zasuwamy ramię w ramię, warta się zmieni...
A i tak staramy się nie widzieć, że inni to już dawno minęli metę, świętowali zwycięstwo i już zdążyli o tym zapomnieć xD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-06-2021 o 15h39)
2 obsydian
Otóż to xD Czego się nie robi, żeby szef był zadowolony :V
@Faren wtedy Cień zdominował wątek. Mieli z 3k wygranych. Absynt coś ponad 2k, a Obsydian wbijał powoli, żeby dogonić Absynt
Jakoś ta, no nie @Myrida?
Ostatnio zmieniony przez Shairan (25-06-2021 o 15h43)
3 Obsydian
@Anatea, ale wiesz, ten się śmieje kto się śmieje ostatni.
Ważne jak się historia kończy
@Shairan tak, jakoś tak było, ale nie wiem czy cień nie miał przypadkiem ponad 5000
592
Ostatnio zmieniony przez Myrida (25-06-2021 o 15h44)
1. Absynt
Ja przed pożarem tak średnio się udzielałam, od początku Eldki grałam i tylko 3 tys postów (to tylko i aż, ale biorąc pod uwagę, że niektóre dziewczyny miały 17 tys no to mało tego miałam)
No i dzielnie wbijałam punkty dla straży cieniasków, ale chyba lepiej do mojej Gard pasuje bimber :D
/Faren no hej klonie <3
Ostatnio zmieniony przez Meliah (25-06-2021 o 15h50)
2. Absynt
Czyli moje podejrzenia, żeby pilnować Cień były słuszne. Heh mój batmański zmysł jednak nie zawodzi. (⌐■_■)
O atak klonów <3
Ostatnio zmieniony przez Faren (25-06-2021 o 15h47)
1 obsydian
Coś tu mały ruch się zrobił, żeby 50 minut bez posta?
@Myrida nie pamiętam dokładnie, ale wiem, że w krótkim czasie udało nam się troszkę nadgonić
//Widziałam! Żałuję, że nie byłam w kolejce i że w weekend mnie nie ma, to bym sobie wypełniła xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (25-06-2021 o 16h41)
2 Obsydian
U mnie się mówi, że gdzie dwóch się bije, tam korzysta dentysta XD
Shairan, ja po prostu klepałam ambitne wyzwanie. Wreszcie dopadłam tę piątkę!
1. Absynt
To ja wam trochę poprzeszkadzam tak czysto z miłości, żebyście miały trochę rozrywki. Może bez bójek się obejdzie i dentysta nic nie zarobi. xD
1 Obsydian
To zależy. Poczęstujesz herbatą po starej dobrej znajomości?
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-06-2021 o 16h51)
1. Absynt
To wyzwanie pisarskie mnie pokonało, nie wiem czy podołam przy 13 konspektach do napisania ʘ‿ʘ (bo 7 mam :D) Chyba będę w nocy ogarniać, dzięki Ana
I nie, nie pomyliłam wątków, po prostu nie chce minsię edytować posta na wyzwaniach xD
Ogólnie stało się to o czym pisałam.
Widziałam post Faren, myślałam że to mój i się zastanawiałam czy aby na pewno ja takie coś pisałam xD
Bycie klonem nie jest łatwe nawet dla klona xD
1 Obsydian
Miałam wątpliwości, przydzielając Cię, bo wiem, że jesteś zajęta - ale z Dark już znamy się trochę, Deer jest mocno zajęty... Will już obsadzona.
Mam nadzieję, że trzy dni starczą, poza tym, wiesz, nie musisz pisać nie wiadomo czego ^^
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-06-2021 o 16h59)
2. Obsydian
Błenos dijas. Mi się wydaję, że cień już dawno sobie odpuścił XD
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (25-06-2021 o 17h01)
3 obsydian
Ja też poproszę herbatkę
593
I nawet jeśli cień odpuścił, to cóż - ich strata tak naprawdę xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (25-06-2021 o 17h05)
1 Obsydian
Odpuścił, nie odpuścił... my mamy co nadganiać Nie wszystek się poddamy, a co XD
2. Obsydian
Jak tu czerwono! Wpadam na chwilę zobaczyć a tu tyle do nadrobienia. Oj coś chyba sobie odpuszczę XD
3. Obsydian
@Faren @Meliah będę was mylić sory.
@Myrida e tam, tylko 11 postów(?)chyba.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (25-06-2021 o 17h07)
1 obsydian
@Ana btw możesz mnie wpisać do listy chętnych na następną serię pytań xD
2.Obsydian
Co to za lista? Nie za bardzo chce mi się czytać poprzednią stronę :v
/wie ktoś gdzie serca odyha dropią? Bo mi się wydaję, że coś mi nie gra.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (25-06-2021 o 17h09)
1. Absynt
Ana, Shairan oczywiście mogę polać herbatki.~ Z cjankiem czy bez? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nymfa jak to z klonami bywa ¯\_(ツ)_/¯