1. Obsydian
@Faren to ci się udało XD
Koniecznie to wstaw XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (29-06-2021 o 14h51)

Strony : 1 ... 1013 1014 1015 1016 1017 ... 1326
1. Obsydian
@Faren to ci się udało XD
Koniecznie to wstaw XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (29-06-2021 o 14h51)
1. Absynt
Myrida w moim forumowym CV znalazło się już "wieczna libacja u Miiko", "zdegradowana szefowa straży", "trzykrotnie nagrodzona ostrzeżeniem", "forumowy cosplayer" to teraz jeszcze "owca co pokonała kozę". Ja tu obrastam w legendy. xD
1. Obsydian
@Faren to zaiste imponujący dorobek! I to wszystko udało ci się zdobyć po ponownym otwarciu?
1. Absynt
Myrida ano udało mi się dorobić takiego CV po pożarze, aż sama jestem w szoku. Pobijam własne rekordy aktualnie sprzed pożaru. xD
1. Cień
Faren, zapomniałaś jeszcze dopisać :"córka(być może wyimaginowana) Kali i Tryph" :3
A tak po za tym to dzień dobry :D
1. Absynt
Kalipso no tak jeszcze ta wyimaginowana relacja która siedzi w twojej głowie. ʢ◉ᴥ◉ʡ
1. Obsydian
@Kalipso, coraz rzadziej cię widuję co tam słychać u ciebie ?
1. Cień
Myrida, no to prawda, skończyłam sesje ostatnio, ale też mam 2 prace i może jeszcze dojdzie mi trzecia, taki lipiec zapierdzielania mi się szykuje, choć czerwiec też mi daje popalić :<
No ale żyć za coś trzeba ¯\_(ツ)_/¯
Faren tak tylko troszeczkę <3
Tryph gratuluję, może coś kiedyś razem pykniemy ;>
Na jakich alejach grasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Obsydian.
Hejka, dzisiaj nie jestem taka zdechła po praktykach to wpadłam.
Nie udało mi się dzisiaj z nikim porozmawiać Dobranoc.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (29-06-2021 o 21h16)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (29-06-2021 o 21h29)
2. Absynt
Dzień dobry wszystkim porannym ptaszkom! Jak wam nocka minęła? U mnie absurdy za aburdem jak to na nockach w hotelach bywa. ¯\_(ツ)_/¯
Mam włączony telewizor naprzeciwko w barze, ale ciekawych kanałów brak, więc leci sobie TVN24 i jak nie ma gości to sobie podgłaszam. Akurat trafiłam na fajny reportaż, że mamy oficjalnie już pięć oceanów! Piąty znajduje się wokoło Antarktydy i pomimo, że w wielu krajach książki i mapy mówiły o oceanie Północnym, to nigdy nie było to oficjalne. Moim zdaniem to ciekawa informacja, którą można się popisać przy dyskusji nad herbatką. ;3
1. Obsydian
@Faren ja oglądałam kiedyś jakiś program (ale nie w telewizji a trafiłam na YouTube) że mamy jeszcze jeden kontynent. Tak, kontynent.
Otwórz stwierdzili, że jakieś tam wyspy czy też pasmo wysp wykazuje zróżnicowanie (i tu nie do końca pamiętam czego, ale chodziło o coś związanego z strukturą) na tyle inne aby uznać je za osobny kontynent. A że X lat tu nie były to wyspy, bo poziom wody był znacznie niższy, to kiedyś miały też o wiele większą powierzchnię.
Może kiedyś znajdę to podrzucę link
1.Absynt
Myrida wiem! Mówisz o Zelandii! Byłam na studiach jak o tym było "głośno" xD Jak odpalisz sobię mapę satelitarną w okolicy Australi to w sumie widać tę powierzchnię. Użyłam tego newsa jako ciekawostkę na koniec swojej prezentacji o Atlantydzie. xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (30-06-2021 o 07h24)
1. Obsydian
@Faren o widzisz, ja też znalazłam to grzebiąc w poszukiwaniu informacji o atlantydzie
1. Absynt
Ano widzisz, a ja sama to sobie połączyłam z Atlantydą. XD Stwierdzili, że moja wyobraźnia poszła za daleko jak na archeologa. XD
Przyjemnie się dyskutowało z rańca, ale idę spać. Dziś znowu nocka. >.>"
Ostatnio zmieniony przez Faren (30-06-2021 o 08h05)
1. Obsydian
Dżem bobry :>
Miłej nocki @Faren
To ja się też dołożę do ciekawostek i powiem to co mi zostało po jakiejś prezentacji.
W Walii żyje 11 milionów owiec i 3 miliony ludzi. Co daje 4 zwierzęta na jednego człowieka.
Między innymi stąd wziął się pomysł owczego wifi.
I to nie żart
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
2. Obsydian
Dobry
wam też tak strona dziwnie działa? Zmieniłam sprzęt i nie wiem czy to moja wina czy komputera ale w sumie to trochę dziwne gdyby przez lapka strona się bugowała, bo to nowy sprzęt ;x
3 obsydian
Owcze wifi brzmi jak ciekawy pomysł, ale przyznaję, że trochę śmiechłam xD
@Myst u mnie działa wszystko ok. Hmm, a jaką masz przeglądarkę?
613
Ostatnio zmieniony przez Shairan (30-06-2021 o 09h37)
1. Obsydian
Sprawdzałam na każdej. Na każdej są te same problemy.
2. Obsydian
@Nymfa to pewnie rodzinne miejsce @Faren XD XD owcza dominacja ! XD
@Mystifiction mi chodzi normalnie (na ile jestem w stanie stwierdzić)
3 obsydian
Ciśnie mi się na klawiaturę, żeby napisać o restarcie kompa... ale nie jestem informatykiem, daruję sobie. Szczerze nie wiem, co może być nie tak
614
Ostatnio zmieniony przez Shairan (30-06-2021 o 10h07)
1 Obsydian
Najwyraźniej złośliwość rzeczy martwych po prostu. Trudno ocenić.
Jak tam dzień się zapowiada? Ja jestem po zakupach, nawet po śniadaniu, wstawiony obiad wstępnie... Chwila luzu
2 obsydian
U mnie dość żałośnie się zapowiada. Jedyną pociechą jest wypłata...xD
3. Obsydian
zjadłam sałatkę i liczę na cud XD ostatni dzień miesiąca, miałam ważyć 58 do końca czerwca XD
615
//Zrobiłam to, by uniknąć pomyłek - Lexi
Ostatnio zmieniony przez Mystification (30-06-2021 o 10h18)