1. Obsydian
@Mystification. Przypomniałaś.mi, że miałam się zważyć. Ale dopiero zjadłam śniadanie, no nic. Zrobię to jutro.
Dzień zapowiada się ciężko. Może wezmę się za sprzątanie?
Ostatnio zmieniony przez Myrida (30-06-2021 o 10h22)

Strony : 1 ... 1014 1015 1016 1017 1018 ... 1326
1. Obsydian
@Mystification. Przypomniałaś.mi, że miałam się zważyć. Ale dopiero zjadłam śniadanie, no nic. Zrobię to jutro.
Dzień zapowiada się ciężko. Może wezmę się za sprzątanie?
Ostatnio zmieniony przez Myrida (30-06-2021 o 10h22)
2 Obsydian
Myst, wbij proszę grafikę wygranej i numer, bo zaraz będą pomyłki
3. Obsydian
@Lexi zawsze pomoże ^^
@Myrida owcza dominacja? Tak, to brzmi jak @Faren
A może te problemy wiążą się z nadchodzącym eventem? Na wszelki wypadek ciasteczka wyczyść.
/nie świętuję już urodzin Miiko, juhu.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (30-06-2021 o 11h18)
1.Absynt
Mam ostatnią wprawę i czekam na kwaśną trawę, aż wypadnie. Zabronienie sprzedaży przedmiotów z sakiewki to jedyna z paru dobrych decyzji tej firmy. Gdyby komuś wypadł z legendarnej lew, a potrzebowałby rozpaczliwie manny za 5k pewnie jajko wisiałoby na targu
Myrida racja, bo w obecnej chwili sama pewnie stracę miliony i dwa lata zanim ten kociak z łaski swojej mi wyleci, ale jakoś się z tym pogodziłam. O wiele bardziej przerażają mnie zawsze te niebotyczne ceny targowe
Ostatnio zmieniony przez Floy (30-06-2021 o 11h52)
1. Obsydian
@Floy. Ale za to ktoś nie musiał by szukać tego jajka przez pół roku, albo i dłużej wydając kilkadziesiąt tysięcy na sakiewki
2. Obsydian
w pracy mnie pogonili i nawet nie miałam kiedy wbić punktu ehh, Dzięki @Lexi za pomoc
3. Obsydian
@Myst pozwól, że cię zastąpię w wejściu smoka i dobije ten punkt :>
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (30-06-2021 o 12h54)
1. Obsydian
Spoko lepiej żeby dziś kto inny się tym zajmował bo ja nie wiadomo czy znowu nie zniknę niespodziewanie
1. Absynt
Hejka :D
Jak wam dzionek mija?
Chyba wam nie pisałam w tym wątku, ale wczoraj miała ostatnie jazdy i mogę iść na wewnętrzny egzamin ^U^
Także w sobotę mam obronę (Faren już nie moja bliźniaczko, chłodź bimber) a w poniedziałek wewnętrzny na prawo jazdy .-.
Umrę.
/Ja też jestem ciekawa muzycznego, ostatnie były do bani, stroje średniawe a gierki takie że sobie odpuściłam. Na SF muzyczny to był jakiś żart, mam nadzieję że tutaj będzie lepiej no ale nie oczekujmy dużo - to przecież bimów
Ostatnio zmieniony przez Meliah (30-06-2021 o 13h18)
1. Obsydian
Czemu sobie nawaliłaś wszystko tak na raz?
1. Absynt
Nie planowałam w sumie wszystkiego na raz, chciałam prawo jazdy zacząć po obronie ale okazało się, że na magistra muszę dojeżdżać do miasta obok także trzeba było na ten październik już mieć to prawko.
No i zaczęłam końcem lutego ale mieli zamknięte przez jakiś czas, potem instruktor miał obłożenie i tak wszystko się przedłużyło i nałożyło z obroną T^T
Ostatnio zmieniony przez Meliah (30-06-2021 o 13h22)
1. Absynt
Meliah w sercu zawsze będziesz moją bliźniaczką <3 Ale już chłodzę!
A co do wcześniej wspomnianych owiec... Znaleźliście mój domek letniskowy. xD Moje miejsce zamieszkania to Wyspy Owcze albo Faroe Islands. Tam się znajduje ponad 70 tysięcy owiec. ¯\_(ツ)_/¯
1 obsydian
@Tryph Kojarzę Cię głównie z różowym, więc ten strój mnie nieco zdziwił, ale jednocześnie jest piękny. Kolorystyka bardzo pasuje do Twojej Gardzi, mam nadzieję, ze dłużej w nim pochodzisz :3
(wywaliło mi na chwile neta, jak chciałam edytować xD)
Koniec dygresji. Zaraz się odniosę do dyskusji
@Meliah myślę, że sporo Ci się zebrało w jeden czas. Wiem, że się łatwo gada, ale niestety będziesz musiała to sobie dobrze poukładać, żeby Ci głowa nie pękła.
@Faren a właśnie oglądałam dramę na jutubie sprzed kilku miesięcy z gościem co stalkuje adresy internetowych celebrytów xD"
Ostatnio zmieniony przez Shairan (30-06-2021 o 16h43)
1. Absynt
Shairan przez chwilę myślałam że wątki pomyliłam. Kobieto nie strasz xDDD
1 obsydian
@Faren nie nie, spokojnie. Po prostu zapomniałam dopisać numerka i straży, bo jestem dziś trochę zakręcona xD napisałam co pomyślałam i dopiero po dodaniu zauważyłam gafę. Ale wywaliło mi internety. Przydałaby mi się taka owca z wifi w tej pracy, bo ostatnio często są takie mini przerwy w łączności.
Jeszcze mnie kierownik dobił swoją głupotą dzisiaj i w ogóle mi musk wyparował xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (30-06-2021 o 16h46)
2. Absynt
Długo mnie w wątku nie było, ale zatonęłam w morzu spraw, pracy i nauki, i prędko chyba z niego nie wyjdę;<<<
Przyszłam się przywitać i dać znać, że żyję, marnie bo marnie, ale zawsze żywa XD
No i wpadłam się pochwalić. Dostałam dziś wyniki konkursu poetyckiego, w którym wzięłam udział. Zgadnijcie, kto zajął 1 miejsce...
ja jak coś XD
3. Absynt
Natsuki gratulacje! Ale super! Chwal się, jaka nagroda?!
784
Żeby znaleźć naszą ostatnią wygraną polazłam aż na 1009 stronę. xD Tych Obsydianów jak mrówków xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (30-06-2021 o 17h32)
1. Absynt
@Faren dziękuję! <3 w zeszłym roku były karty do empika (wtedy zajęłam 2 miejsce i karta była na kwotę 150 złotych), więc całkiem możliwe, że i w tym postawią na coś takiego. Oby dali trochę więcej kaski, bo mam w planach wykupić kilka manguś i ten, no... Jak zwykle zmarnuję piniądz, ale walić, yaoice się same nie kupią XD
@Down w sumie racja, literatura to literatura, każda czegoś uczy XD
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (30-06-2021 o 17h43)
2. Absynt
Jakby nie patrzeć to wywalasz pieniądze na literaturę. To zawsze coś, nie możesz powiedzieć, że pieniądze rzucone w błoto. xD
1 obsydian
@Natsuki gratuluję :3
Widziałyście już zajawkę bugmoffa na event muzyczny? Co myślicie?
@Van w dziale Gra Eldarya w wątku Nasze Oczekiwania jest wrzucone. Niestety z telefonu nie dam rady przerzucić
Ostatnio zmieniony przez Shairan (30-06-2021 o 18h30)
2. Obsydian.
Hejka.
@Shairan, ja nie widziałam, zarzucisz? :3