3 Obsydian
miałam mini zawał jak wskoczyło na nową stronę. Już się bałam że będę musiała liczyć XD

619
Ostatnio zmieniony przez Mystification (01-07-2021 o 08h52)
Strony : 1 ... 1016 1017 1018 1019 1020 ... 1326
3 Obsydian
miałam mini zawał jak wskoczyło na nową stronę. Już się bałam że będę musiała liczyć XD
Ostatnio zmieniony przez Mystification (01-07-2021 o 08h52)
1. Obsydian
No i @Myst tradycyjnie z ✧ wejściem smoka ✧
2. Obsydian
Spokojnie @Mystification, do liczenia jeszcze z 2 strony
Widzialyście zapowiedź muzycznego? W wątku opinie albo oczekiwania ktoś wstawił zdjęcie, widać na nim górę sukienki i pierścionki
3 mam nadzieję, że wszystkie było z brakiem numeru wygranej zostały nadrobione
Swoją drogą, smuteczek, jako jedna z dwóch osób na narysuj strażniczkę powyżej- a przecież są już dwie strony uczestników- trafiłam na osobę która nie oddała pracy xD
620
Ostatnio zmieniony przez Anatea (01-07-2021 o 08h58)
1. Obsydian
@Anatea może jeszcze odda? Kto wie być może zapomniała albo nie ma czasu.
Czy ktoś wie czym dokładnie jest jureczek wspominany od czasu do czasu na forum?
2. Obsydian
@Myrida kto to jest Jureczek nie wiem, ale widziałam strój z zapowiedzi. Mam nadzieję, że dół będzie jakiś niespodziewany, albo inne stroje wypadną lepiej. Chociaż i tak turkusowym recolorem nigdy nie pogardzę.
3. Obsydian
Dzięki za przypomnienie, że istnieje wątek o rysowaniu. Aż spróbuję bo daaawno nie rysowałam tak z większym skupieniem XD
Ostatnio zmieniony przez Mystification (01-07-2021 o 09h34)
1 Obsydian
N pewno jest jakiś powód, wiem, że życie potrafi wciągnąć jak chodzenie po bagnach. Po prostu człowiek czeka, doczekać się nie mogłam. I niestety, narazie po terminie. Może kiedyś odda, zobaczymy.
W ogóle, wiemy już kiedy event dokładnie? Poza tym że mają poślizg?
2 obsydian
Mgliście niczym (nie)ulubiona nauczycielka wróżbiarstwa w pewnej szkole powiedzieli, że początek lipca.
Ale 5 lipca np to też początek lipca. Także nie wiadomo.
Poza tym, ma też wyjść odcinek. Liczę, że event będzie pierwszy, bo jak mi sie spodoba strój za doładowanie, to wezmę maanę.
3 obsydian
odcinek i event na jedno kopyto, coś pięknego
po jakiego wała oni po tym pożarze tak lecą
Ostatnio zmieniony przez Mystification (01-07-2021 o 10h06)
1 Obsydian
Liczę, że jednak strój z banku nie będzie kusił. Nie chcę im już dawać moich pieniędzy xp
A odcinek... Ostatnimi oparami maany zaczęłam piąty.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (01-07-2021 o 10h07)
2 obsydian
@Myst prawdopodobnie, żeby wrócić do poprzedniego harmonogramu wrzucania, wiesz, tego sprzed pożaru. Ktoś gdzieś pisał, ale bijcie mnie laciem, nie pamietam kto i gdzie, że w lipcu powinien planowo wyjść chyba właśnie odcinek 6. Ale pewności też nie mam. Powtarzam po kimś xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (01-07-2021 o 10h08)
3. Obsydian
Już ma wyjść odcinek?! Dopiero jeden był.
Ja też liczę że strój z banku będzie brzydki, nie będzie mi szkoda że go nie będę mieć XD
623
Ostatnio zmieniony przez Myrida (01-07-2021 o 10h12)
1 obsydian
@Myrida polecam grupę na fb, tam szybko wrzucają takie informacje, jak tylko wynajdą.
2 Obsydian
Boję się, co będzie na halloween xD tutaj nie spodziewałam się fajerwerków ale na halloween może być ciężko się powstrzymać...
3. Obsydian
@Shairan niestety Jana FB wchodzę tylko jak jestem zmuszona A tak to mi się nie chce XD
624
Ostatnio zmieniony przez Myrida (01-07-2021 o 10h13)
1 obsydian
No nie ukrywam, że troszkę tracisz. Od zabawnych konkurencji, jak np wybieranie najlepszej męskiej klaty, po właśnie spoilery
Polecam się :3
Ostatnio zmieniony przez Shairan (01-07-2021 o 10h30)
2 Obsydian
Podzielam stanowisko Myridy. Nie chce mi się szperać... Z FB korzystam do spraw tatuażu i wystarczy tym bardziej jestem wdzięczna że Ty dzielisz się tym co przeczytasz.
3. Obsydian
Poproszę ładny strój za doładowanie to wydam pieniążki na te pixele.
4 raz już zagłodziłam chowańca i znowu ból te 300 maany za inkubator XD ja to inwestor jednak jestem
@Shairan najlepszą klate ma Lance. Klate w piwnicy. baduum tss.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (01-07-2021 o 10h46)
1. Obsydian
Pragnę przyłączyć się w podziękowaniach dla osób spojlerujących, bez was nie wiedziałabym co się tu dzieje!
@Nymfa a co za chowka masz?
2 obsydian
Ja wykupiłam max inkubatorów za antyczne xD jakbym zapomniała o TragOul.
@Nymfa załapałam żarcik xd chociaż faktycznie jego wdzięki wygrały głosowanie xD przegrał z nim Ez i Valk.
@Myrida a widziałaś spoilerek eventowy od samego bugmoffa?
3.Obsydian
Tak, polać spoilerujcym.
@Myrida po zagłodzeniu kotka wróciłam do swojego stałego blobbiathana, który już dwa razy zbuntowany schował się do jajka.
@Shairan ja to zawsze miałam ubaw ze Słodkiego flirtu liceum gdzie każda klata była kopiuj wklej. Żadnej różnicy nawet w karnacji.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (01-07-2021 o 11h04)
1. Obsydian
@Shairan, to pewnie dlatego, że on miał szansę na redraw w NE, a Ez i Valkyon niestety takiej szansy nie dostali.
@Nymfa,mówisz że opieka społeczna w eldaryi odebrała ci purro-chowka ?
1. Absynt
Dzień dobry! Jak wam życie mija?
Ja wstałam i zaczynam naukę do obrony, coraz mniej czasu a chęci i wiedzy coraz mniej xD
Także jak zdam to serio będzie cud
1 obsydian
No, właściwie nie widzieliśmy jego wdzięków w TO, tylko tę plastikową zbroję xD trudno ocenić. Na ilustracjach chłopcy wyglądali nieźle.
@Nymfa dosłownie!! xD i jeszcze jak uwielbiam Lysandra, tak.. skąd ten kaloryfer, przecież on powinien być płaski jak naleśnik.
@Meliah z doświadczenia wiem, że forum nie pomaga w nauce xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (01-07-2021 o 11h20)