2. Obsydian
@Meliah rzucaj forum i eldke i idź wkuwać ! Lepiej teraz niż później, a jak zdasz to dopiero wróć się pochwalić

Strony : 1 ... 1017 1018 1019 1020 1021 ... 1326
2. Obsydian
@Meliah rzucaj forum i eldke i idź wkuwać ! Lepiej teraz niż później, a jak zdasz to dopiero wróć się pochwalić
1. Cień
Dzień dobry. Jak wam mija dzionek?
1. Obsydian
@Meliah dasz radę ⁽˙³˙⁾*
@Myrida no właśnie opieka mi zabrała kota! Oj tam oj tam, przegłodziłby się 4dni to by mu się nic nie stało.
@Shairan naleśnikowaty Lysander? Biere.
@Canthra na razie tak 4/10.
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (01-07-2021 o 12h15)
2. Cień
A ja się trochę stresuje, bo jadę jutro w dłuższą trasę z pieskiem. I jest dodatkowy stres, bo będziemy siedzieć w pociągu. I w razie czego nie było by żadnych postoi, niestety.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (01-07-2021 o 12h18)
1. Obsydian
@Canthra będę trzymać kciuki żeby wszystko poszło dobrze w podróży!
@Seadidh a jakie zyskałaś super moce?
@Nymfa przez krótką chwilę miałaś strój uczonego króliczego maga, chciał pochwalić, że wyglądał naprawdę fajnie
2. cień
dzień dobry wam
Sea, nie urosła ci druga głowa po szczepionce? niemożliwość!
1. Obsydian
@Sea nie zdobyłaś żadnych? To trzeba zgłosić reklamacje! Niech się tłumaczą! Przecież powszechnie wiadomo że chipy dają zdolności! Zobaczysz, jeszcze ci wcisnęli jakąś podrube!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (01-07-2021 o 13h18)
1. Absynt
Dzień dobry, dopiero wstałam, czuje się dead inside, a jutro może być gorzej, bo na 7 rano do pracy, więc o 5 trzeba wstać. >.>" Takie rzeczy powinny być karane. >.>"
Seła a przypadkiem nie słyszysz nagle dziwnych odgłosów? Telefon lub lodówka nie zaczęły nagle z tobą rozmawiać? Nie wierzę, że dali ci podrobiony chip!
1.Absynt
Dzień dobry/Cześć
Odechciało mi się już tego eventu muzycznego po czym co Beemoov zaprezentował. Ktoś zna konkretną datę kiedy się pojawi?
@down event letni tak obstawiają
Ostatnio zmieniony przez Floy (01-07-2021 o 16h53)
1. Obsydian.
Cześć i czołem kluski z rosołem.
Dobrze, że czytam wstecznie to mogę Ci odpowiedzieć na pytanie @Myrida (o ile jesteś jeszcze na forum... ). Jureczek to moja OCka, której jednocześnie używam jako basic look mojej Gardzi:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
2. Obsydian
@Vandea jestem!
A widzisz, teraz już wiem kim jest jureczek
Kto wie może kicię kiedyś też narysuję (ale nie chce robić nadzieji) Od dziś nie mam dostępu do komputera z programem na którym rysowałam i nieprędko będę go mieć (z miesiąc przynajmniej)
3. Obsydian
@Vand Aaaa taki Jureczek. Nie wiem czemu, ale zakodowałam sobie w głowie, że musi to być kot.
@Deergod muzyczny miał być na początku lipca (a więc czekamy)
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (01-07-2021 o 19h28)
1. Obsydian
@Nymfa może dlatego, że Vandea wspomniała niedawno o kocim jureczku?
2. Obsydian.
@Myrida, jasne :3 Byłoby miło i fajnie, ale wiadomo, że musisz mieć możliwości, czas i chęci, także nie naciskam.
@Nymfa, pewnie dlatego jak @Myrida pisała. Ale taką stylkę, też zrobiłam.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
3 obsydian
Podoba mi się Jureczek w takim wydaniu
Wygląda kusząco, żaden Doitsu się nie oprze!
628
Ostatnio zmieniony przez Shairan (01-07-2021 o 20h42)
1. Obsydian.
@Shairan, dziękuję! ❤
Jak zobaczyłam te uszka i ogonek to stwierdziłam, że muszę brać dla Jureczka. Nawet jeśli cała reszta stroju mi się nie podobała.
... A niech Doitsu tylko spróbuje się opierać.
I patrz jaką mam piękną sygnę!
2 obsydian
Barabara go pogoni, niech no tylko spóbuje.
Widzę właśnie. Cóż to za cudo, któż autorem tej zacnej kreatury z głową Leiftanka xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (01-07-2021 o 20h41)
1. Cień
Halo, dzień dobry. Mam pytanie. Może ktoś się zna i mi powie. xD
Jeśli mam sześciomiesięcznego piesełke i ma szczepienie na wścieklizne, (nie wliczając dodatkowej opłaty, bo to będzie zrobione jak będę kupować bilet) to czy przy zabraniu ksiażeczki z dowodem, że jest szczepiony, musi mieć kaganiec w pociągu? Czy na luzie pojadę z nim bez kagańca?
1. Obsydian.
@Shairan, sam go tą miotłą pogoni.
Taka jedna wybitna graficzka z Eldaryi ❤
2 obsydian
@Van musisz nas sobie przedstawić xD
@Canthra wybacz, nie miałam nigdy pieska. Ale wydaje mi się, że musi mieć kaganiesc w każdym miejscu publicznym(a pociąg takim jest, o ile mi dobrze styka w głowie), chociaż czy to obejmuje szczeniaki, no nie wiem
Piesek może sie zestresowac po szczepieniu i np zdenerwowac podroza, przez co nie wiadomo jak zareaguje. Ale ja sie nie znam, mam gryzonie wiekszosc zycia.