1. Cień
Ja właśnie wypoczywam na urlopie, a w piątek wyjeżdżam do Warszawy.
Strony : 1 ... 1034 1035 1036 1037 1038 ... 1327

2cień
@kitsunexD i to jest jeden z plusów, dla których jestem doradcąklienta,a w zasadzie sprzedawca, minimum papierkowej roboty, jak wychodze z pracy to zwyczajnie mam świety spokój xD
Trzymam kciuki, by ci sie udało !
U nas tez ubaw bo regionalny na urlopie i chyba wział sobie do serca nasze rady i oddciął sie od elektroniki XD
Co do rombu...tez skubanego znaleźć nie moge, a juz mam wszystko przeszukane od a do z... od chowańca poprzez czarna liste kontaktową, wszystko...a głosu brak.. nie zeby mi zależało xD, więc ...^^
@Sea uuuu podobno w Warszawie waro obejrzeć biblioteke uniwersytecka... mieszkać bym wWawie nie chciała, ale jest tam kilka miejsc, które może wybiore sie w końcu obejrzec :> Miłego odpoczynku zatem
oby pogoda ci dopisała.
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (06-07-2021 o 11h20)
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.1. Obsydian
@Serafiel! Toż ja się zastanawiałam czy cię jeszcze zobaczymy czy też pogrzebały cię obowiązki!
U mnie planów nie ma. Co będzie to będzie 

1cien
Myrida...szkoda gadac, ale przyznaje, jest teraz lepiej...oddałam obowiązki w ręce kiero i mam wylane, może sie wszystko walić jak dla mnie xD O dziwo jest spokojniej..mniej klientów, bo zamiast szlajac sie po centrach handlowych wola wylegiwac sie na plazy xD co prawda premi przez to nie będzie bo i utarg marny, ale za to bezstresowy dzien pracy 
Troche więcej czasu spędzam na spacerach, kawkach ze znajomymi i przyznaje...ogladaniu Euro...no co, kazdy ma jakies słabości :> Dzis hiszpania-Włochy, będzie jatka xD szczęśliwie, dzis kończe o 20tej, więc zdąże, a po tylko 6h pracy będe w pełni energi do kibicowania.
A ty co masz w planach na dzis Myrida? skoro nie na wakacje... jak rozumiem idziesz wtym temacie na żywioł?
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (06-07-2021 o 11h24)
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (06-07-2021 o 11h25)
2cień
Sea tak to już jest, miasta teraz bardzo szybko sie zmieniają, a warszawa i tak jest spora :>
no ale fakt, dla mnie to troche kojarzy się z kopcem mrówek xD nie wiem skąd mam takie skojarzenie..pewnie przez liczebność xD
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.1. Obsydian
@Serafiel miałam dziś w planach tak dla odmiany relaksować się na hamaczku, ale nie wyszło, załamał się pode mną XD
Więc moje plany na lato będą chyba przewidywać zrzucenie wagi XD

2. Obsydian
Jaki macie dziś drop? Bo mi leciał taki syf, same buty, akcesoria albo przynęty. Zero konkretnych rzeczy.

1cien
Myrida, to jest nas dwie xD pode mna co prawda nic sie nie załamało, ale od miesiąca ponad zero słodyczy, za to sporo owoców i warzyw, głownie na surowo. a w ogóle jej mniej, tylko teraz ruszac musze sie jeszcze wiecej, by cos z tego wyszło, bo nabyc wage mozna w mig, a zrzucic...no cóz...a mam z lekka 10kg za duzo...chcialabym przynajmniej te 5, zgubić xD
a motywacji brak..jak ładna pogoda, tow pracy jestem..a jak mam wolne to leje xD masz jakis plan odchudzania, czy tez idziesz na żywioł? 
@Myst.. ja mam nie najgorszy, idzie to co chce, ale faktycznie jakis konkretnych ciuszków mało, troche fryzur, akcesori, inszego drobiazgu.
@Lea uuu ja ostatnio ładuje baterie fotosyntezą 
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (06-07-2021 o 11h40)
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.
1. Obsydian
@Serafiel planu nie mam, chyba że: jeść mniej 
Ogólnie chcę zrzucić z 9, no może 5 kilo. Niestety z ćwiczeniami u mnie nigdy nie wychodzi, więc pozostaje mi tylko lekko skorygować dietę. Podsumowując: idę raczej na dietę cud. Cudem będzie jak schudnę XD
@Myst. U mnie tak różnie dropi

2. Obsydian
uuuu Myrida duże zmiany widzę
ja muszę jeszcze z 5 zrzucić do końca lipca
myślę, że dam radę
1cień
Lea XD wakacje, mają ten plus, że nikt nie ma prawa wytykac ci wiekszej ilosci snu^^ kiedys trzeba go nadrobić, owczywiście mozna iść w strone mojej mamy, która twierdzi, że życie jest za krótkie i wyspi się po życiu^^(<-zamiennik, by nie użyć regulaminowo zabronionego tematu xD)
Myrida haha to jest dobry plan
, ja w sumie nie czuje sie źle...ale jak nie zbastuje, to znowu garderobe bede musiala wymienić o rozmiar większy xD a niestac mnie ;>
więc ja się wezme teraz za ćwiczenia też, nie tylko diete, juz mam o kilka spodni mniej, bo sie nie zapne xD
Myst...to może jak nas tyle jest kółko wzajemnej motywacji? DAMY RADE ! Pamietajcie, to będzie sukces, z którego będziemy mogły być dumne ^_^
Ok, ja niestety musze się szykowac do pracy na druga zmianę, trzymajcie sie i do jutra, jutro wolne więc na pewno wpadne was pognębic 
Miłego dnia^_^
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (06-07-2021 o 12h02)
@Serafiel papa
Kółko wzajemnej motywacji nie brzmi źle
Ale może faktycznie forum jakoś mi pomoże? Tak zmotywuje, żeby pamiętać że w ogóle "jestem na diecie"!

2. Obsydian
wydaje mi się, że najlepiej odnaleźć taka prawdziwą motywację, która sprawi, że cel nie zniknie za chwilę, tylko dla każdego to co innego (Ja swojej jeszcze szukam). Poza tym kółko wsparcia jak najbardziej może być pomocne.
W sumie to bym dołączyła do Was, choć u mnie cel długoterminowy, który aby się tym nie demotywować zamieniam na "co miesiąc chociaż 1 kilo mniej na wadze".
Także za pozostałych "dietowiczów" trzymam kciuki.
3. Obsydian
Mój cel to wakacje
nie żebym wyglądała źle ale jakoś zawsze chciałam się zobaczyć w takiej konkretnej wadze
678
Ostatnio zmieniony przez Mystification (06-07-2021 o 13h06)
1 obsydian
Trochę zazdroszczę, że mozecie mieć diety xd ja co prawda muszę uwazać na to, co jem, ale nie moge aż tak ograniczyć. Jak żyć

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (06-07-2021 o 13h15)
1. Obsydian
Ja mam po prostu ustalony (przez siebie) zakres wagi, w której się staram trzymać, no bo trzeba jakieś granice w końcu mieć
jakbym sobie pozwalała na wszystko i nie sprawdzała od czasu do czasu to pewnie musiała bym garderobę zmieniać kilka razy XD
A ostatnio właśnie coś tak balansuje na górnej granicy swojego zakresu. No i właśnie rzeczy się już zapadają pode mną, więc najwyższy czas się przypilnować XD

1. Absynt
Hej, jakby co to na Wiki są już wszystkie elementy stroju Koori. Nie ma deliknacji, ale tak też można zobaczyć jak to mniej więcej wygląda. I co najważniejsze nie wybrać złych kolorów

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (06-07-2021 o 13h24)
1. Obsydian
@Ruby-nova dzięki za info
Suknia od stroju fenghuang jest prześliczna! TYLKO DLACZEGO NIE MA TURKUSOWEJ DEKLARACJI?! ANI NAWET BIAŁEJ!!!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (06-07-2021 o 13h25)

1. Absynt
@Sea jest czarna sukienka, ale do niej są szare pończochy xD
A jak już to granatowe jeszcze są, ale fakt nie ma czarnych
@Myrida nie wiem właśnie xD ale fakt to jest najładniejszy strój według mnie, głównie przez tą kieckę. Wrzuciłabym resztę elementów, ale Huang Chu ma tak dziwny gust i miesza tyle różnych kolorów, że ja już nawet nie wiem co jest od czego XD
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (06-07-2021 o 13h47)