1. Obsydian
@Shairan, te drugie są boskie! Ja chcę! Jakby beemove je dał, to rozważała bym nawet doładowanie! Toż to po prostu cudo!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (09-07-2021 o 19h48)

Strony : 1 ... 1050 1051 1052 1053 1054 ... 1326
1. Obsydian
@Shairan, te drugie są boskie! Ja chcę! Jakby beemove je dał, to rozważała bym nawet doładowanie! Toż to po prostu cudo!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (09-07-2021 o 19h48)
2 obsydian
Tak, uwielbiam je, zwłaszcza w tej stylce mojej Su. Właściwie to jej nie przebieram, bo tak mi się podoba xD próżność, przepraszam.
Ale chętnie bym przygarnęła taką fryzurę dla Gardzi. Tylko, że no... juz nie ma szarych włosów xD smuteczeg.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (09-07-2021 o 19h50)
1. Obsydian.
@Myrida, Twoja autokorekta zmiażdżyła mi system.
@Shairan, ja mojej licealnej Suśki nie przebierałam od wejścia uniwersytetu, wygląda tak:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Vandea (09-07-2021 o 19h57)
1 obsydian
Chodzi o limit 1 rzecz z danej kategori? I to, że bielizna automatycznie znika, jak zakładasz sukienke? xD
Toż to genderswap Ez ze słodkiego amorisa. Ale fajna stylka, ciekawa. Ja mam typowo Lysandrowolubną Suśkę.
Kubraczek jest spoko, tylko szkoda, że nie można mieć w innym kolorze. Inaczej miałabym kilka fajnych pomysłów z nim
2. Obsydian
@Vandea mi też miażdży XD
A ta postać to wzorowana na siostrę Ezarela? Taki alchemik w nowszym wydaniu
3. Obsydian.
@Shairan, jest jakiś limit akcesoriów :<
Borze Szumiący, dlaczego wszyscy mi mówią, że to Ez, tożto Razjel!
Ostatnio zmieniony przez Vandea (09-07-2021 o 20h09)
1 obsydian
Dlatego ja wolę klepać każdą literkę osobno na telefonie. Jeszcze mam włączony ten stary typ klawiatury, że na jednym bloczku 3 litery xD
@Van a to nie doszłam do tego limitu nigdy. Razjel, ach! widzisz. Niebieskie włosy i długie uszy, w dodatku jesteśmy na Eldzi. Takie skojarzenie xD
2. Obsydian
@Vandea może dlatego:
-uszy Ezarela
-włosy w kolorze Ezarela
-warkocz jak kucyk Ezarela
-powątpiewające spojrzenie które zdaje się z ciebie szydzić, także Ezarela
-kromka z dżemem jak u Ezarela z miodem
-para się miksturami jak Ezarel
-znam Ezarela a drugiego gościa nie XD
@Shairan ja też każdą literkę osobno stukam, ale moja autokorekta mnie potem poprawia, bo wie lepiej co chce napisać XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (09-07-2021 o 20h15)
3. Obsydian
Ja nie cierpie Eza i mam takie WTF za każdym razem jak ktoś mi pisze, że zrobiłam jego fajny cosplay.
@Myrida, no ale dobra przyznaję, argumentacja jest nie do zdarcia.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (09-07-2021 o 20h14)
1 obsydian
@Van czy to taka nienawiść jak ja do Leiftanka? xD
@Myrida dlatego ja to wyłączyłam, bo jak raz posłałam kierownikowi, że spóźnia mi się agrest, zamiast autobusu, to stwierdziłam, że dziękuję za takie korygowanie xD
2. Obsydian
@Shairan jak znajdę w sobie pokłady cierpliwości żeby grzebać w ustawieniach to też wyłączę
3. Obsydian.
@Shairan, tak Zwłaszcza, że ja już nie pamiętam nawet za co go tak nie lubię.
1 obsydian
Myrida polecam, bo może naprawdę napsuć krwi.
Van w sumie ja go też nie lubiłam, chciałam mu nawet snickersa dać, ale potem zluzował. Na francuskiej wersji przeszłam z nim TO. Taka kluseczka się z niego robi xD
2. Obsydian
Nie wiem o kim rozmawiacie, ale powiem, że ja bardzo lubię nienawidzić fikcyjnych postaci XD. Można bez oporów wylać na nich całą gamę emocji, gróźb i niezadowolenia i mieć przy tym czyste sumienie XD
3. Obsydian.
Aż ciężko uwierzyć, że ta trójka tak sobie na mnie czekała.
@Shairan, kluseczka powiadasz... Kurczę ja lubię kluseczki.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (09-07-2021 o 21h08)
1 obsydian
@Myrida no o Ezie xd
@Van No widzę, że specjalnie na Ciebie czekała xD
A co do długouchego to się miło zdziwiłam, więc jakbyś chciała odmiany, polecam elfa xd
2. Obsydian.
@Shairan, no generalnie jeśli będę przechodzić TO jeszcze raz to chciałabym z innym WSem, bo bez sensu drugi raz z tym samym.
Przed pożarem skończyłam całe TO i traktuję teraz grę w TO jak riplay.
1. Cień
Czy ja dobrze widzę, czy tu się rozmowa o ubrankach na SyFie toczyła? Akurat jak wszedł butik letni to muszę być biedna, no nic, może uda mi się jeszcze przez ten niecały miesiąc coś wykombinować xd
W ogóle mnóstwo rzeczy z SyFa bardziej pasowałoby na Eldkę, ale z jakiegoś powodu ich tu nie ma (tak, patrzę na ogony kitsune z zeszłorocznego eventu muzycznego) xd
1. Obsydian.
Ja mam 162 golda na SyFie także no...
Ogólnie jakoś nie mam parcia na butik. Licealnej Su właściwie nie przebieram, a na uniwersytecie i LL kupowałam na bieżąco wszystkie chciejki. Właściwie to po jakimś evencie się skapnęłam, że no jakby był jeszcze butik kiedyś to bym chciała coś do kupić, a teraz nie mogę sobie przypomnieć co to było. X D
1. Cień
@Vandea W sumie mam bardzo podobną sytuację, większość rzeczy kupowałam na bieżąco, chociaż pluję sobie teraz w twarz, że zawsze zapominałam brać recolorów biżuterii i teraz próbuję się w to jakoś zaopatrzyć xd Miałam nadzieję, że może do liceum sobie jakieś ciuszki dokupię, ale niestety zupełnie nie pozmieniali cen, więc nie ma co pieniędzy marnować xD
Ostatnio zmieniony przez Idriana (09-07-2021 o 22h22)
1. Obsydian.
Cena za włosy w liceum to żart i narazie nie kupuję niczego (i tak nie mam za co), bo może jeszcze zmienią ceny, ale wątpię...
Ewentualnie kupię sobie strój pielęgniarki, bo mam tylko tę brudną wersję.
EJ LOL. ZMIENILI.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (09-07-2021 o 22h26)
1. Cień
O kurcze, faktycznie ceny tych peruk zmienili XD Ciekawe teraz, czy oddali hajs ludziom, którzy już zdążyli je kupić xd A już miałam pisać, że życzą sobie za jedne włosy więcej niż Roza za cały strój na przedstawienie xd
A co do stroju pielęgniarki, to zupełnie o nim zapomniałam, ale jak tak teraz patrzę, to może faktycznie w coś tematycznego też się zaopatrzę, może uda się coś z tego potem skleić
1. Obsydian.
Przejrzałam sobie szafę z liceum... Mam tę czystą sukienkę tylko czepek muszę kupić.
Ja już uciekam spać. Dobranoc.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (09-07-2021 o 23h12)
2. Obsydian
Dzień dobry! Jestem załamana tym jak elementy strojów wyświetlają się przy odbieraniu.
Nie tylko buty są przysłonione skarpetkami w stroju kitsune, ale bluzka też jest niewidoczna pod sukienką.
U vampira też nie widać prawie wcale paska zza sukienki
1.Absynt
Myrida Vampira to nic nie widać. Pończochy odebrałam i buty odbiorę na ślepo. Z Kitsune wiem tylko o butach dziwnych, ale jak mówisz, że z bluzką też jest problem to znowu liczyć by nie wcisnąć złego koloru. U Fenghuanga jest najlepsza bo jedyna dobra widoczność
Ostatnio zmieniony przez Floy (10-07-2021 o 09h30)