1. Obsydian.
Ja generalnie biorę czarną wersję Karenn, czerwoną feniksa i biało-niebieską Koori i tego się trzymam.
Tylko kolczyk od Chu mam w jakimś innym kolorze, ale pewnie nigdy w życiu go nie użyję, bo i tak go nie widać.

Strony : 1 ... 1051 1052 1053 1054 1055 ... 1326
1. Obsydian.
Ja generalnie biorę czarną wersję Karenn, czerwoną feniksa i biało-niebieską Koori i tego się trzymam.
Tylko kolczyk od Chu mam w jakimś innym kolorze, ale pewnie nigdy w życiu go nie użyję, bo i tak go nie widać.
2 Obsydian
@Floy. Wstawiam podgląd jak wygląda bluzka przy wybieraniu koloru (zasłonięta przez sukienkę). A jak wygląda w butiku.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Myrida (10-07-2021 o 09h55)
1.Absynt
Z fioletowej Karee przerzuciłam się na białą
Czarna Koori
Biała z czerwonym Huang Chu
1. Obsydian
Ja stwierdziłam, że polecę kompletem, a ewentualnie re-colory sobie dokupię bo i tak potem kupuję pojedyncze elementy, ale i tak już się zawiodłam na sukience od Chu, kolory takie kijowe.
2 Obsydian
Ta suknia huang chu jest cudowna, ale te kolory rzeczywiście rozczarowują, nawet jeśli nie ma turkusu, to dlaczego nie dali bieli?!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (10-07-2021 o 10h16)
3 obsydian
Że tak powiem norma z bielą. Jak nie brak, to jakiś dziki odcień
Ale będzie ciężko wrzucić z mojego szajsunga wygraną...xd
719
Ostatnio zmieniony przez Shairan (10-07-2021 o 19h54)
1. Cień
Czy tu jakiś cień żyje?
Bo ja już tak, ponieważ wracam ┌( ಠ‿ಠ )┘
Ostatnio zmieniony przez Fillia (10-07-2021 o 20h38)
2. Cień
Dobry wieczór wszystkim
Cienias melduje się na posterunku xd
Widzę że rozmowa o kolorach strojów, więc dorzucę swoje trzy grosze: w większości strasznie mi się nie podobają, szczególnie w przypadku tego od Huang Chu. Ostatecznie wychodzi na to, że z każdego elementu biorę kompletnie randomowe kolorki, a potem najwyżej będę się zastanawiać co z tym zrobić XD
1. Obsydian.
A ja tu zła jestem, bo mnie Bimuf ogranicza i nie pozwala mi wrzucić obrazków w dziennik tyle ile chcem. Foch.
1. Cień
Vandeła mi to kurde licznik się zepsuł oraz gif w dzienniku jak i sygnie i do teraz nie wiem jaki był powód mimo, że strona była dobra, a kody były poprawnie napisane i musiałam zmienić TvT
1. Obsydian.
@Fillia, no ja też teraz muszę sobie przebudować dziennik.
Mam tyle ładnych rysunków od @Shairan, ale musiałabym je dać w linki, a mało kto w to wejdzie w ogóle.
1. Cień
No nie wiem jak u ciebie Vandeła, ale znowu się zepsuło O-O
I jak tu nie zwariować....
1. Obsydian.
Albo w ogóle skasuję profil i spokój będzie...
1. Cień
Dobry wieczór, ja wpadam na chwilkę, bo zaraz wychodzę ze znajomkami.
Jak tam życie u Was?
1 obsydian
@Van, a może daj chowki w spoiler? Pamiętam, że mialam pierdyliard obrazków na profilu w spoilerze i działały.
@up Oglądam indywidualne zawody żużlowe z narzeczonym
Ostatnio zmieniony przez Shairan (10-07-2021 o 21h19)
2. Obsydian.
@Shairan, spróbuję :3
Kurczę, wrzuciłam chowki w spoiler, ale ten jeden rysunek nadal się nie wyswietla.
Mam coś takiego - się wyświetla.
<br /> <br />[*center][*IMG]https://i.imgur.com/M14o1au.png
Natomiast jak wchodzę w edycję dziennika to jest normalnie:
[*center][*IMG]https://i.imgur.com/M14o1au.png[/IMG*][/center*]
Gwiazdki teraz wrzuciłam, żeby się kod nie zrobił.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (10-07-2021 o 21h36)
3. Obsydian
@Vandea mi czasami nie działa jak dam img pisane dużymi literami. Sprubój zmienić na małe, może pomoże
720
Ostatnio zmieniony przez Myrida (10-07-2021 o 21h39)
1. Obsydian.
Ustawiło się w końcu. Okazało się, że wpierdzielił mi się jakiś znacznik [*IMG] w innym miejscu.
Ale te serduszka od sygnaturek to elegancko porozpierdzialane i nie wiem co z tym zrobić.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (10-07-2021 o 21h51)
2. Obsydian
@Vandea niestety nie pomogę, szczyt moich zdolności informatycznych to wstawienie obrazka na forum XD
A i znalazłam ciekawostkę na forum, która mogła by zainteresować fanki lanca, ale to wstawię jutro, teraz idę spać. Dobranoc
3. Obsydian
721
Prawie godzina bez 3 osoby zamykającej wygraną i tak sobie wisi.
Wszystkim co uciekają już spać, dobranoc. Ruch dziś malutki mam wrażenie. Z drugiej strony wakacje i weekend to nie ma co się dziwić.
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (10-07-2021 o 23h04)
1CIEŃ
Widzę Obsydian podbija grę :>
I nie cieszy mnie, że jestem jedną z wielu rozczarowana kolorystyka eventowych ciuchów xD
Jak wam dzionek minął, mnie dennie ale szkoda nawet gadać o pracy -. -
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (10-07-2021 o 23h08)
1. Obsydian.
Ja to się spodziewałam, że właśnie w wakcje będzie większy...
Właśnie wzięłam buty Koori nie do tej wersji co trzeba, bo tylko podeszwę widać, a kolory w podglądzie też nie odzwierciedlają tego co dostajemy. XD
Ja już też uciekam spać, dobranoc.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (11-07-2021 o 00h11)
2. Obsydian
Odebrałam uszy koori i wiecie co? Ich odcień turkusu odstaje od większości turkusowych peruk i prawie do żadnej mi nie pasuje (nie to żebym chciała je jakoś szczególnie nosić). Z 10 peruk które mierzyłam pasują może do 1 i to z przymrużeniem oka.
Chociaż turkus na perukach zawsze występował w wielu odcieniach i nie miał 1 wersji kolorystycznej XD
1. Cień
@Myrida Oj tak, turkus nigdy nie potrafi być tutaj w jednym odcieniu, podobna sytuacja niestety z bielą ;;
Dzisiaj mam dostać drugą dawkę szczepionki, więc liczę na pomyślną aktualizację systemu. A jak tam u was plany na dzisiaj?
Ostatnio zmieniony przez Deergod (11-07-2021 o 07h37)