Witam ponownie! Taktyczny blok haha. lub też nie haha Coś za mało fioletowo tutaj.
Meliah powodzenia z pracą! Trzymamy kciuki!
Qoona jak przesłosko to wygląda!
Ostatnio zmieniony przez Mijane (25-05-2021 o 21h02)
Strony : 1 ... 817 818 819 820 821 ... 1327
Ostatnio zmieniony przez Mijane (25-05-2021 o 21h02)
1. Absynt
@Mijane, Dzięki, też tak sądzę! ^^
@Mystification, Oj, wiele, wiele rzeczy, ale to z czasem, bo na dzisiaj jestem już tym malowaniem wykończona ~ u ~
1 Cień
Ahh ludzie grubo jest, już zakończenie piszę, może jednak oddam esej w terminie yay
Generalnie to dostałam datę drugiej dawki szczepienia i jest dosłownie w trakcie mojego egzaminu w sesji xDD
Ostatnio zmieniony przez Taara (25-05-2021 o 21h36)
1. Obsydian
Ściany też będziesz malować?
ja mam zielone i żałuję tak wgl xD
1. Absynt
@Mystification, Rozumiem, trudno dobrać taki idealny odcień zielonego na ściany, żeby ładnie do wszystkiego pasował, dlatego ja tego nie planuję, na razie mam szare i bardzo ładnie się komponują z zielonymi ozdobami c:

1. Cień
Właśnie przed chwilą położyłam się do łóżka. Źle się czuję i zastanawiam się czy nie położyć się dzisiaj wcześniej spać.
I chyba będzie padać, bo jakiś szalony wiatr się zerwał.
1. Obsydian
@Qoona mój kolor jest ładny tylko moja koncepcja na wygląda pokoju minęła w trakcie jego realizacji xD a raczej bardzo powolnej realizacji. Pokój malowany z 8 lat temu a ja dalej mam papierowy żyrandol z Ikei zamiast czegoś normalnego xD
1. Absynciak
Halo halo coś cicho dzisiaj, aż niepodobnie do bitew :O
Wszyscy poszli spać? Ja męczę kpopy xD
Ostatnio zmieniony przez Meliah (25-05-2021 o 23h02)
1. Obsydian
Mnie coś rozbolała głowa i nie wiem co robić. A nie mam nic ogarniętego na dzień matki :c
1. Absynciak
Ja to się cieszę, że moja mama sama do mnie podeszła i powiedziała jaki chce prezent bo też bym miała nieogarnięte nic .-. Powodzenia może uda ci się ogarnąć coś! :3
Jak boli cię głowa to może spróbuj się położyć wcześniej spać, mi zwykle to pomaga ^^
// Dzień Dobry witam was w tym pięknym dniu (・∀・)
Jak tam poranek? Wyspani?
Ja zaczełam z przytupem, siostra mnie zdążyła zdenerwować >-<
I jeszcze przez przypadek zakończyłam poszukiwania chowańca za monety, dzień zapowiada się super nie powiem xD
Ostatnio zmieniony przez Meliah (26-05-2021 o 06h53)
1. Cień
Dzień dobry wszystkim
Poranek mija pięknie, tylko najpierw muszę wstać XD
@Meliah Współczuję, też kiedyś przez przypadek wydałam na to monety i ta strata boli ;-;
1. Absynt
Ja już dawno wydałam wszystkie ZM, jakoś niepotrzebne mi się wydają, bardziej zależy mi na Maanie, żeby odcinki poprzechodzić :>
Ja na wykładzie akurat siedzę, koło 10 mają przyjść od fotowoltaiki i zaś mi będą w dach tłuc :<
Nie mogę się doczekać egzaminu z literatury, to będzie rzeź O_O

1. Obsydian
Dżem bobry :3
Moje relacje z mamą są trochę specyficzne i chyba daruje sobie w tym roku odwiedzanie jej.
Dzisiaj mam zamiar wysprzątać dom bo syyf niemiłosierny. Przy okazji muszę się trochę pouczyć ;_;

1. Absynciak
Dobrze że ktoś coś napisał bo czułam się rano jakbym monolog do siebie prowadziła xD
Dzisiaj dzień zapowiada się nadal kiepsko, mam od tygodnia katar a dzisiaj jazdy.... Ciekawe czy wytrzymam dwie godziny bez smarkania, ale może być ciężko xD
2. Absynt
O, ja bardzo dobrze wspominam swoje jazdy, cudowny, cierpliwy instruktor, taki starszy facecik.
Taaak, nareszcie coś się zaczęło ożywiać. Dobrze, bo brakuje mi towarzystwa :>

3. Absynt
?635?
Dzień dobry! Wyspane wszystkie?
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (26-05-2021 o 09h36)

1. Obsydian
@Wendyy nie bałdzo :< budziłam się co pół godziny bo ząb bolał ygh.
Moje jazdy to tragedia XD

1. Absynt
To nie dobrze. Do dentysty trzeba iść ;-;

1. Obsydian
Dentystę mam umówionego za dwa tygodnie. Zęby zjem z bólu do tego czasu XD Faszeruję się przeciwbólowymi i mój żołądek chyba dobrze tego nie przyjmie.

1. Absynt
o nie xD biedna wątroba i żołądek. Dobrze, że za dwa tygodnie a nie za miesiąc haha

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (26-05-2021 o 09h50)
1. Obsydian
Uuuu @Tryph olejuje włosy?
Chyba też się do tego dziś zabiorę, bo mi je ostatnio przesuszyło.
@Wendyy za miesiąc to by chyba nie było czego ratować XD
/Przy postach 666 nie powinna być ranga Adwokat?
Prawnik diabła(?)
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (26-05-2021 o 09h59)

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (26-05-2021 o 10h00)