1.Absydian
@Reni pewnie jeszcze nie raz zrobię taki "event" hahaha <3
@nymfa oh chciałabyś bo byśmy cię obsypały przytulasami i zabrały na wspólną wojnę na poduszki hehe
Strony : 1 ... 828 829 830 831 832 ... 1327

1. Obsydian
@Myrida jest spora szansa, że dostaniemy to wszystko za rok na mapce, dlatego ja na nawet nie kupuję XD
2. Obsydian
Dziękuję <3 starałam się jak mogłam mimo ograniczonego czasu c:
3. Obsydian
Z tymi bajkami to może mi ktoś pomoże.
Błądzę tak myślami, bo nie wiem jak się nazywała.
Było dwóch braci jeden o białej drugi o czarnej cerze. Szukali jakiegoś skarbu czy kogoś kto spełnia życzenia? W drodze jeden z nich został ranny I na końcu była jaskinia/komnata gdzie były dwa przejścia. Jedno przejście miało prowadzić do bogactwa a drugie prowadzić donikąd. Potem tańczyli w pięknych turbanach i strojach. Jeden był ubrany w białe, drugi w granatowe szaty. (to tyle ile mam w pamięci XD)
Kojarzy ktoś?
341
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (26-05-2021 o 19h11)

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (26-05-2021 o 19h11)
1. cień
Kurrrrczę, Beemov znowu przedłużyło butik, a mi się już monety antyczne skończyły ;(

2. Cień
@Nymfa Wiem dokładnie, o jakiej bajce mówisz, ale sama właśnie nie mogę znaleźć jej tytułu xd Pamiętam jak jako dziecko siedziałam w domu rozłożona na grypę i leciała w telewizji o 5 rano, a że nie mogłam spać, to sobie oglądałam xd
Ostatnio zmieniony przez Idriana (26-05-2021 o 19h13)
1.Obsydian
@Idriana cieszę się, że zrozumiałaś co mam na myśli. Google nie potrafi mi tego wyszukać >///<

1. Obsydian
Tryph owocowa ciąża? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez Mystification (26-05-2021 o 19h22)
2. Obsydian
@Nymfa niestety nie kojarzę.

Ostatnio zmieniony przez Renissance (26-05-2021 o 19h21)

1. Obsydian
@Seasaidh prowadzisz jakieś zapiski? Też się chce zapisać do tego klubu :<

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (26-05-2021 o 19h20)
1. Cień
@Nymfa Pamiętam, że ta bajka miała takie żywe kolory i ci bracia tańczyli w tej sali z jakimiś księżniczkami chyba... Google zupełnie nie wie, o co mi chodzi, zaczynam się zastanawiać, czy da się przeszukać ramówkę Polsatu sprzed 15 lat xd
Dołączam się do przegrywów bez monet xd

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (26-05-2021 o 19h22)
1. Obsydian
@Seasidh to w takim razie jestem idealną kandydatką 
@Nymfa ja tak miałam z bajką o Kopciuszku, pamiętałam że była w stylu anime, a na czołówce był kopciuszek tańczący przy fontannie. Oprócz tego pamiętałam piosenkę z czołówki. Ale mi udało się znaleźć, miałam szczęście 
Ostatnio zmieniony przez Myrida (26-05-2021 o 19h25)

2. Obsydian
Niestety różowy cukiereczku mam tylko owocowe ciasta, ciąży nie posiadam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3. Obsydian
Ja mam ciążę. 2 ciążę. Komu ciążę? (tak to poziom mojego humoru)
@Mrida ja chyba już tego nie znajdę
342
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (26-05-2021 o 19h27)

1Cień
Siema again.. bajki fajna rzecz, niestety skleroza juz nie... jedyna bajka z tańcami i skarbami jaką kojarze aktualnie to Droga do eldorado xD
Ale turbany kojarza mi się tylko z Alladynem hyhy
Co do owocowych ciąży, nie jest to takie złe, sama teraz mam taką
wcinam owocki same prawie, w ogóle owocki sa de best 
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.1. Obsydian
Ja na owoce mam ochotę najczęściej jak ktoś je sobie przygotuje do jedzenia XD
Jak sama mam obierać/kroić to mi się odechciewa XD
Ps @Serafiel ładną stylka
Ostatnio zmieniony przez Myrida (26-05-2021 o 19h31)

1cień
Dziekuje Myrida :>
ja tez kiedys miałam zasade, że czyjeś są lepsze, ale jako, że u mnie nikt nie je owoców takich jak ja czyli mango,melon etc to musze kupic sama i sama przygotować XD
Tryph wiesz są zajefajne bajki, które pamiętam i zapamiętam do końca zycia z takiego czy innego powodu..ale sa tez zapchaj czasówki, które teraz oglądam ale to z nudów a w sumie potem wyleca mi z pamięci. bo do tych fajnych się co jakiś czas wraca a do tych drugich juz nie niestety 
UWAGA DUZAobiecana fota kota
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (26-05-2021 o 19h37)
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.1. Absynt
Sup! O czym gadka? Przyszłam się pokazać, że żyję. xD Wiem, że jest to aż niemożliwe xD
Serafiel to twój kitku? Fajny <3
Ostatnio zmieniony przez Faren (26-05-2021 o 19h40)

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (26-05-2021 o 19h41)