1. Cień
uffff mało brakowało
Zajęłam się projekcikami, ale coś mnie właśnie podkusiło żeby zajrzeć na forum.. I jaki fart hue hue ;>
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (26-05-2021 o 19h43)

Strony : 1 ... 829 830 831 832 833 ... 1327
1. Cień
uffff mało brakowało
Zajęłam się projekcikami, ale coś mnie właśnie podkusiło żeby zajrzeć na forum.. I jaki fart hue hue ;>
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (26-05-2021 o 19h43)

1. Absynt
Ciebie też miło widzieć Kalipso xDD
Tryph <3 Praca mnie wciągła xD I muszę sobie kupić nowe buty bo te które obecnie mam mnie zabiją >.>"

1. Cień
OMG, Faren, jakie ciepłe powitanie, nie spodziewałam się go po Tobie XD
Ale Ciebie też dziecko miło widzieć <3

1. Obsydian
Hejka @Faren. Wcześniej Obsydian harcował, ale ktoś zauważył i się skończyło XD
@Kalipso alee Absydian to nie wolno tak blookować :<
o nie i zaczyna się to schizofreniczne gadanie o dzieciach i Karaibach XD Kalipso wake up
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (26-05-2021 o 19h47)

2. Obsydian
@Serafiel kotku piękny!
Pojawiła się @Kalipso i @Faren i od razu wiadomo że proch wisi w powietrzu XD 
Ostatnio zmieniony przez Myrida (26-05-2021 o 19h47)

3 obsydian
@Serafiel śliczna kicia ^^
Cześć wszystkim, ponownie. Przyznaje się, ze przysnęlam xD
Zmienie nieco temat: widziałyscie zapowiedź na fb Eldaryi? Strój z zapowiedzi na ig będzie w sakiewkach.
343
Ostatnio zmieniony przez Shairan (26-05-2021 o 19h49)
1. Absynt
Tylko przyszłam i Obsydian wbija sobie punkty. xD Mimo, że się nie udzielałam to kątem oka patrzyłam na was i widziałam, że Obsydian się rozhulał. Ładnie. Ajm prałd of ju. ;3
Shairan widziałam, kwiknę jak się okaże że wkradnie się błąd i nowe łachy z sakiewek wpadną do antycznego I OCZYWIŚCIE TO BĘDZIE BUG XD
Ostatnio zmieniony przez Faren (26-05-2021 o 19h50)

1. Cień
Myrida, nie masz co się martwić, uciekam do projektów znowu, tak że będę tylko czasem wpadać
Cześć Shairan o/ , Pa Shairan o/ i inni

1 Absynciak
Hej hej c: Witajcie ^^
Jestem już po jazdach i powiem wam że tyle się nie działo xD Roboty drogowe, piraci drogowi prawie przez cały czas, wysiadła nam żarówka i trzeba było kupić nową bo nie działały światła w aucie i jeszcze pociąg jechał (・∀・)
Najbardziej emocjonujące dwie godziny mojego życia chyba xD
Ostatnio zmieniony przez Meliah (26-05-2021 o 19h53)
1.Obsydian
Ta @Shairan, jeszcze tylko nowe minigry i będę się jarać.
ale dałaś sobie radę @Meliah, cieszę się 
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (26-05-2021 o 19h53)

2 obsydian
Nowe minigry... już zapomniałam o nich. xd A pamiętacie karciankę, jaka tu była? Działało to kiedys?
Faren to jest bardzo prawdopodobny scenariusz xD
Kalipso cześć i czołem i jednocześnie pa I guess. Powodzenia. 
Meliah jazdy fajna sprawa, dobrze wspominam. Jak sama uważasz, jak Ci idzie?
1Obcień xD
Dzięki dziewczyny KOT to kocór, 3 letni Loki, słodziak nad słodziaki, ale ostatnio mama dała mi 2 dyszki(dosłownie 2 razy po 10) na jakies tam pierdółki dla niej... połozyłam na stole, bo akurat szykowałam ubranie na nastepny dzień, po 5 min odwracam się by te kaske schowac, a tam jedna dycha tylko... no i zonku pytam ile ona mi dała bo wydawało mi się 2 a mam 1...ona mówi, ze 2...ale zatem gdzie druga? mysle kurcze spadła, to szukam pod stołem, fotelem, łóżkiem, szafką...i nic...totalnie, lekko stresik, what the hek...ide do kuchni se myślę, napije sie może lezy na widoku, a ja nie widzę z emocji... no i na korytarzu patrze wycieraczka przekrzywiona, pewnie kot znowu sie nad nia znęcał, bo lubi ja traktowac jak drapak^^ a tam obok wycieraczki zaginiona dycha...skubaniec mi ja zawinął...dobrze, że nie pogryzł czy coś...
Shairan my sie w zasadzie ciągle mijamy...why? :> siemka co słychac? ja dziś stawiałam tarota sobie i nawet karty mi mówią, że w pracy mi się ułóży ale mam wrzucic na luz... ciekawe nie, zazwyczaj karza sie ludzią do rpacy przykłądac, a ja mam luzowac xD
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (26-05-2021 o 20h02)
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.1 obsydian
@Serafiel a to mały złodziej i cwaniak
Moje świnki potrafią kraść dodatki z kanapek, ale kasy mi jeszcze nie zajumały xD
U mnie sporo zmian, okaże sie, jak to wyjdzie. Generalnie nie mam za wiele czasu, bo w większosci pracuję albo śpię, jak tylko mogę, bo jestem paskudnie senna ostatnio
Tarota, hmmm, podziwiam, ja nie ogarniam takich rzeczy. ale mam nadzieję, ze sie spełni. Luz zawsze mile widziany!
1. Absynt
Shairan czy pamiętam tę karciankę? Ja w nią pykałam zawzięcie na francuskim koncie jak zła. xD To wciągało gorzej niż hazard. xD

1 obsydian
Faren, a jesteś w stanie po krótce napisać, o co w tym chodziło? Zawsze byłam ciekawa, a to nigdy nie działało tu na naszej wersji xD
2. Obsydian
@Serafie XD. Kocór wie co jest najważniejsze XD. Jak zacznie od sąsiadów przynosić takie łupy, to można będzie powiedzieć, że na siebie zarabia XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (26-05-2021 o 20h09)

1cień
hehe Shairan mój mi podkrata żarełko na porzadku dziennym...wyłudza, a jak nie dam to pac łapka w tyłek, a jak nie działa po 3 razach to pazurkowa łapką xD no i wode wypija z kubka, dlatego od paru miesiecy mam zamykany. Kradnie gumki do włosów, mimo że ma 5 własnych i wszystko co błyszczące, szeleszczace, szczególnie jak mu powiem nie wolno xD
Uuuu to tez masz przegwizdane jak ja. W racy syf...i nie wygląda by miałobyc lepiej, myslałam, że jak odejdzie osoba co sie obijała i za która musiałysmy robic, bedzie lepiej..no i w sumie jest...bo choc kiero nowy nie jest na razie pozytywnym dodatkiem, to przynajmniej teraz cały bajzel na jego barkach. Nie moja wina, że kobitka nie wie co to organizacja pracy własnej, o cudzej nie pomne, a jak mysli, ze bede zapierdalac dlaej tak za najnizsza krajowa to sie grubo myli xD ale...coz we will see...^^na razie obiecalam sobie, że pobije mój rekord i nie rzuce roboty, kończy sie 8mc wiec jest postep...a jak mnie wywalą, albo nie przedłużą umowy, to najwyżej... na razie skupie sie na wykonywaniu minimum moich obowiazków, by było adekwatnie do wypłaty :>
Co do senności to współczuje, ja tryskam energią ostatnio, czekam az sie pogoda poprawi, żeby na kort w końcu pójść. Co do Tarota...to mozna nabyc talie z książeczką jak wróżyć... ja osobiście stawiam na energie wewnętrzna i wyciagam karty z zamknietymi oczami... na razie wróżby sie sprawdzają^^
Myrida chcesz, żeby mnie zamknęli? lepiej niech przynosi własny prowiant, zaoszczedze na karmieniu go xD awybredny jeeest gad jeden...
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (26-05-2021 o 20h14)
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.1. Absynt
Shairan Karcianka polegała tak naprawdę w grę w "piotusia"? Przynajmniej ja tak nazywałam tę grę. Zbierały się cztery osoby, więc to była gra z innymi użytkownikami, ale nie widzieliśmy ich nicków, ale stylki tak. Zabierałaś kartę od użytkownika po twojej prawej, a od ciebie zabierał ktoś po lewej. Musiało się zebrać pary. Można było "podpowiadać" poruszając kartą. Osoba, która została z jajem przegrywała. Można było grać na maanę lub "na próbę" bez maany. Na maanę oczywiście osoba co została z jajem przegrywała wszystko co postawiła. Także ta gra była bardzo ryzykowna, ale fajna. <3

1. Obsydian
Też chce takiego kota, będą go wysyłać na ekspedycje i niech mi przynosi fanty XD
A propos kota lecę zobaczyć ile procent na wskaźniku.
edit: jeszcze 4%
Nie wiedziałam o tej grze 
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (26-05-2021 o 20h18)

2 obsydian
@Serafiel o masakra. To jedna z najgorszych sytuacji, jak masz szefa, który sam nie ogarnia szefowania. Mam nadzieję, że mimo to wkrótce się poprawi i będzie względnie okej.
Btw popraw sobie jedno słowo, żeby nikt się ne przyczepił 
@Faren spoko opcja. Ciekawe, co sie ostatecznie posypało.
@Nymfa to troche jak chowaniec: wysyłasz go na eksplorację i przynosi ukradzione fanty xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (26-05-2021 o 20h19)
1. Absynt
Shairan posypało się bo chyba się nie przystosowali na inne serwery i często wykrzaczało grę xD
Co do kota, dajcie mi na niego namiar. Może i mi jakaś kaska wpadnie xD

1cień
Shairan Obcien to moja próba stworzenia własnej straży
zapraszam serdecznie do zabawy... chyba nie łamie to przepisów skoro nazwa oryginalnej strazy jest zawarta xD na razie nikt mnie nie strofował.
co do pracy, wiesz to wrzócenie na luz o tyle mnie zacheca, że skoro mam kierownika, to nie musze robic jego roboty, moge skupic sie strikte na swojej...a jak sie coś zawali...ja swoje obowiazki wykonuje...^^ juz jest lepiej.
Wczesniej te obowiazki tez były po czesci moje i jak cos ja bym oberwala...a teraz luzik nad luziki
Faren kot niestety jest na monopolu, nie da sie go wynając, ale moge podesłać przewodnik tresury, wytrenujesz sobie własnego podkradacza, co ty na to? xD
Nymfa...ja o tej karciance w ogole zapomniałam, ze taka była...więc hehehe
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.1. Absynt
Serafiel jeśli za pomocą tej tresury uda mi się mojego Tymona wytresować to kupiłaś mnie jak paczkę żelek. <3

1Cień
jasne...bierzesz coś co Tymon lubi, majtasz mu przed oczami, potem rzucasz i powtórka..aż zacznie aportować.Potem te rzecz zamieniasz na inne ciekawe, az dojdzie do tego, ze aportuje wszystko, łacznie z kasiorką. Na domieszke bierzesz przysmaczki i nie pozwalasz mu ich zabrac...wiec oczywiscie je zwedzi jak nie patrzysz, koniecznie trzeba okazac niezadowolenie, goniac go by oddał...u mnie zadziałało. może i u ciebie zadziała...<wcina przy tym wykładzie żelki Haribo misie>mniam ^^
Dobra spadam, obejrze cos i trzeba sie szykowac do pracy na jutro...weeh
Kurde metoda idealna... Gdyby nie to że Tymon aktualnie gardzi wszystkim >.>" Ale nic przyda się ta rada na przyszłość <3