1. Cień
Ja wykupiłam XDD Dostałam teraz jeszcze ZM za freeko... nie mogłam się powstrzymać.. ;/

Strony : 1 ... 846 847 848 849 850 ... 1327
1. Cień
Ja wykupiłam XDD Dostałam teraz jeszcze ZM za freeko... nie mogłam się powstrzymać.. ;/

2. Cień
@Myrida Ano właśnie, aczkolwiek chyba właśnie tej najciemniejszej zieleni nie usunęli, więc w tym nadzieja xD Szczerze powiedziawszy to ciężko mi już w tym momencie sobie przypomnieć co ja dokładnie miałam w głowie z tym bagiennym potworem, może kiedyś uda mi się to jakoś odtworzyć, chociaż wątpię, że wyjdzie, tak jak sobie to wcześniej wyobrażałam xd Teraz mam w szafie Gardzi mix różnych kolorów i sklejam co się da, bo większość jest zupełnie bez ładu i składu
A z tymi miejscami na ulubione stroje, to chyba też wykupię, tylko najpierw muszę być w 100% z czegoś zadowolona, a z tym już trudniej xd
3 Cień
Ja mam kilka ulubionych stylówek kupionych, bo jestem tragiczna w ubieraniu się xD Kompletnie mi nie pasuje pod tym względem eldki. Idk czy mam jakiś styl xD

Ostatnio zmieniony przez Taara (28-05-2021 o 13h55)
1 obsydian
Widze narzekanko na odcienie. Cóż, nie tylko zabrali moje szare włosy, ale widzę, że biel nie jest biała, tylko ma tryliard innych odcieni i zabarwień. To jest naprawdę upierdliwe, kiedy ma się wyrobiony konkretny styl.
Poza tym uważam, że niektóre połączenia kolorystyczne to pomyłka, a różnica w poszczególnych odcieniach np nowych włosów też jest dość śmieszną sprawą :V
Miejsca sobie wykupiłam. Nie tyle, ile miałam wcześniej, bo tam z 10 już wykupiłam... niby mnie stać, ale nie chce mi się tych starych stylek odtwarzać
Ostatnio zmieniony przez Shairan (28-05-2021 o 13h51)
1. Cień
@Shairan Oj tak, usunięcie szarych włosów strasznie boli, też jeden z moich ulubionych odcieni :c
@Taara Tu się zgadzam, jak dla mnie eldka ma trochę nieintuicyjną garderobę, przez co trudniej wyszukać pasujące elementy i jakoś tak mozolnie schodzi z tym robieniem stylizacji
2. Cień
Powiedzcie mi, czy kiedyś ta garderoba była lepsza czy ja mam tylko takie wrażenie bo działałam na niej jakieś 2 lata temu no i ten, sentyment te klimaty XD
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-05-2021 o 13h57)

1. Obsydian
Ja wolałam starszą szafę. Zamiast strychu powinien być kosz albo dodatkowo.
Ostatnio zmieniony przez Mystification (28-05-2021 o 13h58)
1 Cień
No kiedyś wszystkie recolory były obok siebie. Rozumiem, że może przez to było ich dużo, ale serio, to niesamowicie ułatwiało życie, a nie teraz trzeba dwa razy przeklikać żeby się dostać do elementu stroju, a jak nie masz super wzroku to może nawet go nie zauważysz, bo szukasz konkretnego koloru a na ikonce jest akurat inny xD
2. Cień
Ah no tak, czyli faktycznie KIEDYŚ TO BYŁO... NIE TO CO TERAZ...
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-05-2021 o 14h01)

3. Cień
@Taara Właśnie dlatego pod tym względem wolę szafę na syfie, może i dużo stron, ale przynajmniej wszystkie kolory obok siebie i od razu widać, jakie są opcje
A starej szafy to już w sumie nie za bardzo pamiętam, nigdy nie miałam na tyle dużo ciuchów, żeby mieć z czego przebierać Gardzię xD A teraz się przez to w sumie gubię xd
648
Ostatnio zmieniony przez Idriana (28-05-2021 o 14h02)
1 obsydian
Zgadzam się, ja też wolałam starą szafę. I do niej tylko opcja kosza/strychu i tyle 
@up szafa na SF ma też świetną opcję - mając coś na sobie, klikniesz na to 2 razy i się zdejmuje. Dodatkowo fajną opcją jest ustawienie kolejności elementów w tabelce, a nie klikanie do znudzenia przycisków :3
Ostatnio zmieniony przez Shairan (28-05-2021 o 14h04)
1 Cień
No właśnie ja uwielbiam szafę na syfie, przebieranie się to sama przyjemność. Można na suwaczku szybko usunąć jakiś element albo przenieść na inną warstwę, cud miód orzeszki
2. Cień
No a jako że mają reboota liceum to można się tam przenosić XD
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-05-2021 o 14h05)

1 obsydian
Tego reboota się trochę obawiam xD wiadomo coś poza tym, że będzie? Nie śledzę.
1. Cień
Ja nic nie wiem, usłyszałam że będzie i czekam na ew ploteczki na forum bo samej mi się nie chce szukać na ten temat info xd

1.Absynt
Nie grałam w żadną część SF od początku do końca, ale na tego reboota czekam i mam zamiar przejść. A ten suwak w SF jest czymś czego brakuje mi w eldaryi
1. Obsydian
niech się nie śpieszą z tym liceum bo ja ma jeszcze 2 odc do przejścia a PA brak xd
1 Cień
Imo liceum syfa to najlepsza z gier pszczółek, i tyle no xD Jasne że będę grać w reboota, ale raczej nie ma co się spodziewać arcydzieła. Oni po prostu już nie potrafią pisać xD
2. Cień
Też czekam na to, co wyjdzie z tego reboota, akurat pół roku temu skończyłam przechodzić liceum, więc idealnie się składa xD
I zgadzam się, suwak z syfa powinien być tu na eldce
@up Cudów w sumie chyba nikt się nie spodziewa, raczej liczymy na to, że nostalgia przysłoni nam wszystkie jawne mankamenty XD
Ostatnio zmieniony przez Idriana (28-05-2021 o 14h14)
1 obsydian
Liceum dobrze wspominam. Zatrzymałam się w połowie studiów, bo mnie nudzi to wszystko. Rayan jest fajny (nie jest to Lysander co prawda, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie kradnie co popadnie ^^), ale to za mało, żeby się spięła.
2. Obsydian
Mi starczy tyle, co obejrzałam na solucjach innych. A że zabronili nagrywania LL to tylko ich strzał w kolano, ja nie mam zamiaru tego przechodzić z resztą to jest niewykonalne bez doładowań
1 Cień
Niegranie w LL to przyjemność i obowiązek. Nikt nie powinien być zmuszany do interakcjowania z dzieciakiem RozyXD
2. Cień
Mam podobnie, zaczęłam studia i się skończyła moja przygoda z przechodzeniem tej gry xD
Tylko na eventy czasem odpalam tego syfa
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-05-2021 o 14h17)

3. Cień
Po tym jak usunęli mi Armina, to już chyba nikt nie był w stanie go zastąpić :c W LL poszłam w tango z Hyunem, ale strasznie nudno już po dwóch odcinkach ;-; Teraz gram bardziej dla samego śmiechu i bycia wredną dla pikselowych ludzików xD
649
Ostatnio zmieniony przez Idriana (28-05-2021 o 14h18)
Ostatnio zmieniony przez Renissance (28-05-2021 o 14h19)