3. Absynt
Miałam być dzisiaj produktywna jak nigdy, ale weekend dał mi takiego kopa, że siedziałam wczoraj do czwartej nad ranem i obudziłam się o szesnastej. Gdzie popełniłam błąd? TvT

662
Ostatnio zmieniony przez Qoona (29-05-2021 o 18h40)
Strony : 1 ... 865 866 867 868 869 ... 1326
3. Absynt
Miałam być dzisiaj produktywna jak nigdy, ale weekend dał mi takiego kopa, że siedziałam wczoraj do czwartej nad ranem i obudziłam się o szesnastej. Gdzie popełniłam błąd? TvT
Ostatnio zmieniony przez Qoona (29-05-2021 o 18h40)
2 Absynt
Mnie w sumie szybko mignął dzień przez to, że cały czas łażę. Teraz niby jestem w domu ale zaraz wychodzę do chłopa. Jeszcze muszę załatwić jedną rzecz o którą mama mnie poprosiła >.>" A jutro spotkam się w końcu z przyjaciółką z którą od sylwestra się nie widziałam! Ale cóż... Ona została matką, a ja piwniczniakiem. Każdy ma swoje priorytety xD
1. Absynt
Bardzo szanuję, Faren, komu potrzebne dzieci, kiedy można mieć spokój? xD
1 Cień
zazdroszczę wam dziewczyny spania do 16 i domowego spa, ja od 5 do 22 na nogach, u mnie każdy dzień wygląda podobnie, a zadowalam się jedynie czekoladą xd
Ostatnio zmieniony przez Renissance (29-05-2021 o 18h51)
3. cien
oooo ja od jakiegoś czasu chce zrobić sobie takie małe spa, nawet maseczki kupiłam a nie mam nawet kiedy za to się zabrać ;_____; a jeszcze lekarka się na mnie nadarła że jestem odwodniona że mam drastycznie niski poziom wody xd Eweline nie była by dumna xd
cień 678
Ostatnio zmieniony przez Amolinium (31-05-2021 o 22h23)
1. Absynt
Kuna powiem ci lepszą rzecz! Nie mam dzieci swoich własnych, ale mam ich tyle w swoim otoczeniu, że to koszmar. >.>" I jeszcze każdemu prezenty, bo tak! A ja? Ja na prezenty nie zasługuje, chyba że od samej siebie. ;<
1. Absynt
@Faren, Musisz zrobić bunt :< Nie ma prezentów na Święta, dopóki sama nie dostaniesz przynajmniej laurki z makaronu, o! xD
No i Cieniasy się jednak przebudziły przed zmrokiem, co to za ranne ptaszki? ~ , ~
Ostatnio zmieniony przez Qoona (29-05-2021 o 18h56)
1. Cień
Faren, oczywiście że mam do Ciebie słabość.. Wylazłaś ze mnie.. Niestety...
2 Cien
Faren , cieniaski dopiero zaczynaja ja tam moge cała noc prowadzić konwersacje az zasne na stole..ze zmęczenia haha ;p
Ostatnio zmieniony przez Angeel (29-05-2021 o 18h59)
1 cien
@Up kolezanko ze straży, zgadzam się w 100 procentach ;p
pływa w nas wampirza krew przecież.
2 cień
Qoona niestety masz pecha ponieważ mój zegar biologiczny jest tak zwalony że nie dość że jestem rannym ptaszkiem to jeszcze nocnym markiem xd a postanowiłam chwile tu wbić bo wczoraj strasznie dobrze się bawiłam i chciałam jeszcze z wami posiedzieć xd
Angeel masz całkowitą racje <3
3. Cień
Amelinium, heh, jak tam metale? Hihihi
Taki żacik kosmonaucik XD
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (31-05-2021 o 13h49)
2 Cien
@Amolinium , z tym zegarem biologicznym powaliłaś mnie na podłoge haha ;p
Ostatnio zmieniony przez Angeel (29-05-2021 o 19h08)
1. Obsydian
Wpadam na chwilę przyblokować cień
Amolinium to metal mówicie? Sprawdzę sobie w google
Ostatnio zmieniony przez Myrida (29-05-2021 o 19h09)
1. Absynt
Jak wyobrażasz sobie siebie na emeryturze?
Ostatnio zmieniony przez Qoona (29-05-2021 o 19h18)
1 cien
To jestem z ciebie dumna
choć pewnie wyglądam o wiele tragiczniej niz ty spiać 3 h na dobę.
Ostatnio zmieniony przez Angeel (29-05-2021 o 19h12)
1. Obsydian
Znalazłam
Amolinium wyszukane przez google w słowniku
Ostatnio zmieniony przez Myrida (29-05-2021 o 19h16)
1. cień
cholera wygrałaś xdd ja śpie 4, ale coś w tym jest ponieważ większy zastrzyk energii dostaje w nocy
Qoona na Karaibach z drinkiem w łapie u boku jakiegoś ciacha xdddd ohhh weeeell marzyć zawsze można
Myrida amelinium tego nie pomalujesz xdddd
Ostatnio zmieniony przez Amolinium (29-05-2021 o 19h16)