2. Cień
Myrida, nie mów że tego nie znałaś wcześniej XD
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (29-05-2021 o 19h16)

Strony : 1 ... 866 867 868 869 870 ... 1326
2. Cień
Myrida, nie mów że tego nie znałaś wcześniej XD
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (29-05-2021 o 19h16)
1 cien
ja na emeryturze widzę siebie w domu przy kominku z kroplówka w ręce xd do tego młody pan masujący mi stopy za ostatnia kasę z emerytury xd
Ostatnio zmieniony przez Angeel (29-05-2021 o 19h18)
1. Obsydian
@Kalipso. Niektórzy z nas są przedstawicielami grupy społecznej potocznie zwanej "no life" i nie znają wszystkich nowinek przewijających się w społeczeństwie
Ostatnio zmieniony przez Myrida (29-05-2021 o 19h20)
1. Absynt
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Wstawiłam pytanie o emeryturę tutaj zamiast na Zapytajach i właśnie się zastanawiałam, gdzie ono się podziało XDDDDD
Dzięki, Myrida, że mnie oświeciłaś XD
1. Cień
Myrida, misiu kolorowy, to jest stare jak świat xd
Ale nie martw się, akceptuję Cię taką jaka jesteś i będę Cię edukować w starych rzeczach
jako stary człowiek ;w;
2. cień
haha właśnie myślałam że się pomyliłaś bo nie było straży napisanej xddd ale i tak było miło odpowiedzieć na to pytanie xddd bo w sumie zauważyłam że nie mam aż tak daleko wybiegających planów xd
Ostatnio zmieniony przez Amolinium (29-05-2021 o 19h22)
1. Obsydian
@Qoona bardzo proszę
@Kalipso, senpai, nie wiem czy już powinnam się bać, czy poczekać na rozpoczęcie lekcji XD
Dziękuję za akceptację mojej osobowości
Ostatnio zmieniony przez Myrida (29-05-2021 o 19h26)
2. Absynt
Ach, arbuziki, pokarm bogów UwU
Aż narobiłaś mi smaka ~ v ~
1. Cień
Myrida, nie martw się młody padawanie, moc w tobie silna !
2 cien
ja lubie arbuza zimnegoo, w cieplutki dzien. Wtedy to czuje sie jak dziecko liżące pierwszego w zyciu loda na patyku xd
1. Obsydian
@Kalipso. Ale ty jesteś po ciemnej stronie mocy QAQ
1. Absynt
Tu gdzie mieszkam mnóstwo osób uprawia truskawki, także moje skojarzenia z nimi to smażenie się na słońcu jako dziecko, rysowanie patykiem po piasku między grządkami, obserwowanie z odległości dziwacznych robaków i bezskuteczne ryczenie przez kilka godzin, że chcę już wracać do domu, piękne :'D
1. Cień
Myrida kto Ci tak powiedział?!
Ostatnio zmieniony przez Lea (29-05-2021 o 19h38)
2. Absynt
Cóż będę pojawiać się zdawkowo, bo jadę do chłopa już. Ale ja was Cieniaski widzę!
Ostatnio zmieniony przez Faren (29-05-2021 o 19h43)
3. Absynt
@Lea, O, widzisz! ^^ Zawsze, kiedy mama oznajmiała mi, że idziemy na truskawki, bo zaczął się sezon, to traktowałam to jak wyrok, bo strasznie bałam się robaków i w ogóle kucanie cały dzień i szperanie w grządkach nie jest najlepszą zabawą, jaką dziecko może sobie wymarzyć xD No i przez długi czas myślałam, że bycie takim typowym wieśniakiem uprawiającym pole to coś, czego warto się wstydzić, więc dodatkowo było to dla mnie nieprzyjemne. Ale teraz patrzę już na to inaczej i myślę, że to nawet fajne mieć takie troszkę unikatowe dzieciństwo c:
Ostatnio zmieniony przez Qoona (29-05-2021 o 19h52)
1. Obsydian
@Kalipso
Blada twarz ✓
Podkrążone oczy ✓
Ciągłe namawianie na przyłączenie się i zmienienie stron √
Ciemną strona = straż cienia/ligą skrytobójców
wizualne podobieństwo SŁABA JAKOŚĆ OBRAZ
Ostatnio zmieniony przez Myrida (29-05-2021 o 19h47)
1. Cień
Myrida, to jest pomówienie i oszczerstwo, wypraszam sobie! Ma skóra jest młoda i jędrna a nie stara i pomarszczona! Czyje się urażona i nawet nie czuje jak rymuje !
┻━┻ ︵ヽ(`Д´)ノ︵ ┻━┻
1. Obsydian
Ale,ale te podkrążone oczy... i kaptur...
1. Cień
Czy to jest jakaś sugestia abym zmieniła stylówę? Coś Ci się nie podoba?
1. Obsydian
@Kalipso. Nie to że nie podoba QAQ, tylko jak tak zarzuciłaś gwiezdnymi wojnami, to tak mi się skojarzyło QAQ
Nie gniewaj się QuQ