1. Obsydian
@Seitylli dodaj do swojego wyniku 10. Bo o 10 machnęła się kolejka xd strona 870
Ostatnio zmieniony przez Mystification (01-06-2021 o 13h55)
Strony : 1 ... 890 891 892 893 894 ... 1326
1. Obsydian
@Seitylli dodaj do swojego wyniku 10. Bo o 10 machnęła się kolejka xd strona 870
Ostatnio zmieniony przez Mystification (01-06-2021 o 13h55)
1. Cien
A, to już poprawione. ^^
Teraz jest wszystko gicik?
1. Obsydian
Jest picuś glacuś cacunio. Dziękuję !
1. Cień
A proszę bardzo, Mysti. ^^
I lecę na drugie mieszkanko, bo trzeba ściany pomalować. A potem wracam do pakowania.
Ja się nie wyrobię do 10. xDD
Ostatnio zmieniony przez Mooky (01-06-2021 o 14h07)
1. Obsydia
To wzruszenie kiedy uda się sprzedać coś na targu. Ta radość!
2. Obsydian
ja się tak wzruszę jeśli wreszcie sprzedam coś na Vinted XD
1. Absynt
bloczek
Ja z Vinted nie korzystam, ale ostatnio odkryłam Shein i zakochałam się w ich niektórych produktach. Na lato i jesień mam zamiar tam zrobić większe zakupy :3
1. Obsydian
No ja właśnie czekam na paczkę z Shein bo nakupiłam jak szalona rzeczy do kuchni. i trochę bielizny hehehhee moje drogie zamówienie i na ten rok daję sobie już spokój. Nie ma co szaleć
2. Obsydian
Ja nie ufam zakupom online. Jakoś nie mogę się przełamać.
1. Absynt
Bu! Co tu się odprawia? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Właśnie wróciłam z pracy i jestem zaskoczona, że zastały mnie od mojej ostatniej wiadomości tylko dwie strony xD
Tryph ja znowu miałam wrażenie, że wątek zamknęli xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (01-06-2021 o 17h10)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (01-06-2021 o 17h20)
1. Cień
Kalipso na straży dobrej zabawy! (~˘▾˘)~
Ja się tylko pochwale że zdjęli mi dziś gips! (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ ✧゚・: *ヽ(◕ヮ◕ヽ)
Niby spoko, ale pod gipsem moja skora zrobiła sobie własny świat i mam pełno wulkanów XDDDDD
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (01-06-2021 o 17h23)
1. Absynt
Biedna Kalipso xD Ale wulkan w końcu wybuchnie i się wypłyca, także przeżyjesz <3 ᕦ(⪨ᗜ⪩)ᕥ
1. Obsydian
@Kalipso która pokonała kurę (wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać . ) Wyrazy współczucia z powodu stanu skóry oraz gratulacje pozbycia się gipsu
A ja sprzedałam dwie rzeczy na targu i z tej radości poszłam wszystko wydać na odcinek XD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
1. Absynt
Hej wam ja tylko wpadam na chwilkę życzyć wam wszystkiego najlepszego, bo przecież każdy z nas jest dzieckiem co nie? :3
Przepraszam za brak aktywności ale licencjat i studia mnie zabijają ;-;
Ostatnio zmieniony przez Meliah (01-06-2021 o 18h43)
2. Absynt
W sumie, wszystkiego najlepszego bąbelki~ xD
A ja wam powiem, że hrabia Tymon jest na mnie obrażony. Wzięłam go, ale nie dałam mu jeść, a stwierdził że jest głodny i koniecznie chce świerszcza, a nie żadne zielsko. xD
Obrażony smok
1. Cień
Dzięki Faren, to będę miała potem dziurska na twarzy XD
Myrida, a dziękuję bardzo, cieszę się mocno UwU
Dzięki Meliah! Najlepszego bombeki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bosz, jakieś same podziękowania mi wyszły XD
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (01-06-2021 o 19h44)
1. Absynt
Tymon obrażony, głodny czy szczęśliwy zawsze wygląda majestatycznie~
Kalipso masz już gotową przemowę jak dostaniesz nagrodę na specjalnej wystawnej gali ;>
1. Obsydian
Przyszły przywódca absydianu, Tymon I jest zawsze majestatyczny i nigdy nie traci swej smoczej szlachetności.
Godność znaczną ma we krwi.
Ostatnio zmieniony przez Myrida (01-06-2021 o 20h13)
1. Absynt
Jest dokładnie tak jak prawi szefowa straży Myrida. Tymon majestatycznie teraz obrażony śpi w kącie ogonem w stronę publiki pokazując jakie ma o mnie i wujku zdanie. xD
2.Absynt
Dzień Dziecka zapowiadał się zwykle, ale fajnie, a siedzę zmęczona, z brzydką pogodą, masą jedzenia i mam dość nauki
Ostatnio zmieniony przez Floy (01-06-2021 o 20h22)
1. Absynt
Gdyby nie to że rodzice mi złożyli życzenia na dzień dziecka to bym zapomniała kompletnie. xD