Dzień dobry!
Idriana
Współczuję, ja wczoraj musiałam wstać o 4 i będę to chyba odsypiać cały weekend.
Dziś chyba miały / mają wjechać nowe rzeczy do sakiewek, czyż nie?
Ostatnio zmieniony przez Lea (02-06-2021 o 08h25)

Strony : 1 ... 892 893 894 895 896 ... 1326
Ostatnio zmieniony przez Lea (02-06-2021 o 08h25)
1. Obsydian
Tak, dzisiaj miały być nowe rzeczy w sakiewkach, jak ktoś na nie trafi to niech się pochwalić
1 obsydian
To miało po północy wjechać, czy znów o 11 wrzucą?
//@Myst gratulacje powrotu do krainy podatków i zaniżonych cen xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (02-06-2021 o 08h33)
3. Obsydian
dziękuję, wróciłam i jak zobaczyłam ceny to miałam takie nope xD
Ostatnio zmieniony przez Mystification (02-06-2021 o 08h38)
Ostatnio zmieniony przez Lea (02-06-2021 o 08h46)
2. Absynt
Dzień dobry!
Jak tam życie i wena?
Ja sakiewek i tak nie zbieram, zbyt leniwa jestem, więc mi to tam wsio :>
Plany na wieczór?
Ostatnio zmieniony przez Eve (02-06-2021 o 09h09)
1. Obsydian
heja
ja w pracy do 18 a potem praca w ogródku no i pewnie trzeba będzie dom posprzątać. Nie chce mi się tego dnia...
1 Obsydian
W ramach klasyki dnia codziennego, wybieram się na zakupy x) nie wiem jak nam to wyjdzie, bo ostatnio humor Dziedzica na wyjścia jest kapryśny. Niestety, trzeba. Po lodówce już pingwiny się ścigają.
1. Absynt
Ja mam w planach skończyć wykłady, zjeść coś dobrego i nauka aż do końca dnia. Może uda mi się też dzisiaj w nocy zagrać w coś, chociaż te dwie godzinki :>
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (02-06-2021 o 09h29)
1 Obsydian
Kiedyś w Lola grałam. Ale jakoś nie ciągnie mnie na powrót... Jak w ramach wyjątku mam czas grać, wybrałam Iratus.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (02-06-2021 o 09h43)
2. Obsydian
Ja o tej grze usłyszałam dopiero tutaj na forum XD
Ale chyba dość dużo osób w to grało/gra
Ostatnio zmieniony przez Lea (02-06-2021 o 09h47)
2. Absynt
Ogólnie to nie gram za często, jak uda mi się znaleźć czas, żeby przysiąść chociaż ten raz w tygodniu przed PSem albo laptopem - to już wielki sukces.
W lol'a grałam, czy też raczej próbowałam grać tak ze 2 razy, kompletnie nie mój vibe. Nie przepadam za grami nastawionymi na granie z innymi + bez jakiejś wciągającej fabuły, gdzie chodzi głownie o to, aby się lać po twarzach i zdobyć poziom. No nie mój typ.
Po egzaminach, zanim jeszcze pójdę do pracy w wakacje spróbuję zrobić jakiś mały progres przy DAI, ale zobaczymy, jak ostatecznie wyjdzie
1 Obsydian
Rozumiem to Natsuki. Też wolę jednoosobowe rozgrywki. Mniej chaotycznie... Co nie zmienia faktu że tram ma swoje zalety.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (02-06-2021 o 10h04)
2. Obsydian
Ja próbowałam grać w CS'a po srogich dwóch miesiącach przerwy ale pierwszy mecz siadł (chociaż grałam jak drewno) a drugi odpaleńce biegały więc podziękowałam
1. Obsydian
@Lea miałam taką samą w CS'ie... aż mi smutno jak sobie przypomnę. Grałam z nimi 9 miesięcy, całą pandemię (ten okres kiedy ludzie rzeczywiście siedzieli w domach bo się bali) z nimi przesiedziałam, bardzo się zżyłam a na sam koniec rypła się drama i w wrześniu każdy się rozszedł. Sama miałam kontakt z jednym kolegą do marca i urwał się nagle.
2 Obsydian
Ja za to zdałam sobie sprawę ze swojej pomyłki... Wśród moich replik nie mam deserta x'( mam Berette... Chyba marzenia mi się włączyły po prostu...
3. Obsydian
@Anatea Każdy z nas lubi pomarzyć ;P
Też kilka razy miałam sytuację kiedy byłam przekonana że coś mam, a okazało się, że jednak nie :-;
393
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-06-2021 o 10h38)
1. Obsydian
O Berettami grałam przez jakiś czas ale dużo nabojów (naboi??XD) nie =/= szybki zgon przeciwnika xd i jak już to kupuje Five- Sevena lub Deagla bo mam ładnego skina hehehehhehehehe
Ostatnio zmieniony przez Mystification (02-06-2021 o 10h39)
2. Obsydian
Jak tak czytam jak rośnie piszecie o tych grach to sama mam ochotę spróbować.
Nawet jeśli wiem że i tak bym była koszmarnym graczem XD
1. Cień
Bloczek.
I widzę że mowa o lolu. Ja grałam w niego tylko przez chwilę z chłopakiem. I zagrałam sobie kilka meczy przeciw SI, więc... XD