Kurczę właśnie czytam jakiś pseudo thriller z polecenia ("Topieliska") ale nie mogę powiedzieć, że polecam. Szybko się czyta i pewnie skończę, a później wrócę do Kinga albo może łyknę coś z fantastyki.

Strony : 1 ... 908 909 910 911 912 ... 1326
1. Absynt
Noku zgodzę się, że ten wątek romantyczny trochę mi psuł odbiór tej książki, a pojawienie się tam nagle dzieci już w ogóle trochę mnie zniesmaczyło, ale ogólnie cały świat przedstawiony w niej zrobił na mnie wielkie wrażenie, a ilustracje dorzucone w środku książki często pokrywały się z tym co sama miałam w głowie. Właśnie dlatego kocham tę książkę. <3
Jelon jak mogłeś mi się wepchnąć ;<<<
Ostatnio zmieniony przez Lea (04-06-2021 o 22h15)
1. Obsydian
Bycie mniej wybrednym by się przydało. Mógłbym znowu czytać Zmierzch i się cieszy tym, jak proste jest życie ^^
1. Absynt
Przepraszam, przyznam się teraz, że nigdy nie czytałam Harrego Pottera ani sama dla siebie, ani w szkole jako lekturę. xD
Zmierzchu też nie czytałam, chociaż wampiry, ani nie oglądałam. Stwierdziłam, że jeśli chciałabym zrobić sobie krzywdę to wsadziłabym sobie po prostu mikser w oczy. xD
Jelon mówisz, że to już relacja love-hate? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez Faren (04-06-2021 o 22h25)
1. Obsydian
Oj tam, Zmierzch nie jest AŻ TAKI zły. Jasne, ma bardzo niezdrowe relacje, które pokazuje w romantycznym świetle, ale są wampiry i ten, no, te takie drugie wampiry i supermoce i w ogóle. Jak byłem dzieciakiem, to mnie to nawet bawiło.
Nadal lepsze od Krzyżaków
1. Absynt
Noku no nie wiem. Chyba z dwojga złego wolałabym Zbyszka z Bogdańca niż Edwarda Cullena. ¯\_(ツ)_/¯
ale co do zmierzchu
1. Obsydian
O nieee, Harry fajny jest. Ze dwa razy czytałem :v
A ten filmik wygląda zupełnie jak nasze licealne lekcje fizyki rozszerzonej XD Tylko że my oglądaliśmy Marsjanina XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-06-2021 o 22h44)
1. Absynt
Ugh przepraszam... Chyba jednak zmęczenie idzie u mnie w górę. Zgarniam się do spania. Może sobota będzie chociaż dla mnie łaskawa i się wyśpię >.>"
1. Obsydian.
Ja uciekam spać, bo padam na twarz. Dobranoc wszystkim.
2. Absynt
Poszłam spać troszkę wcześniej niż zwykle, nagle wszyscy znajomi szok i niedowierzanie, a chłop to nawet przez smsy zaczął się do mnie dobijać. XD
1. Obsydian.
Dzień dobry. Wzięła mnie wena na odtwarzanie starych stylizacji i ulepszanie ich, w połowie się skończyła.
Tak tu pusto, a nie wiem co tu dodać.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Vandea (05-06-2021 o 10h52)
2. Obsydian
@Vandea dodaj rybki! Rybki zawsze dobre (uwielbiam tą atmosferę z rybkami, w ogóle mam tendencję do nadużywania atmosfer
. )
Poza tym może jakiś pasek? Jakąś ozdoba na głowę?
"Akcesoria dłonie" mają też kilka ciekawych rzeczy do zaoferowania
Ostatnio zmieniony przez Myrida (05-06-2021 o 10h43)
1. Absynt
Tyle czasu było, żeby koksy wbiły punkt to ja sobie tu przycupnę
Vandea ja to bym na głowę dorzuciła kjut meduzę albo krabika <3 A co do paska to może taki albo taki?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Faren (05-06-2021 o 11h19)
1. Obsydian
Dzień dobry @Faren
Proponuję wprowadzić umowną zasadę w absydianie, że jeśli 30 minut minie bez wbicia wygranej, to wbicie komentarza nie liczy się jako blok
1. Absynt
Myrida dżem dobry~
Możemy mieć taki deal, ja jestem za. Tylko czy reszta Absydianu go przyjmie? xD
2. Absynt
Hello ~ dawno mnie tutaj nie było bo nadal walczę z licencjatem :<
Ale wczoraj zaczęłam robić TO bo chcę ten targ xD
Miłej sobotki ^Y^
Ostatnio zmieniony przez Meliah (05-06-2021 o 11h32)
1. Obsydian.
@Faren, ooo mam krabika i ten pasek też nawet w tym kolorze, ten z BF, coś pokombinuję. W sumie go przymierzałam, ale wydawało mi się jakoś nie bardzo.
1. Absynt
Vandea no widzisz, czasami pierwsza myśl jest tą dobrą xD
1. Obsydian.
@Faren, teraz nawet jestem zadowolona z efektu.
1. Absynt
Awww! Ale super! Podoba mi się ten efekt. Krabik był dobrym trafem <3 W sumie ułożenie tej fryzury nawet pasuje do krabika.
Ostatnio zmieniony przez Faren (05-06-2021 o 12h26)