1.Absynt
zbyt czerwono tutaj
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku
Strony : 1 ... 951 952 953 954 955 ... 1326
1.Absynt
zbyt czerwono tutaj
1. Obsydian
@Floy pozwolę się sobie nie zgodzić, czerwony jest bardzo ładnym kolorem
A w bitwach czerwień jest nieunikniona
A tak poza tym to możesz coś dodać do postu? Żeby nie był uznany za spam :
Edit:@Vandea Ja jestem zdania, że atmosfer nigdy za dużo . A tak propo atmosfer, to świetnie łączy się ten dym z efektami świetlnymi z kryształu stojącego na stole po prawej stronie. Wygląda jak część stylizacji!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (11-06-2021 o 21h52)
2. Obsydian.
Dobra, skończyłam, wcisnęłam atmosfer ile się dało...
3obsydian
@Van i jest bardziej pięknie niż było <3 fajnie Ci się zgrały te atmosfery, naprawdę fajny efekt i widzę, że kolorystycznie też do siebie pasują.
Ja też uważam, że czerwony to naprawdę ładny kolor i bardzo pasuje do tego wątku
475
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-06-2021 o 22h26)
1. Obsydian.
@Shairan, dziękuję ❤
To jest jedna z tych stylizacji gdzie nagięłam rzeczywistość, żeby pasowało.
2.Obsydian
Dżem bobry :>
Widzę, że mało czerwieni to się dołączę
@Shairan, ale fajny look, co to za hełm?
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (11-06-2021 o 22h31)
3 obsydian
@Van warto było. Te atmosfery są naprawdę super.
@Nymfa a dziękuję, eksperymentuje sobie ^^ Ten hełm jest z butiku NE, chyba docelowo dla Obsydianu, ale każdy może nosić
476
@Myrida sorki, wcisnęłam się xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-06-2021 o 22h36)
1. Obsydian
@Shairan naprawdę pasuje ci ten hełm do tej stylizacji!
@Nymfa a ten hełm jest z butiku sama w takim latałam jakiś czas przed pożarem, nawet na bitwach kilka osób w tedy w takich biegało, ach te czasy
Edit: @Shairan nie ma za co przepraszać, im więcej czerwonych tym weselnej
Ostatnio zmieniony przez Myrida (11-06-2021 o 22h37)
2 obsydian
Dziękuję kombinuję jakie dać inne buty, żeby kolorystycznie pasowały, a ja będę mogła zmienić spodnie na białe, hmm.
No, to była fajna akcja, całkiem przyjemnie straszyły te hełmy na bitwach
Niestety będzie mniej czerwonego, bo zwijam się spać. Zmiany pogody mnie dobiły dzisiaj xD Dobranoc
1. Absynt
Też zwróciłam uwagę na look @Shairan, świetny Przypomniałyście mi, że faktycznie kiedyś dodali jakieś nowe ubrania do butiku, poszłam sobie przypomnieć co to było i teraz mam ochotę kupić prawie wszystko xD Tylko nie mam za co
1.Obsydian
Impreeeza. Proszę obsydianie kochani. Musimy kieedyś być pierwsi w klasyfikacji, bo ja muszę wstawić wtedy filmik "have you ever had a dreams".
Wiecie tak btw to ja dopiero teraz obiad jem XD send help
Dobranoc @Shairan! >//<
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (11-06-2021 o 22h45)
2. Obsydian
@Nymfa wybacz, oczka mi się już kleją a jutro ciężki dzień. Na dzisiaj już kończę.
Ale zawsze będę się starała przyczynić do tyłu wygranych obsydianu do ilu tylko będę mogła!
Smacznego obiadu
3. Obsydian.
Kurdełę, chciałam odpowiedzieć @Shairan, ale chyba już poszła.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (11-06-2021 o 23h08)
1. Absynt
@Shairan może poszła, może nie, ale ja przed snem powtórzę słowa poprzedniczek i powiem, że piękna jest ta stylizacja. Kiedyś nie moje klimaty, ale wiem, że i tak bym zawiesiła oko. I jeżeli chodzi o buty Missing Piece, w mojej skromnej opinii przy jasnej karnacji i srebrnej Lenie białe portki mogłyby się wpasować.
Dobranoc albo smacznego, co komu akurat pasuje
1.Obsydian
Najedzona i śpiąca, pora się zwijać.
Życzę samych kolorowych snów, do jutra.
1. Absynt
Hej witajcie c: Znowu mnie cały dzień nie było :<
Nie dość, że walka z licencjatem to chyba znowu dostałam uczulenia na jakiś lek (prawdopodobnie tabletki przeciwbólowe) i mam całe napuchnięte stawy .-. Jak w gimnazjum tak miałam to wylądowałam w szpitalu więc oby nie .-.
Ale pomimo bólu nadgarstków zmieniłam stylkę. Mam tyle weny na nie, chyba często będę zmieniać xD
Ogólnie jak wam minął dzień? :D
A jak idziecie spać to dobranoc! <3
Ostatnio zmieniony przez Meliah (12-06-2021 o 00h04)
1. Obsydian.
@Meliah, ja dzisiaj zakończyłam praktyki na Intensywnej Terapii Dzieci i jestem już padnięta. Chyba zaraz się już położę tylko odbiorę chowańca i puszczę go znowu.
Nawet nie wiedziałam, że może w ten sposób się objawiać alergia na lek.
Ja już uciekam spać, dobranoc.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (12-06-2021 o 00h25)
1. Absynt
Vandea ponoć taka alergia może wystąpić po lekach i już raz mi się tak zrobiło x lat temu i widzę że chyba znowu na coś mnie uczuliło .-.
Ogólnie to dzień dobry wszystkim :D Jest prawie 5 rano i właśnie będę szła spać bo pisałam licencjat xD (skorzystałam z tego że nie idę do pracy dzisiaj i mogę sobie popisać w ciszy jak wszyscy śpią i nikt mi nie przeszkadza :D)
Także dobranoc, miejcie dobry dzień ^^
Ostatnio zmieniony przez Meliah (12-06-2021 o 04h50)
1. Obsydian.
Cześć i czołem kluski z rosołem, a Tobie @Meliah, dobranoc chociaż pewnie już dawno Cię nie ma. Ogólnie wiem, że leki mają milion działań niepożądanych, ale chyba pierwszy raz się spotykam, żeby ktoś mówił, żeby mu po przeciwbólowych spuchły stawy, temu się dziwię. Ogólnie ja bym nie mogła tak po nocach siedzieć i pisać także podziwiam.
2. Obsydian
@Meliah współczuję ogromnie, wiem jak bolą takie zapalenia stawów >//< i do tego jeszcze licencjat pisać deeejm.
Hejka @Vandea
Planuje sobie zjeść starte jabłko na śniadanie. Ma ktoś pomysły co można zjeść o płynnej konsystencji? Nie za bardzo mogę teraz gryźć T^T
3 obsydian
Dziękuję za wszystkie komplementy
@Nymfa humm, humm... kisiel? D:
@Van to odpisz mi teraz Wczoraj poważnie juz padłam.
Napuchnuięte stawy - nawet nie umiem sobie tego wyobrazić, jak to jest bolesne i dokuczliwe
478
Ostatnio zmieniony przez Shairan (12-06-2021 o 09h05)
1.Obsydian
O, Shairan fajnie, że jesteś. Mogę cieszyć oczy twoją gardzią. Wiesz, że często słyszę jej głos, który mi wysłałaś? XD
2 obsydian
Hej, hej
Haha, ojej, przepraszam xD To musi brzmieć dość... zabawnie, zwłaszcza, ze ja często piszę pierdoły xD
/ Czy te białe spodnie wyglądają lepiej? Hmm.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (12-06-2021 o 09h10)
3. Obsydian.
@Shairan, z tymi naginaniem rzeczywistości to miałam na myśli, że postać w mojej wizji ma skrzydła szare, ale niestety nie mamy ładnych, szarych skrzydeł A szkoda.
I właśnie miałam pisać, że z białymi spodniami wygląda lepiej.
@Nymfa, może najzwyczajniejsze w świecie płatki z mlekiem takie rozciapciane?
Ostatnio zmieniony przez Vandea (12-06-2021 o 09h31)
Ostatnio zmieniony przez Lea (12-06-2021 o 09h33)