1.Obsydian
Hejka @Lea, dzielny bimbrowniku
@Vand wooo przewidziałaś przyszłość. Właśnie to zjadłam. Chociaż wolę jedzenie płatków chrupkie i miękkie 50/50. I oczywiście płatki wsypuje pierwsze :>

Strony : 1 ... 952 953 954 955 956 ... 1327
1.Obsydian
Hejka @Lea, dzielny bimbrowniku
@Vand wooo przewidziałaś przyszłość. Właśnie to zjadłam. Chociaż wolę jedzenie płatków chrupkie i miękkie 50/50. I oczywiście płatki wsypuje pierwsze :>

2. Obsydian.
@Nymfa, wiadomo, że takie chrupkie lepsze, ale jak mus to mus.
Ja ostatnio robiłam sobie płatki to wlałam tyle mleka i dodałam tyle banana, że już mi się płatki nie zmieściły. Prawie płakałam, że nawet płatków z mlekiem nie umiem sobie "ugotować".

- wiewiórki w czołgu

3. Obsydian
Świecie, że ja wolę takie trochę rozmiękłe płatki? Nie takie całkowicie ciapowate, ale jak z 3 minuty zostaną sobie na blacie żeby rozmiękły to jest akurat idealnie
480
Ostatnio zmieniony przez Myrida (12-06-2021 o 10h23)

1. Absynt
Dzień dobry! Co słychać?

1. Absynt
ooo to gratuluję haha xD próbne granie już było?

1. Absynt
najważniejsze jest godne przyjęcie! haha

1. Obsydian
Hejka wszystkim
Oooo @Seas zaazdoszczę! A jakie to gry nowe posiadasz? :>

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (12-06-2021 o 10h54)
2. Obsydian
Dzień dobry, w ten weekendowy poranek. Aż mi apetyt na płatki na śniadanie zrobiliście jak czytam rozmowę. Poza tym gratuluję zakupu PS5 Seas. Też się przymierzam, ale nie wiem kiedy miałabym grać na niej przez chroniczny brak czasu.
2. Obsydian
@Seasidh. Słyszałam że taki sprzęt jest drogi, mogę spytać ile za niego dałaś?
Ostatnio zmieniony przez Myrida (12-06-2021 o 10h57)

2. Cień
Dzień dobry!
Byłam wczoraj wieczorem na "Cruelli", film naprawdę dobry, także jeśli ktoś się jeszcze zastanawiał, czy iść, to bardzo polecam, najlepsze live action Disneya, jakie oglądałam ^^

1. Lśniąca
@Lea, zdecydowanie zazdroszczę! Ja dzisiaj przejrzałam, co mi jeszcze zostało do końca sesji i trochę płacze, bo mam wrażenie, że od miesiąca jestem totalnie zabiegana, a jeszcze tyle zostało : (
Jak to boli DDD:
Powodzenia w zaliczaniu zadanek!
/Lingwistykę dla biznesu
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (12-06-2021 o 13h29)
1. Obsydian.
Mi jeszcze został angielski, położnictwo, opieka długoterminowa, pediatria, chirurgia i interna... Czyli prawie wszystko.

- wiewiórki w czołgu

2. Absynt
Dzień dobry
Ja też już powoli widzę koniec sesji, w poniedziałek mam kolokwium zaliczeniowe z gramatyki kontrastywnej, a 29.06 egzamin z diagnozy i terapii zaburzeń mowy i języka. To będzie mój ostatni egzamin, ale to najważniejszy przedmiot w tym semestrze (możliwe że nawet na studiach) więc tak nade mną wisi, że nawet nie czuje wakacji
Poza tym zostały mi jakieś prace zaliczeniowe, ale już je napisałam, więc w zasadzie tylko czekają na wysłanie.

1. Obsydian
Mnie martwi fakt, że dwa egzaminy będę pisała będąc na wyjeździe. 

- wiewiórki w czołgu

1. Cień
Jak widzę, że niektórzy tutaj już sesję kończą, to aż mnie zazdrość bierze... ja dopiero od przyszłego tygodnia zaczynam, ale wszystko wróży, że przynajmniej egzaminy będę pisać w pierwszych terminach, więc chociaż tyle xd
@Lexi Powodzenia z tymi wszystkimi przedmiotami ^^
1. Obsydian
@Seas w Detroit Become Human i ja bym pograła (T^T)
@Idriana o "Cruelli" słyszałam już tyle dobrych opinii, że w końcu będę musiała zobaczyć.

1. Absynt
Witam, wstałam o 13 xD Tak to jest jak się do 5 siedzi T^T
Jeszcze muszę się na zakupy wybrać ale teraz leje i pasuję na razie xDD
Ogólnie widzę że o egzaminach mowa... nawet nie dołujcie, cudem chyba napiszę i obronię ten licencjat :<
Ogólni to doradźcie mi czy ta mgła w mojej stylce jest git czy nie bo nie mam pojęcia. Coś mi nie gra z nią (albo z czymś innym
Ostatnio zmieniony przez Meliah (12-06-2021 o 15h39)
2. Absynt
@Meliah Moim zdaniem fajnie się komponuje z tłem
Ja bym ją zostawiła. Powodzenia w pisaniu licencjatu
Mnie to czeka za rok.