3. Obsydian
U mnie właśnie burza przeszła :<

481
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (12-06-2021 o 18h16)

Strony : 1 ... 954 955 956 957 958 ... 1326
3. Obsydian
U mnie właśnie burza przeszła :<
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (12-06-2021 o 18h16)
1. Absynt
Ja mam podstawy żeby się bać piorunów! Walnął mi taki jeden prawie przed twarzą >.>" A drugi rąbnął w drzewo, które rosło oparte o mój blok. Blok ma dziesięć pięter, drzewo sięgało do dziewiątego i całe runęło na ziemie >.>"
2. Absynt
A u mnie się właśnie zaczyna ulewa. Lubię burze, dlatego mam nadzieję, że też jakaś będzie Chociaż ostatnia przerwała mi zaćmienie
Ostatnio zmieniony przez AkaiS (12-06-2021 o 18h22)
Ostatnio zmieniony przez Igris (12-06-2021 o 18h27)
1. Obsydian
@Faren o mój jeżusiu o0 ja bym potrzebowała terapii po czymś takim, miałaś szczęście. U mnie najbliżej gdzie walnął piorun to 3 domy dalej.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (12-06-2021 o 18h27)
2. Obsydian
@Faren. Ale tak przed twarzą? To gdzie ty byłaś? Co się działo?
1. Absynt
Myrida odpowiadając na twoje pytanie: głupia uparłam się, że chce wracać w deszczu do domu. Welp... Po drodze złapała mnie burza. xD Mówię "centralnie przed twarzą" ale wtedy raczej bym to poczuła, musiało być chyba jakieś 2m odstępu czy coś, wystraszona byłam. >.>" Ale ślad na chodniku był, więc mi się nie przewidziało. Mój chłop świadkiem. xD
Ja może terapii nie potrzebuje, ale nadal mam duże lęki jak widzę pioruny. Same grzmoty po mnie spływają. xD Może sobie grzmieć, bylebym tego nie widziała. xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (12-06-2021 o 18h53)
Ostatnio zmieniony przez Lea (12-06-2021 o 19h14)
1. Obsydian
Lea uu taka działeczka to cud miód jest *o*
Za dzieciaka kąpałam się w takim stawie i naszła nas burza. Ledwo wyszliśmy z wody, osuszyliśmy się a tam prosto w staw piorun no to rychło w czas.
2. Obsydian
@Faren to naprawdę niebezpieczne, pewnie gdyby mi się to przytrafiło też bym się bała piorunów
@Nymfa to naprawdę mogło by się nie ciekawie skonczyć
Ostatnio zmieniony przez Myrida (12-06-2021 o 19h14)
2. Absynt
Lea dobre podejście. Nie wiadomo co za żyjątka tam mogą żyć. xD
1. Obsydian
Wszystkie małe insekty i robaki mające kontakt z twoja skórą. Yhym. Nie znam lepszego uczucia. XD
2. Obsydian
@Lea ale ja ci zazdroszczę! Też bym tak chciała!
@Nymfa zauważylam że masz własny wątek [O.o]
1. Obsydian
@Myria kiedyś trzeba się przedstawić w końcu.
Dobra moje robaczki, ja się zbieram uczyć, do jutra.
Miłego forumowania.
1. Absynt
Nymfa założyła swój wątek, poszłam go ochrzcić zadając głupie pytania. xD Też taki posiadam xD
Lea coś w tym jest, ale mam już za sobą kilkukrotną kąpiel w zalewie Zegrzyńskim w którym chyba pływa wszystko co żywe i martwe xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (12-06-2021 o 19h35)
1. Obsydian
Faren ja na twoim już dawno byłam, ale nie zostawiłam żadnych śladów (▀̿̿Ĺ̯̿̿▀̿ ̿)ノ ︵ ┻━┻'
2. Obsydian.
Gdzie ten wątek @Nymfy jest?
1. Absynt
Vandea Złota ksiega! Tam dużo różnych ludziów jest <3
1. Obsydian.
Aaaa, dziękuję. Zajrzę później, a może nawet kiedyś zrobię swój.
Ostatnio zmieniony przez Lea (12-06-2021 o 20h00)
1. Obsydian
@Vandea. Wątek @Nymfy nosi nazwę "Rychło w czas"