Ostatnio zmieniony przez Sylphe (27-12-2021 o 08h59)

Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 97
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (27-12-2021 o 08h59)
Ostatnio zmieniony przez Lythan (27-12-2021 o 13h08)
Zawsze potrafisz zaskoczyć mnie jakimś intrygującym kompletem Oj ty szechero ty...!, więc trudno nie skomplementować Twojej kreatywności.
Mam wrażenie, że w realu byśmy się dogadały, lubię Twoje poczucie humoru (ale kto by zniósł dwie takie w jednym miejscu?).
Masz dystans do siebie, nie lubisz robić dramatów o głupstwa.
Plus dla Ciebie tylko już nie machaj na mnie tym tasakiem XD
Dziękuję bardzo. Na szczęście jestem skromna prawie jak książkowy Sigismund Dijkstra
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-12-2021 o 12h34)
Nono Ana wiedźmin Nilfgaard wibsy czy mi się tylko wydaje ? W każdym razie myślę że spokojnie w obecnym stroju twoja piękna pani by mogła zagrać dla samego Emhyra.Podoba mi się cały ten nastrój niby zimowo i wesoło, ale twoja stylka dodaje nieco pieprzyku i mroku.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (27-12-2021 o 12h31)
Twój dziennik, twoja historia, twojego nicku, kurde to takie świetne, ty to wszystko jest nie tylko straszne, ale i strasznie urocze jednocześnie. Lubię widywać cię na forum, ale gdy zobaczyłam cię w tym stroju cryslamsa to się prawie rozpłynęłam i zaczęłam wewnętrznie tańczyć z radości. Kurde wyglądasz świetnie.
Wydajesz się super pozytywną, kreatywną osobą z ciekawymi pomysłami, świetnym poczuciem humoru i umiejętnościami artystycznymi.
Jestem fanem czerwonego makijażu na białej skórze. To zawsze wygląda super. Ogółem podoba mi się cała twoja stylizacja, zwłaszcza to co na nogach, bo nie jest tam za pusto.
Jesteś świetną, pewną siebie osobą z bardzo pozytywną aurą! Dla takich ludźków jak ty warto być na forum <3
Ta sygnaturka wygrywa wszystko!
Mogę patrzeć na nią godzinami...szczurki są takie słodkie >°<
Uwielbiam włosy, które nosi Twoja Gardienne, są śliczne i kojarzą mi się z Rin z mojej sygnaturki.
Podoba mi się Twój profil. Jest uroczo fioletowy >w< Podoba mi się też jego minimalizm. No i przyjemnie się patrzy na te fioletowe fale morskie. Mogłabym patrzeć i patrzeć~
Bardzo mi się podoba pomysł na stylizację i to żeby użyć skóry sarny ale zasłonić jej tylnie nogi. Wyglądasz bajecznie. Wnioskuję za dodanie do gry takiej skóry ale bez tułowia sarny, samą twarz i uszy ^^
Strasznie masz charakterystyczny nick w tej grze, który na dodatku ślicznie brzmi. Podoba mi się jeszcze to, że pasuje bardzo dobrze do twojej aktualnej gardzi
Mroczna, wzbudzająca respekt persona, o ukrytych magicznych zdolnościach - tak widzę Twoją Gardzię. Świetna stylizacja, tworząca spójną całość. Super się prezentuje
Bardzo ładne rysunki w digitalu. Podoba mi się twoja kreska, ładnie dobierasz kolory, cieniowanie i światło. Ja nie umiem w takie rzeczy i zawsze mam wow jak widzę skill innych w rysowaniu.
Wow, nie widziałam takiej stylki jeszcze u nikogo. Jest dosyć tajemnicza.
Świetna stylizacja! Monochromatyczna, ale nie nudna. Całkiem dużo się dzieje, ale nie jest chaotycznie, a wręcz przeciwnie - kojąco. Fantastycznie ujarzmiłaś dosyć trudne elementy, takie jak rękawy czy pasek Chosen One. Pięknie to wygląda!
// <3
PS. Rękawy są częścią sukienki Maid Of Phoenix :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (01-01-2022 o 14h53)
Twoja stylizacja jak zwykle oszałamia, kochana Kuno, coś pięknego po prostu! Kojarzy mi się z rajskim ptakiem, który przeszedł na ciemną stronę mocy (te niepokojące, cudowne oczy) albo tancerką podczas karnawałowych zabaw w Rio
Nie mam pojęcia, skąd są te rękawy, czy pasy materiału koło rąk, ale wyglądają nieziemsko w połączeniu z pozostałymi elementami. Zostań w tym wydaniu na dłużej, bo długo nie będę się mogła napatrzeć na piękno Twej postaci <3
//Dziękuję! I ja też zawsze się cieszę jak Cię tu widzę <3
Ostatnio zmieniony przez Nirez (01-01-2022 o 14h48)
Kochana, co tu się wydarzyło?! D: Jaka ty jesteś przepiękna! > , <
Twoja stylizacja jest nie z tego świata i to dosłownie! Twoja Gardzia wygląda jak wróżka, ale nie taka oklepana, jaką wszyscy znamy z bajek, a jak mistyczna, tajemnicza, niepoznana istota. Jest idealnie, nic dodać, nic ująć. ❤️
Ostatnio zmieniony przez Qoona (01-01-2022 o 15h00)
Kunia piękna stylizacja! Największe wrażenie zrobiła na mnie twarz Gard, ciężko oderwać od niej wzork, chyba nigdy bym nie wpadła na takie połączenie masek i ozdób, świetna robota, na pewno zapamiętam na długo ją zapamiętam
Masz bardzo ładną i ciekawą stylizację. Zwłaszcza podoba mi się twarz.