Hejka, Czarls.
Czego ostatnio słuchasz?
Nie, nie planuję sobie dnia, bo zawsze wypadają mi wtedy jakieś rzeczy i mój grafik się rozjeżdża. xD
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (17-05-2021 o 18h09)
Strony : 1 ... 275 276 277 278 279 ... 1527
Hejka, Czarls.
Czego ostatnio słuchasz?
Nie, nie planuję sobie dnia, bo zawsze wypadają mi wtedy jakieś rzeczy i mój grafik się rozjeżdża. xD
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (17-05-2021 o 18h09)
Planujesz sobie jakoś dzień? Układasz harmonogram?
// Czytać informacje na interesujący mnie temat, słuchać muzyki, spędzać czas z moimi zwierzętami, czasami pograć w jakąś grę no i wyjść na świeże powietrze.
Ostatnio zmieniony przez Soheila (17-05-2021 o 18h05)
Co lubisz robić w wolnych chwilach?
Let's speak dance?
// nie potrafię tańczyć
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (17-05-2021 o 18h32)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (17-05-2021 o 19h01)
Wierzysz w to, że czterolistna koniczyna może przynieść szczęście?
Wierzę.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (17-05-2021 o 18h52)
Wierzysz w to, że zbicie lustra to 7 lat nieszczęścia?
Jak minął pierwszy dzień w szkole? :D
// Nie wierzę
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-05-2021 o 18h51)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (17-05-2021 o 18h56)
Wierzysz w istnienie ufo? :>
Wodę, jabłko, jogurt jak miewałam na rano a po południu zrobiony obiadek z domu.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (17-05-2021 o 18h57)
Przynosisz własne jedzenie do szkoły/pracy? Co zwykle?
// Chipsy uwu
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-05-2021 o 19h15)
Jaka jest twoja ulubiona przekąska?
Jak najbardziej! Jestem za!
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-05-2021 o 19h12)
czy podobają ci się koncepty buntownicze typu zjadanie płatków śniadaniowych na kolację?
//to zależy jaki to obcy, ale nawet gdyby był przyjazny to myślę, że bym się cykała :0
Ostatnio zmieniony przez chochoł (17-05-2021 o 19h15)
Czy masz problem z nawiązywaniem rozmowy z kimś obcym?
/smok ognia!
Ostatnio zmieniony przez Ariah (17-05-2021 o 19h17)
Jaki jest twój ulubiony smok?
Tak, oglądałam sporo anime, ale miałam przerwę. Teraz na nowo wracam w ten świat.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-05-2021 o 19h18)
oglądałaś jakieś animu oprócz aot?
//a no ostatnio mam czas to wróciłam do oglądania mongolskich kolorowanek, pop team epic było spoko, chociaż długo z pierwszego miejsca nie schodziło death parade ale na liście mam jojo, które muszę wreszcie ogarnąć, więc no nie wiem jak to będzie z tym pierwszym miejscem xD
Ostatnio zmieniony przez chochoł (17-05-2021 o 19h20)
oglądasz anime? jakie jest twoje ulubione?
/Wyglądają na najpotężniejsze i ogólnie podoba mi się ten zamysł z ogniem itd. chociaż muszę przyznać że smoki lodu też są ekstra.
Ostatnio zmieniony przez Ariah (17-05-2021 o 19h22)
Dlaczego akurat smok ognia?
Osobiście nic nie kolekcjonuję, ale mam za to koleżanki, które szaleją i zbierają albumy zespołu BTS.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-05-2021 o 19h22)
Kolekcjonujesz coś? A jeśli nie, to czy ktoś kogo znasz coś kolekcjonuje?
// Jasne! To tam nauczyłam się grać w szachy z przyjacielem na początku pandemii i dopiero później przeniosłam się na Chess.com, bo strona wygląda o wiele lepiej i bardziej profesjonalnie, ale dalej chętnie od czasu do czasu dzwonimy do siebie i gramy razem na kurniku w kalambury z obcymi ludźmi, to świetna zabawa! :D
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-05-2021 o 19h23)
grałaś kiedyś na kurniku?
//raczej nie inaczej, że grają B) ostatnio taką jedną to zaszachowałam, że nawet tego nie zauważyłam xD
tak naprawdę to było dośc dawno, ale chochoł nie znalazł innych oponentów
a tak to poker i innych hazard taki jak uno na fb jeez ile razy ja miałam wszystko, a potem tyle monet straciłam w tym :<<<, bo można dużo patyków zebrać
Ostatnio zmieniony przez chochoł (17-05-2021 o 19h35)
A czy ty grasz w szachy, chochole? A jeśli nie, to w jakie gry grają chochoły?
// Myślę, że nie jest ciężko jako tako się nauczyć, bo to bardzo wciągające :> Jeśli już wiesz jak ruszają się figury, to wystarczy, że nauczysz się na pamięć ze dwóch popularnych otwarć szachowych, które można bez trudu znaleźć na youtubie, zastosujesz w grze i dalej w praktyce zobaczysz, jak gra może się rozwinąć stąd i które ruchy działają lepiej, a które gorzej :> Jeśli nie masz z kim grać, a stresujesz się z obcymi ludźmi online, to bardzo polecam Chess.com, ponieważ ma funkcję gry z komputerem, gdzie możesz wybrać sobie poziom trudności od bardzo niskiego po coraz wyższy i wyższy c:
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-05-2021 o 19h32)
Ciężko jest się nauczyć grać w szachy? Zawsze chciałam zacząć, ale mam obawę, że może nie zaczaję i tak sobie to odkładam
/Niestety, jestem perfekcjonistką i mam za wysokie standardy. Tak więc u mnie nie istnieje takie coś jak porażka i czuję, że to jest niezdrowe i trzeba w końcu to zmienić
Ostatnio zmieniony przez Ariah (17-05-2021 o 19h33)
Boisz się porażki?
Szczerze mam mocno mieszane uczucia. Nie należę do osób, które lubią takie zmiany w trakcie serii, ale już się stało i trudno. Są momenty, w których uważam, że mappa zepsuła, ale nie ma tego sporo. Najgorzej chyba z niektórymi postaciami. Trochę szkoda, że nie wszędzie zachowali wszystkie znaki szczególne i np. zmienili trochę nos. Niestety kreska kresce nierówna.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-05-2021 o 19h50)
Co sądzisz o zmianie studia, które zajmuje się aktualnie tytanami? Która grafika bardziej ci się podoba wit czy mappa?
Aktualnie Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui, wpadłam na to anime totalnie przypadkowo i tak jakoś się wkręciłam.
Ostatnio zmieniony przez Ariah (17-05-2021 o 19h52)
Jakie anime aktualnie oglądasz?
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-05-2021 o 19h51)