Wolisz komputer stacjonarny czy laptop?
Na szczęście nie jestem
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-05-2021 o 10h23)

Strony : 1 ... 410 411 412 413 414 ... 1527
Wolisz komputer stacjonarny czy laptop?
Na szczęście nie jestem
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-05-2021 o 10h23)
Jesteś na coś uczulony? Czym się ta alergia objawia?
Ogólnie bez telefonu wytrzymałabym dwa dni, tak myślę, gdyby nie fakt, że jest moim pośrednikiem w kontakcie z niektórymi ważnymi dla mnie osobami. Lubię je mieć blisko, nawet wymieniając ze sobą choć kilka wiadomości danego dnia i czułabym się źle, gdybym została nagle od nich odcięta.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (25-05-2021 o 10h24)
Czy jesteś w stanie wytrzymać dwa dni bez telefonu?
mięciutko
Ostatnio zmieniony przez Seriphal (25-05-2021 o 10h24)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (25-05-2021 o 10h31)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (25-05-2021 o 11h00)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (25-05-2021 o 10h34)
Jeśli mogłabyś porozmawiać z jedną sławną osobą, z którą byś porozmawiała i dlaczego?
z kłamstwem, pasją i złością
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (25-05-2021 o 10h33)
Z czym najbardziej kojarzy ci się twoje dzieciństwo?
Kurczak w picie z tzatziki
Ostatnio zmieniony przez Seriphal (25-05-2021 o 10h37)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (25-05-2021 o 10h46)
Jak oceniasz swoje umiejętności kucharskie?
// Nie lubię gotować.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (25-05-2021 o 10h53)
Lubisz gotować? Masz jakąś potrawę, której chcesz się nauczyć?
rabarbarowe, jabłecznik i brownie
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (25-05-2021 o 10h57)
Ulubione ciasto?
// Jeśli sama miałabym sobie wybrać ten zawód, to jak najbardziej zostałabym dla przyjemności. Nie wiem, jak wyglądałoby moje życie, musiałabym dostać tę kwotę, by się przekonać
Ostatnio zmieniony przez Elodie (25-05-2021 o 10h55)
Gdybyś wygrała na loterii taką kwotę, że nie musiałabyś już do końca życia pracować, by żyć na wysokim poziomie - zostałabyś w wybranym przez siebie zawodzie dla przyjemności, czy zrezygnowałabyś z pracy? Jak by wyglądało twoje życie?
Jakikolwiek zawód dentystyczny mnie całkowicie odrzuca i nigdy się bym go nie podjęła. Zwłaszcza jeśli chodzi o jakieś kwestie ortodontyczne - Boże, chroń mnie. Nigdy w życiu bym nie chciała ani zaglądać komuś do buzi, ani tym bardziej ogarniać w niej jakieś druty czy zamki - to jest zawód wymagający dużej cierpliwości, której ja nie posiadam - tak bym się nad tym ciskała, że chyba bym na pacjenta wlazła, żeby to zrobić. :p
Do tego brzydzi mnie własna ślina, a co dopiero cudza. TvT
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (25-05-2021 o 11h00)
Jako kto nie mogłabyś pracować?
// Chyba nie sprawiałoby mi to problemu, lepiej komuś grzebać w zębach niż w brzuchu np xd
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (25-05-2021 o 14h00)
A czy ty tak jak ja, nie mogłabyś pracować w zawodzie jakimś dentystycznym, czy nie sprawiałoby ci to problemu? Co, jak, dlaczego?
Jestem dość wycofana i staram się po prostu nie stawiać jakichś wyraźnych opinii, czy najzwyczajniej w świecie daję do zrozumienia, że nie czuję się w tej rozmowie dobrze i wolałabym zmienić temat. Ogólnie nie mam jakiegoś tabu, tak mi się zdaje, ale nie lubię mówić o czymś, o czym nie mam wystarczającej wiedzy. Ani wtedy nie powiem nic mądrego, ani nie będę miała poczucia, że jestem zadowolona z tej dyskusji.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (25-05-2021 o 11h03)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (25-05-2021 o 11h17)
Czy jest jakiś zawód medyczny, który mogłabyś wykonywać?
Przed chwilą skończyłam haha
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (25-05-2021 o 11h08)
Jadłaś już śniadanie?
Nie wiem co chcę robić w życiu.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (25-05-2021 o 11h18)
W kręgu której dziedziny nauk znajduje się zawód, który chcesz wykonywać w życiu?
Szczerze mówiąc, w swoim codziennym życiu nie mam kontaktu z niemal żadnymi starszymi osobami (bo obcych ludzi na ulicy czy w sklepie nie liczę). Tak w miarę regularnie – powiedzmy, że raz w tygodniu – mam kontakt tylko z jedną starszą osobą, więc ciężko mi określić, czy ogólnie ze starszymi osobami potrafię się dogadać.
Ostatnio zmieniony przez Modee (25-05-2021 o 11h14)
Potrafisz się dogadać ze starszymi osobami?
Ivan to atencjusz zazdrośnik. Bardzo otwarty, przyjazny i odważny. Wszędzie się wpycha i zawsze musi być najważniejszy. Nastia za to jest bardzo lękliwa, spokojna i niepewna. Woli siedzieć sobie w bezpiecznej odległości od wszystkich, prosi tylko spojrzeniami. Ale jak się bawi, to potrafi skoczyć metr do góry, więc energię ma XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-05-2021 o 11h15)
Jak byś opisał charakter swoich zwierząt?
//cicha woda brzegi rwie jak to mówią hahaha
Nigdy mi się nie zdarzyło na szczęście, ale jak czasami oglądam nagrania osób, które lunatykują... z jednej strony to zabawne, z drugiej trochę straszne. Ludzki umysł jest czymś niesamowitym.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (25-05-2021 o 11h19)
Lunatykowałaś kiedyś? Wiesz co wtedy robiłaś?
Jak byłem młodszy to chodziłem ba zajęcia teatralne i występowałem w szkolnych teatrzykach. Fajnie byłoby być aktorem, ale obawiam się, że moja pamięć byłaby dużym problemem. No i nie jestem jakiś wybitny w tym, umówmy się XD
W sumie do teatru lubię chodzić głównie przez moich rodziców, bo kilka razy mnie zabrali i strasznie to polubiłem
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-05-2021 o 11h37)
Skąd twoje zafascynowanie teatrem? Chciałeś/Chcesz grać w sztukach teatralnych, czy wolisz tylko cieszyć oko z pozycji widza?
Zależy o jakim pensjonacie mówimy. Takiego dla ludzi bym nie mogła, ale dla koni? Jeśli tylko miałabym fundusze i sprawdzonych pracowników to jak najbardziej. Ba, kiedyś miałam taki pomysł, niestety nie śpię na pieniądzach haha a w u mnie wszystko jest niesamowicie drogie.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (25-05-2021 o 11h39)
Byłabyś w stanie poprowadzić własny pensjonat? Podobałaby Ci się taka praca?
/Niedużo, może około 40, ale większość to jakieś stare numery. Stale używam dwóch xD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (25-05-2021 o 11h36)
Ile masz w telefonie zapisanych kontaktów?
Zawsze to, co pierwsze zaznaczam, to żeby była prywatna łazienka. W następnej kolejności zwracam uwagę na ogólny standard i na cenę.
Ostatnio zmieniony przez Modee (25-05-2021 o 11h44)