Jakim memem dziś jesteś?
//
tylko, że bez matki
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (15-06-2021 o 18h04)
Nie, Szczecin nie leży nad morzem. I live there so I know.

Strony : 1 ... 574 575 576 577 578 ... 1527
Jakim memem dziś jesteś?
//
tylko, że bez matki
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (15-06-2021 o 18h04)
A ty jakim dzisiaj jesteś?
O kurcze, ja raczej w memach nie siedzę haha więc większości pewnie nawet nie znam
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (15-06-2021 o 17h58)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (15-06-2021 o 18h25)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (15-06-2021 o 22h00)
Jaki masz styl ubierania się?
// Tak, pocieram nos, albo drapię się do krwi.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (15-06-2021 o 18h28)
Masz jakiś tik nerwowy?
Nie, nie gram.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (15-06-2021 o 22h08)
Grasz na jakiś zagranicznych serwerach?
W takich momentach przydałaby się ta jedna fikcyjna postać, która panuje nad prądem...
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (15-06-2021 o 18h30)
Jak żyć jak nie będzie prądu do 22 a zaraz mi wszystki sprzęt padnie? xD
// jak mam nową grę to nawet i 24 godziny, jak nie mam to tak max godzinę dwie, zależy czy oglądam jakiś film/serial czy mecz.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (15-06-2021 o 21h05)
ile czasu dziennie spedzasz przed telefonem?
ja bardzo rzadko gram w cos na telefonie haha ogolnie malo korzystam z telefonu, bo jest to dla mnie niewygodne i na dluzszą mete męczace. aktualnie gram w sky i mystic messenger, ale mam tez zaczete opus (seria gier) i wczoraj pobralam duskwood z polecenia noku, ale jeszcze nie gralam. mam tez gierki zabijacze czasu, w ktore gralam np chodząc do szkoly na nudnych lekcjach, albo trzymam w razie w, gdybym miala problem ze snem albo byla juz wyjatkowo znudzona. do nich zalicza sie golf (golf battle), candy crush, rider, quizwanie, znajdz roznice, walk master, lapse i lapse 2, nonogramy, mahjong, sudoku, alien shooter (moze kojarzysz taka gierke z dziecinstwa), two dots i mazm - w te gre jeszcze nie gralam, bo chyba jest fabularna, a jakos nigdy nie mam chwili ani ochoty zeby usiasc i sie skupic na grze w telefonie, ale prezentuje sie fajnie. reszta gier to glownie jakies logiczne, raczej nie ma co o nich mowic, haha. czasem pobiore jakas otomke, ale szybko je porzucam, bo wiekszosc ma beznadziejną fabule albo system.
Ostatnio zmieniony przez Flower (15-06-2021 o 20h36)
W jakie gry na telefon grasz i jak je oceniasz? No poza oczywiście Mystic Messenger i Sky.
/Z tego wszystkiego znam chyba tylko sudoku xD dzięki za wyczerpującą odpowiedź.
Nie wydaje mi się, każdy bigos jest inny bo inne ręce go robią.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (15-06-2021 o 20h49)
czy istnieją dwa takie same bigosy?
//yep, niestety ale ten chochoł ma takie zmiany w ostatniej komórce mózgowej co się mu ostała, że łatwo o wymskniętą informację
Ostatnio zmieniony przez chochoł (15-06-2021 o 21h45)
Należysz do osób zapominalskich?
Masz pamięć do imion, czy do twarzy?
Zależy od osoby, mnie denerwują wszystkie xD
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (15-06-2021 o 20h12)
Jakie stereotypy są twoim zdaniem najbardziej denerwujące?
Przede wszystkim bez cynamonu!
Ostatnio zmieniony przez Charlees (15-06-2021 o 20h48)
Jaka jest twoja definicja szarlotki?
/ D:
Słonych. Nie lubię też niczego z rodzynkami ani ananasem. I nie lubię ciast nasączonych alkoholem (poza tiramisu, kocham tiramisu), ani gorzkich ciast. Desery powinny być słodkie
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-06-2021 o 20h53)
Jakiego rodzaju ciast nie lubisz?
Uwielbiam torcik bezowy hihi
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (15-06-2021 o 20h36)
a jest jakies ciasto, ktore wyjatkowo lubisz piec? albo jesli nie pieczesz, to po prostu takie, ktore ci bardzo smakuje?
zadne XD nie chodzi o samo przygotowanie, bo np. lubie kroic warzywa i tak dalej, ale drazni mnie, ze to zajmuje tyle czasu i moglabym w tym momencie robic cos innego i przyjemniejszego. ja nie lubie jesc, wiec nie mam satysfakcji ze zrobionego posilku i dlatego jest to dla mnie irytujący przymus. ale zamowilam sobie nowy mikser i napaliłam sie na rozne tarty, slodkie i slone, wiec przez jakis czas pewnie bede z nimi kombinowac.
Ostatnio zmieniony przez Flower (15-06-2021 o 20h41)
Jakie jedzenie przygotowujesz z przyjemnością?
Siedzę na forum na przykład. Ale jak nie mam siły zupełnie to śpię, albo puszczam sobie na youtube nagrania ze streamów typu splatoon2, czy jump king. Takie co możesz nie uważać przez piętnaście minut i nic cię nie ominie
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-06-2021 o 20h52)
Co zazwyczaj robisz dla rozluźnienia po ciężkim dniu?
Kawowy, z kremem. Taki najlepszy, ale w sumie ja uwielbiam bezy także wszystko z co ma że sobą beze jest mniam
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (15-06-2021 o 21h06)
a torcik bezowy to o jakim smaku i z jakimi dodatkami?
no wlasnie chodzi za mną taki bezowy, ale o smaku orzechowym, albo tarta z budyniem i owocami. na klasyczny tort nie mam ochoty, bo jest za goraco aktualnie, a ostatnio mialam sporo urodzin i nadal sporo w zapasie, wiec sie najadlam na kilka miesiecy w przod. o, i zjadlabym jeszcze takie ciasto z malinami, bialkiem i kruszonką na wierzchu. babcia czesto je robi w lato i w kazde lato mam na nie ochote.
Ostatnio zmieniony przez Flower (15-06-2021 o 21h18)
A jaki torcik ty byś zjadła?
/Myślę że tak, ogólnie lubię piec, więc takie kombinowanie z różnymi ciastami itd to dla mnie przyjemność. Raz piekłam, co prawda z pomocą taty bo z jego przepisu i wyszedł okej. Ale wolę jakieś inne przepisy, na zwykłe ciasta. Zresztą sama z siebie za tortami zazwyczaj nie przepadam xD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (15-06-2021 o 21h09)
Umiałabyś zrobić tort?
// Nie jem słodkich rzeczy.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (15-06-2021 o 21h11)
Ulubione słodkości?
@down na pewno nie przy kupowaniu. Czasem później się coś zdarzy
Ostatnio zmieniony przez Floy (15-06-2021 o 21h11)
Patrzysz na skład rzeczy, które kupujesz?
nie pamiętam numeru, więc opiszę
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-06-2021 o 21h12)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (15-06-2021 o 21h12)