Ile demonów ma w sobie twój kot?
Co noc XD
A w Ivana to już w ogóle za każdym razem jak zobaczy zakrętkę od butelki, papierek po cukierku, albo paragon
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-06-2021 o 13h05)

Strony : 1 ... 581 582 583 584 585 ... 1527
Ile demonów ma w sobie twój kot?
Co noc XD
A w Ivana to już w ogóle za każdym razem jak zobaczy zakrętkę od butelki, papierek po cukierku, albo paragon
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-06-2021 o 13h05)
A w twoje koty wstępują demony?
/oho xD papierki to chyba jakiś nośnik demonów jest
rzadko, bo w większości koty w centrum miasta i na działkach uciekają ;__; ale zawsze próbuję się do nich zbliżyć
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-06-2021 o 13h09)
Głaszczesz obce koty spotkane na ulicy?
Mój poprzedni kot Szaruś dostał specyfik, co mu trzeba było wkładać w uszy, bo miał świerzb. Ale teraz kociakom w uszach nie grzebię
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-06-2021 o 13h16)
Zdarza ci się czyścić uszy swoim kotom?
Śpij z zabawką i kotem. xD
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-06-2021 o 13h34)
Jak zabrać kotu moją ulubioną zabawkę, którą sobie przywłaszczył a ja bez niej spać nie mogę? xD
/ w życiu xD
Ma na imię Tymoteusz :(
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (17-06-2021 o 13h56)
Jak wygląda ta zabawka?
/ <3
mmm śmieci, ich ulubione
Mają specjalną wędkę, taki patyczek ze sznurkami na końcu i bardzo to lubią. Poza tym oczywiście karton, sznurki od ubrań, papierki po cukierkach i wszystko ci znajdą na podłodze lub biurku, nic nie jest bezpieczne
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-06-2021 o 14h28)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (17-06-2021 o 14h01)
To jakie tam giereczki w planie jeszcze?
// z jakieś 100? jakoś tak będzie, nie chce mi się schodzić i liczyć, bo są w całym mieszkaniu a jest gorąco T^T ogólnie to zbieram same funko popy, no dobra mam dwa od hasbro ze zmieniającą głową/mimiką twarzy, ale no, najwięcej ich to chyba z marvela jest, mam każdą możliwą do dostania figurkę z pająkiem Parkerem.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (17-06-2021 o 14h02)
Ile figurek masz w swojej kolekcji? Z jakiej konkretnej serii masz najwięcej?
( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)
a co to za ciekawsi osobnik się znalazł na forum
no dobra- za dużo jem
Ostatnio zmieniony przez Mystification (17-06-2021 o 14h06)
Co robisz, gdy nikt nie patrzy?
Letho. Lubię takich bandziorów mruków.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (17-06-2021 o 14h07)
Kogo z Wiedźmina wzięłabyś na męża ? ( Regis i Detlaff są zajęci ;P)
To że baby wchodzą do sklepu z ubraniami i przebierają w ubraniach, jak ja kupuje coś wchodzę biorę te ciuchy które wcześniej se upatrzyłam i wychodzę.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (17-06-2021 o 14h07)
co cię najbardziej wkurza?
// Kena: Bridge of Spirits, Horizon: Forbidden West, A Plague Tale: Innocence (tego to od roku nie mogę nigdzie dostać), Far Cry 6, Senua 2, Life is Strange: True Colors o i GRISS może jeszcze.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (17-06-2021 o 14h16)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (17-06-2021 o 14h15)
Co u Ciebie? :3
//@up o super ♥
Nie ma nic bardziej uniwersalnego, niż patelnia. W dodatku ta, którą dla pewnej starszej pani odnalazł Geralt. To wspaniałe narzędzie gospodarczo-użytkowo-bojowe. A odpowiednio przygotowana może nawet oparzyć i zadawać obrażenia od ognia i gorącego oleju
Ostatnio zmieniony przez Shairan (17-06-2021 o 14h19)
Ja chcę wiedzieć jakim itemem z Wiedźmina wojowałabyś podczas apokalipsy zombie i czemu tym?
jakoś nie pamiętam kiedy ostatni raz czułam dumę, niektóre uczucia i emocje są dla mnie obce.
Ostatnio zmieniony przez Mystification (17-06-2021 o 14h18)
A ty kiedy czujesz się dumna?
// A ja też widziałam, nawet było za 30 złotych, tylko akurat miałam odliczone ze sobą tylko na szkło do iphone'a a jak poszłam na drugi dzień kupić to już nie było /: pani w sklepie stwierdziła, że zamówić mi nie może, a na Internecie było niedostępne i w tamtym sklepie i w pięciu innych gdzie patrzałam też nie.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (17-06-2021 o 14h25)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (17-06-2021 o 14h40)
Masz jakiś ulubiony lek na zatkany nos?
Nie lubię brać leków, więc jestem przy nich bardzo ostrożna. Nigdy nie zdarzyło mi się ich pomylić.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-06-2021 o 14h33)
Pomyliłaś kiedyś leki? Ja np zamiast zwykłej od bólu głowy wzięłam na zatoki i tak sobie rozwaliłam, że dostałam anginy, tylko ja tak umiem xD
// Praca lekarza mi imponuje, bo potrafią rozpoznać chorobę i uratować komuś życie. Prawnicy - dobry to nawet z największego bagna wyciągnie, podziwiam też strażaków, którzy narażają własne życie żeby uratować innych.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (17-06-2021 o 14h39)
Jakie zawody szczególnie ci w jakiś sposób imponują? Dlaczego?
Na pewno nie w takiej typowo fizycznej.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (17-06-2021 o 14h47)
W jakim zawodzie nie mogłabyś pracować?
// Grafik komputerowy.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (17-06-2021 o 14h52)
Jaki zawód jest twoim wymarzonym?
Na pewno stresuję się przed wynikami badań krwi. No i stresuję się przed uwagami na temat mojej wagi... chociaż stres to za dużo powiedziane, po prostu mnie to męczy.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-06-2021 o 14h48)
Stresujesz się wizytami u lekarzy?
Przeciążenie emocjonalne na wszystkich frontach, chciałbym móc zrobić sobie miesięczną przerwę od wszystkiego, bo ledwo żyję
Ale mimo to jest cudownie i dobrze, i wszystko jak na razie się układa tak jak powinno
Dużo zmian w moim życiu na raz po prostu mnie przytłacza, ale jakoś sobie poradzę ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-06-2021 o 15h47)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (17-06-2021 o 15h54)
jak oceniasz experience dualsensowy w porównaniu z innymi padami?
Nah, zima górą, chociaż przynajmniej arbuziki teraz, jedyne co dobre z tego wychodzi>:((
Ostatnio zmieniony przez Nilhe (17-06-2021 o 16h15)