Czego nie lubisz pić?
// Zdecydowanie pieski! chociaż kotki też lubię, ale jak mam w zestawieniu, jakimkolwiek to zawsze wybiorę kotki.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (01-08-2021 o 23h32)
Nie, Szczecin nie leży nad morzem. I live there so I know.

Strony : 1 ... 762 763 764 765 766 ... 1527
Czego nie lubisz pić?
// Zdecydowanie pieski! chociaż kotki też lubię, ale jak mam w zestawieniu, jakimkolwiek to zawsze wybiorę kotki.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (01-08-2021 o 23h32)
Pieski czy kotki?
Tianguan cifu aka Heaven Official's Blessing
nowelka, manhua i donghua (aka manga i anime), do wyboru, do koloru, osobiście polecam.
Ostatnio zmieniony przez falafel (01-08-2021 o 23h32)
Ciągle mnie zastanawia, o czym jest twoja sygna?
//Chętnie sprawdzę
Powiedziałabym, że przeciętnie. Nie jest ani źle ani dobrze. Powinnam jeść trochę więcej mięsa i warzyw, ale dość często jem też orzechy i np. ryby, więc myślę że jest okey. Ze słodyczami nie przesadzam.
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (01-08-2021 o 23h37)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (02-08-2021 o 00h06)
Jakie drobne rzeczy irytują cię w grach?
Nie. A przynajmniej po mnie tego nie widać
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-08-2021 o 00h04)
Szybko się irytujesz?
// moj laptop, który nie ma nawet miesiąca a już nie dział tak jak trzeba xd
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (01-08-2021 o 23h59)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (02-08-2021 o 00h09)
Jak będziesz celebrować nadchodzący poNIEdziałek?
czwartki są całkiem ok
Ostatnio zmieniony przez falafel (02-08-2021 o 00h22)
Jaki jest najlepszy dzień tygodnia?
Sci-fi, steam punk, solar punk <3
Wszystko co nowoczesne i co łączy z technologią albo coś starego i analogowego albo naturę.
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-08-2021 o 01h36)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (02-08-2021 o 10h29)
Czy miałeś kiedyś problem z wyborem straży, czy od zawsze wiedziałeś w której chcesz być?
Chyba swój charakter. Mam ze sobą dobre relacje i doceniam przede wszystkim to, że zawsze daje z siebie 1000% oraz to że mam dużą chęć do stawania się lepszą wersją siebie każdego dnia.
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (02-08-2021 o 10h54)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (02-08-2021 o 11h32)
Czy gdy musisz zapiąć się w sukienkę, która suwak ma na plecach, dajesz radę sama się zapiąć, czy musisz poprosić o pomoc kogoś innego?
/Obudziłam się lekko przed 8 i byłam wyspana i nawet zastanawiałam się, czy już nie wstać na dobre, ale mój chłop jeszcze sobie tak smacznie spał, że nie miałam serca go budzić i wstaliśmy jakąś godzinę temu Więc czy to jakiś problem był dla mnie? Chyba nie, mogę poświęcić trochę dnia dla tak miłego spanka
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 10h58)
O której dzisiaj wstałaś? Miałaś problem by wyjść z łóżka?
Nie mam karty, więc zawsze gotówką
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (02-08-2021 o 11h05)
Częściej płacisz kartą czy gotówką?
/Muszę zrobić szybko chłopakowi jakiś obiad i prowiant przygotować na później, bo o 17 idzie do pracy i nie będzie miał nawet kiedy sobie samemu coś zrobić/zamówić. A później to nie wiem, miałam robić inwentaryzację, ale bez niego mi to raczej nie pójdzie, bo są wymiary, które rozumie tylko on Więc dokończymy to jutro w biurze. Więc MOOOŻE pogram sobie w Simsy, bo ostatnio mam na to mega ochotę
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 11h10)
Planujesz dzisiaj coś dużego, czy to raczej zwykły dzień?
Bardzo często. Mieszkam w trójmieście więc nawet do gdańska pociągiem. Autobusem dojadę wszędzie, mam bardzo dobrą komunikację w mieście i wiele bus pasów
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (02-08-2021 o 11h10)
Jak często jeździsz komunikacją miejską?
W sumie nie wiem. Ale zawsze jak idę do fryzjera, to się okazuje że strasznie zarosłem
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-08-2021 o 11h59)
Czy należysz do tych osób, którym włosy na głowie rosną jak szalone, czy raczej ten przyrost jest ledwo zauważalny?
/Ciężko powiedzieć. Na pewno popkultura jakoś wpływa na nasze życie, chociażby wszystkim znane HP. To uniwersum przybliżyło mnie do jednej z moich obecnych przyjaciółek, z którą dzielimy podobne poczucie humoru no i sympatię do HP. Nie sądzę jednak, żeby to miało na mnie wpływ w jakiejś innej dziedzinie życia.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 11h48)
Czy istnieje wykreowany świat/uniwersum, które miało na Ciebie jakikolwiek wpływ?
y no pyta dzika? siski przecie hihi
ja nic nie bede mówić, nie rozkazuj mi
lubisz mnie czy nie
mówi się
A Ty mnje gadaj
jeszcze nie, zostało mi z 5 odcinków shippuudena do skończenia
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (02-08-2021 o 12h02)
A Ty, oglądałaś jakiegoś innego anime "tasiemca"? Wolisz krótsze czy dłuższe anime?
/Już tak dawno anime nie oglądałam Wiem, że bardzo przyjemnie mi się patrzyło na SAO, ale czy to najładniejsza kreska jaką widziałam - raczej nie, aczkolwiek nie pamiętam tytułów wszystkich anime, jakie oglądałam, bo zwykle to były takie mało, kilkuodcinkowe serie.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 12h06)
Jakie anime ma według ciebie najładniejszą kreskę?
W żadną. Dawno nie grałem w nic nowego
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-08-2021 o 12h18)
W jaką grę jako ostatnią się wciągnąłeś?
moja lista obejrzanych anime jest bardzo uboga, do Naruto czuję mocny sentyment i wiem, że do tego uniwersum będę wracać, dorastałam z nim i nieraz wpłynęło na moje refleksje. Poza tym, do topki wliczyłabym Tian Guan Ci Fu, bardzo przyjemne i do tego piękne estetycznie. Trudno podać mi coś jeszcze, przewinęło się np. kuroko no basuke czy devil may cry, ale nie wspominam ich wybitnie, chociaż oglądałam też wiele lat temu.