A tobie?
Miło sie zaskoczylam! Nie spodziewalam sie niczego dobrego, raczej jakies syrenki i inne takie, mocno oklepane i brzydkie stroje, ale są naprawde ladne! Moze nie podoba mi sie kazdy element z osobna, ale jest sporo, ktore jednak tak. Chcialam event w klimacie pustyni i moze go nie ma, ale jest ten stroj tancerki, ktory na biede ten klimat daje, wiec na pewno z niego skorzystam. Ta bluzka z niego i chustka na buzie są cudowne. W gre jeszcze nie gralam, ilu widzialam przelotnie i jest ladna ale zabawna, ale tez na ilu mi nigdy nie zalezalo wiec mi na niej nie zalezy, chowancow tez nie zbieram wiec nawet nie przyglądalam sie im jakie są i... udalo mi sie zrobic doladowanie!!! NO WRESZCIE. Na poczatku bylam wkurzona, bo jeszcze rano nie dzialal mi bank i myslalam, ze nadal tego nie naprawili i to kolejny event gdzie stroj za doladowanie przejdzie mi kolo nosa nie z mojej winy, ale po czasie zaskoczylo, takze jestem zadowolona. Kiecka, karnacja, oczy są śliczne. Jedynie rekolory są takie sobie, bo znowu nie ma beżowego, brązowego i nawet biel nie jest neutralna bo oczywiscie ma niebieskie cienie. Chcialam trzymac sie tych beży i kolorów podobnych, ale żadnego takiego nie ma i nie wiem w co isc...
Ostatnio zmieniony przez Flower (12-08-2021 o 14h33)