1. Obsydian
@Meliah trzymam kciuki, dasz radę, nie poddawaj się!

Strony : 1 ... 1008 1009 1010 1011 1012 ... 1326
1. Obsydian
@Meliah trzymam kciuki, dasz radę, nie poddawaj się!
2. Absynt
Tryphena robię je od wczoraj </3
Muszę napisać 20 konspoektów, zostało mi 6 chyba xD
Oczywiście z przerwami, musiałam posprzątać, iść na zakupy...
A jeszcze dzienniczek praktyk na mnie czeka .-.
1 cień
Hejka ktoś się bawi ze mną przy telewizorze przy Polsat superhit festiwal? Będzie maneskin jakoś niedługo.
1. Obsydian.
Ja to na Wyzwania wrócę chyba dopiero w połowie lipca.
@Henri, ja niby nie słucham, ale moja mama puszcza tak głośno, że jednak słucham.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (26-06-2021 o 21h02)
1 cień
Już po przerwie będą.
I enej był i Sanah :3 Ona tak strasznie szybko mówi haha
/ 3 piosenki zaśpiewali ale dobrze wytypowałam dwie z nich. Ciekawe ile kasy za to wzięli.
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (26-06-2021 o 22h04)
1. Obsydian.
Jakby ktoś pytał (nikt nie pytał) nadrobiłam tydzień nieobecności na Bitwach. Dziwię się, że zaczęły się wakacje, a jest tu taki mały ruch.
1 cień
Jeju gratuluje determinacji do nadrabiania. Ja bym chyba Wymiękła @Vandea
Ostatnio zmieniony przez Lesmeal (26-06-2021 o 23h20)
1. Obsydian.
@Henri, ja właściwie nawet nie wiem dlaczego to robię...
Ale czy ktoś jeszcze na tym forum może się pochwalić tym, że przeczytał całą Bitwę Straży?
2 Cień
Chyba należy ci się nagroda albo order serio Van to jest wyczyn.
1. Obsydian.
Otóż nie tym razem Cieniasy.
No nadal czekam aż ktoś zdolny w grafice mi zrobi.
1. Absynt
Biedne cieniaski chciały nabić punkt a im przeszkodzono :<
Nie ładnie Vandea, nie ładnie...
Swoją drogą podziwiam za przeczytanie całych bitw, mi by się nie chciało tak szczerze
1. Obsydian.
@Meliah, co nie ładnie, co nie ładnie...
Chyba moje jedyna w życiu satysfakcja...
Tymczasem idę w spanko, może teraz Cieniaskom się uda jak legnę.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (27-06-2021 o 00h03)
1. Absynt
Dobranoc Vandea <3
Tymczasem ja wracam do konspektów :<
Ostatnio zmieniony przez Meliah (27-06-2021 o 00h05)
2. Absynt
To że jestem w pracy nie znaczy, że ja na was nie patrze. (⌐■_■)
Swoją drogą zainstalowałam dzisiaj przeglądarkę Opery GX na telefonie. Takiej synchronizacji z przeglądarką w komputerze jeszcze w życiu nie miałam. <3 *Faren into technologia be like xD* I widget wyszukiwarki ma skaner qr wbudowany, a od kiedy gram w Genshina na konsoli to jest u mnie rzecz powszechna. XD
I jeszcze jeden śmieszek i fun fact jednocześnie. Mój młodszy brat (mam ich dwóch btw.żeby nie było, bo kiedyś wspominałam o tym NAJmłodszym), też pracuje w hotelu, tym samym co ja poprzednio. Dzisiaj od gości za darmo dostał dwa kupony na jedzenie w KFC za free. XD Śmieje się, bo jestem bardziej zainteresowana tymi kuponami niż wódką co dostałam wczoraj, ale jednocześnie wiem że z nas dwóch to ja wygrałam. XD
1. Obsydian
Przykro mi, ale punktów macie najwięcej z nas wszystkich. Także można was trochę spowolnić w zdobywaniu punkcików. A co do nadrabiania zaległości, staram się zawsze sprawdzić co się działo i o czym były dyskusje, gdy mnie nie było. Może nie jest to zbyt skrupulatnie, ale tak pobieżnie zerkam wstecz. Np. dowiedziałam się, że jednej uczestniczce bażant (pomylony z kuropatwą) szybę przednią stłukł. Ale na zdjęcie się nie załapałam
Edit: Faren nie wiem czym Cię goście chcieli przekupić, że ci tak hojny datek zostawili, ja bym się dwa razy zastanowiła
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (27-06-2021 o 04h38)
1. Absynt
Kitsune to są właśnie uroki pracy na recepcji. Wiele razy coś dostawałam. Od skromnych cukierków z Korei po butelki dobrego, drogiego wina, ale skąd już nie pamiętam. XD A tych butelek było dwie! Jadłam tyle słodyczy z Rosji czy Ukrainy, a w życiu tam nie byłam. XD Z materialnych fantów to mam jakieś magnesiki czy drobne breloczki.
A co do nadrabiania tego wątku, przyznaje że czytam, chociaż nie jestem na bieżąco, bo w Bitwy wbiłam później później. Ale nawet jak gram czy pracuje to tu zerkam. Batman nigdy nie śpi. (⌐■_■)
1. Obsydian
Dżem bobry :>
Pisanie postów o 4 rano powinno być nielegalne, ale co ja tam wiem dzisiaj poszłam biegać o tej godzinie XD
Jak tam dzień się u was zaczął?
2. Obsydian
@Nymfa o dziwo dzień zaczął się bardzo dobrze, ale że ty miałaś chęci biegać o 4 rano?! Szacun.
3. Obsydian
600
Piękny wschód słońca był dziś koło 4, także na pewno dobrze się biegało. U mnie grill skończył się koło 3.30 i prawie do 5 sama sprzątałam wszystko. A pobudka po dziewiątej... Jedyne co mi się udało to zniknąć po 11 i załapać ze dwie godziny drzemki, zanim trzeba było zainterweniować, bo się już za głośno przy butelce robiło.
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (27-06-2021 o 12h12)
1. Absynt
Hej, hej <3
Obsydianki widzę nie próżnują, już 600 punktów :O
Jakie plany na dzisiaj> Ja praktyki znowu ogarniam T^T
Nymfa ty wstałaś biegać, a ja poszłam spać wtedy xD
Ostatnio zmieniony przez Meliah (27-06-2021 o 12h37)
1. Obsydian.
Cześć i czołem kluski z rosołem.
Ja chciałam skorzystać z niedzieli handlowej i poszłam do naszej miejscowej "galerii" i jestem tak zawiedziona, że dramat.
Kupiłam sobie tylko maskę do twarzy, bo mi się kończyła i majtki.
2. Obsydian
Oj tak, wschód piękny. Biegać mi się nie chciało, ale nie mogłam zasnąć. A wolę biegać wczesnym rankiem, albo późnym wieczorem. Żeby ludzkie oko mnie nie uchwyciło :>
@Vandea i tak fajnie, że coś tam się buduję. Ja mogę się pochwalić tylko 2 sklepikami spożywczymi. Przypomniałaś mi, że moja maska też się kończy...
@kitsune to i tak cud, że ci się udało zasnąć. A jak tam towarzystwo?
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (27-06-2021 o 14h31)