3. Obsydian
Ja też bym wolała biegać rano, mniej świadków to faktycznie bardzo przekonujący argument.
601
Ostatnio zmieniony przez Myrida (27-06-2021 o 14h10)

Strony : 1 ... 1009 1010 1011 1012 1013 ... 1326
3. Obsydian
Ja też bym wolała biegać rano, mniej świadków to faktycznie bardzo przekonujący argument.
601
Ostatnio zmieniony przez Myrida (27-06-2021 o 14h10)
1. Obsydian
Jeszcze mam to szczęście, że mogę sobie biegać po lasach. Mam nadzieję, że nigdy nie spotkam jakiejś wściekłej kuropatwy/bażanta XD.
2. Obsydian
Nie grałam tu wcześniej, siemanko.
1. Absynt
Co tutaj tak czerwono, gdzie są moje koleżanki z bimbra? ,-,
Euphenia hejka, witamy w naszych skromnych, bitwowych progach <3
Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej :>
1. Obsydian
Hejka @Euphenia! Zostajesz w Obsydianie na stałe? Miło widzieć nową czerwoną kropkę :>
1. Absynt
Podzielę się z wami smutnym losem mojej drukarki. Wydrukowała już 3x moją pracę licencjacką, a teraz drukuje 20 konspektów, każdy po 3/4 strony.
Biedna, oby mi nie padła tylko >_<
1. Obsydian
Raczej tak, bo nie chce mi się tracić maany na zmianę teamu. Wcześniej byłam w absyncie.
1. Absynt
Z nową czerwoną kropką obsydianki mają jeszcze większą siłę!
Ja wiem że jesteśmy w Absydianie, ale czy ja mam zacząć się bać? Chyba trzeba wołać Faren XD
1.Obsydian
Mwhaha! Złowieszczy śmiech.
1. Obsydian.
Zniknęło mi się, bo jutro tata ma imieniny i dzisiaj ciocia przyjechała w gości, ale widzę, że dużo mnie nie ominęło.
@Nymfa, w sumie fakt, jestem bardzo zaskoczona, że moje małe miasteczko tak się ładnie rozwija.
Mamy dinozaury, halę sportową, basen i mini-galerię handlową, w której jest Hebe, Sinsay, KIK, piekarnia i matres (? ten taki sportowy). A do tego osobno Rossman i Pepco. I dworzec całkiem nowy mamy.
@Mijane, tak jak piszesz :3 Dopóki masz AM będziesz płaciła za odcinki, ale tylko w TO za pomocą AM. Tylko w NE pobiera normalne maanę.
Jak skończy Ci się zapas AM to odcinki TO też przechodzisz za maanę, a AM nie znikną dopóki nie wydasz całości.
Dodatko butik został przedłużony na czas nieokreślony.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (27-06-2021 o 18h30)
1. Obsydian.
@Mijane, nie ma za co :3 Trudno się w tym połapać.
Tak, nieskromnie mówiąc pracowałam tam jako przewodnik.
Ostatnio zmieniony przez Mijane (27-06-2021 o 19h12)
1. Obsydian.
@Mijane, to prawda
Pewnie, że mam Powiem, że najgorsze są wycieczki rodziców z dziećmi, którzy sami nie dają dobrego przykładu, a wymagają nie wiadomo czego, bo zapłacili 12 zł za przewodnika. Serio, mogę im ten hajs oddać.
Najlepsze zaś były akcje niedzielne kiedy były "darmowe wyjścia z przewodnikiem" i wtedy zbierałam grupę chętnych i Ci ludzie naprawdę byli zainteresowani, słuchali i zadawali pytania. Ale czasem było smutno, bo nie było ani jednej osoby chętnej, bo ludziom przewodnik potrzebny nie był. Przekonani, że skoro jest tabliczka informacyjna to na co przewodnik?
Szczerze mówiąc to nigdy nie opowiadałam ludziom tego co było na tych tablicach, bo to były zwyczajnie nudne i suche fakty. Wolałam sprzedać jakąś ciekawostkę o danym dinozaurze.
1. Absynt
Ewidentnie brakuje tutaj zielonej kropki.
Jak wam mija czas?
Bo ja nadal walczę T^T
1. Obsydian.
Ja się uczę na pielęgniarstwo położnicze.
1. Absynt
Meliah wybacz, dzisiaj mnie nie ma. Najpierw byłam na chrzcinach, a teraz u chłopa siedzę. XD
2. Absynt
To nic Faren! Będę walczyć sama niczym waleczna owca! :D Spędź dobrze czas i wypocznij <3
Ogólnie otworzyli nowe wątki i mam zacieszę ^U^
Ostatnio zmieniony przez Meliah (27-06-2021 o 21h06)
1. Obsydian
@Meliah yep. Jeszcze tylko "jaki obrazek pasuje do strażniczki powyżej" (czy jakoś tak) i będę uszczęśliwiona.
1. Absynt
Nymfa o tak, jeszcze ten wątek i w ogóle już cudownie będzie <3
1. Obsydian.
Ja jeszcze lubiłam siedzieć w tym "Otwórz książkę na stronie..."
2. Obsydian
@Vand, tak ja też. To się nam trochę ruch na forum poprawi :>
3. Obsydian
602
Hejka wszystkim. Widzę nową twarzyczkę i mam nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej. Poza tym lubiłam ten wątek z książkom. Ale dziś weszłam w gry a tu tyle nowych gier. Super Poza tym nie zostanę zbyt długo, jutro muszę wstać na 6 do pracy -.-
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (27-06-2021 o 21h30)
1. Obsydian.
Jest trochę nowych gier, więc jest nadzieja, że i książkowy się pojawi. :3