1. Obsydian
Ja zaczęłam grać chyba dzień-trzy po zeszłorocznym evencie muzycznym, jak mi było szkoda jak się zorientowałam!
Ale za to stroje z mojego pierwszego eventu (letniego) strasznie mi się podobały!

Strony : 1 ... 1047 1048 1049 1050 1051 ... 1326
1. Obsydian
Ja zaczęłam grać chyba dzień-trzy po zeszłorocznym evencie muzycznym, jak mi było szkoda jak się zorientowałam!
Ale za to stroje z mojego pierwszego eventu (letniego) strasznie mi się podobały!
2. Obsydian.
@Ruby, u mnie to była akurat luka między eventami i zaczęłam od Festiwalu Letnich Gwiazd
@Myrida, ja na początku połączyłam spódnicę Shooting Star z topem Spider Queen i czułam się taka super krijejtw, a potem weszłam na forum...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (08-07-2021 o 19h33)
3. Obsydian
708
A macie jakiś sprawdzony sposób, aby wbić wyższy level by mapki odblokować, czy pozostaje napój w alchemiku? ło panie nie nadążam xD
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (08-07-2021 o 19h35)
2. Absynt
@Vandea ja byłam właśnie na ostatnie 3 dni i zdobyłam tylko naramienniki od stroju do Eza, żal i rozpacz xD za to byłam tak niekumata na tym z chowańcami, że nie ogarniałam, że mogę mieszkać różne kolory i brać co lepsze
@Tryph ha ha rozumiem xD mam to samo
@kitsune chyba tylko odcinki wtedy są? nie wiem czy z mini gierek i chowańca nalicza punkty, chyba już nie
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (08-07-2021 o 19h36)
1. Obsydian
I taktyczna kropka. A raczej by było, gdyby nie blokada czasu między jednym a drugim postem.
Tryp ja się zorientowałam, że nie kupiłam latającej książki i innych nagród straży. A to miało być moje must have
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (08-07-2021 o 19h37)
1. Obsydian
@kitsunexd.
Przechodzenie wszystkich mini gier codziennie. Teraz przy 26 poziomie daje to jakieś 10% dziennie.
Poszukiwania chowka, jak się zużyje całą energię to 1-2%
No i przechodzenie odcinków
3. Obsydian.
Ja z mozołem nabijam lvl chowańcem i gierkami. No i robię odcinki NE.
Ja za to kupowałam na targu bzdurki z mapki i wszystko co miało ikonkę event, bo myślałam, że to z ikonką event nie będzie już potem do zdobycia.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (08-07-2021 o 19h38)
1. Obsydian
Ja to niepotrzebnie kupiłam tyle chowków, ale myślałam że to moja jedyna okazja
1. Absynt
@Vandea XD jezu ja w ogóle nie umiałam w targ, nigdy nie nabijałam na nim maany i nawet tam nie wchodziłam, a jeśli kiedyś coś tam kupiłam to chyba tylko tła do postaci
@Mryida no nie, rozwalacie mnie z tym targiem xDD
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (08-07-2021 o 19h40)
1. Obsydian.
@Ruby, ja tylko do sakiewki za kilka groszy.
A ubrań w ogóle, bo jestem chomikiem.
2. Obsydian
Jak zobaczyłam tą manę to się rozpasałam i zaczęłam od ilustracji eventowych i chowańców. I zamiast zaczekać na ostatni tydzień i dopiero wtedy kupować... To jak taki dzik. A jeszcze jak kupowałam nie było tych znaczków co jest co w ciuchach. No i jak był odcinek NE za 1 manę to też uzbierałam many i zapomniałam wejść w ostatni dzień promocji xD Normalnie miałam ochotę walić głową o ścianę.
Nie no z tym targiem to mam tak jak wy, także pozostaje ciułanie z minigierek i puszczania chowańca po mapce.
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (08-07-2021 o 19h42)
3. Obsydian
Ale ogólnie to jestem zadowolona z tego jak zużyłam AM. Mam wszystko co potrzebowałam, a resztę albo zdobędę na eventach albo kupię na targu
710
Ostatnio zmieniony przez Myrida (08-07-2021 o 19h43)
1. Absynt
Znaczy teraz na targu jestem cały czas, siedzę w interesie sprzedawania sakiewek ciuchy mi biorą, pożywienie także, teraz jajka zbieram i maana będzie mi lecieć z nieba (oby)(marzenie głupiego) ale do tej pory nie kupuję nic, tylko alchemię do sakiewek i może jak jest pokarm w korzystnej cenie
@Myrida ;_; ja zbyt późno dowiedziałam się, że można zdobyć coś na eventach. Niby mam wszystko co chciałam, ale mogłam mniej AM zużyć, nie starczy mi do 30 odcinka na TO
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (08-07-2021 o 19h45)
1. Obsydian
Myrida podziwiam, ja najchętniej bym konto usunęła i nowe założyła, gdyby jeszcze była rekompensata w postaci AM. Ale na to już za późno. Ale i tak dobrze, że oddali doładowanie i to co mnie cieszy, że doładowałam na chyba ostatni event zimowy i miałam możliwość odzyskania reszty doładowań. Jak się okazało w oszołamiającej liczbie 3 szt. xD
Właśnie się zorientowałam, że złe jajko zaczęłam kluć. Eh... a chciałam wykorzystać ten napój dorosłości na niedźwiadka...
@Down pamiętam jak sprzedałam kiecuchę za 3500 many i kupiłam ciralaka za uciułane 5 tysi. Więcej takiego wyczynu się nie udało powtórzyć. I sowa była warta kupowania taniej i sprzedawania drożej.
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (08-07-2021 o 19h48)
2. Obsydian
Ja raz sprzedałam legendarną za 1500 i teraz zbieram rzeczy z mapki w nadziei że powtórzę ten wyczyn XD
@kitsunexd. Gdyby było można, to bym założyła kolejne i spróbowała uzyskać maksymalny poziom bez wybierania straży
Ostatnio zmieniony przez Myrida (08-07-2021 o 19h47)
1. Absynt
Ja jeszcze nie zdobyłam żadnej legendarnej, bo nie mam połowy rzeczy z NE, bo tam nie przechodzę, a ceny na targu były za duże ;_;
Za to uparcie sprawdzam listę wszystkich rzeczy na mapkach i zbieram WSZYSTKO po 2 sztuki minimalnie, bym miała w razie czego
1. Obsydian
@Ruby-nova też chcę tak zrobić
Ale postanowiłam że zacznę po evencie
@kitsunexd współczuję, ja zawsze boję się że złe jajko wykluję. Sprzedaż za 1500 to mój największy wyczyn XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (08-07-2021 o 19h51)
1. Absynt
Moja mina, gdy po odświeżeniu targu doszło mi nagle 3 nowych licytujących: ( ͡° ͜ʖ ͡°) come to me
@Myrida robię tak, ale robię sobie przerwy na event, to się opłaca, chociaż długo się zbiera każdy pokarm i każdą przynętę po kolei
1. Obsydian
Plus taki, że to ciralak, więc w sumie nic nie tracę. Ale jak pomyliłam Oceamasa z nim to nie wiem. Chyba jakieś zaćmienie umysłu - lub przyzwyczajenie, co event to ciralak.
@Up podziwiam systematyczność. Zazwyczaj poza eventem staram się zużyć energię na maxa a niekoniecznie zależy mi na danej lokalizacji.
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (08-07-2021 o 19h54)
2. Obsydian
@Ruby-nova oj, tak. Ale ja też kupuję je na targu, jak jakieś wypatrzę w cenie poniżej 6 many
Ostatnio zmieniony przez Myrida (08-07-2021 o 19h53)
1. Absynt
@Myrida w sumie to dobry pomysł, bo zazwyczaj kupowałam tylko w dniu sakiewki, gdy mi brakowało
Wykorzystam, szybciej sobie inwentarz zapełnię :D
Nie wiem jak wy, ale ja idę, bo muszę się w końcu spakować
Cześć!
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (08-07-2021 o 19h58)
1. Obsydian
Chyba wiem już kto ode mnie żarełko kupuje. Nie no żartuję, cena żarełka u mnie zazwyczaj jest droższa niż 6 many. Poza tym dośc dobrze szły przez chwilę nektary.
Papa, obyś niczego nie zapomniała
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (08-07-2021 o 19h59)
2. Obsydian
Kupowanie w dniu kiedy są potrzebne do sakiewki to jednak drogi pomysł. Chociaż niekiedy uniknąć się nie da.
@kitsunexd kto wie może coś kiedyś od ciebie kupiłam
Ja też chyba będę uciekać. Ale zaglądnę od czasu do czasu
3. Obsydian
Ja też jestem zadowolona i nie żałuję nawet jeśli teraz jest mapka. Gdybym miała teraz liczyć na szczęście, że mi wypadnie akurat to co chciałam.
Tylko przyfarciło mi się, bo chciałam Lamulina i miałam go kupić pod koniec z odłożonych AM i okazało się, że udało mi się go złapać.
Ale chciałabym jeszcze Zarali, ale doszłam do wniosku, że bardziej mi się opłaci kupić go za ZM niż AM.
Zawsze mi bardziej zależało w tej grze na ciuchach niż na fabule, a TO przeszłam krótko przed pożarem, więc zwyczajnie nie chce mi się jeszcze raz.
Sakiewki robię jak mogę i otwieram, a nawet jak wiem, że nie otworzę to posyłam po rzeczy z listy pozostałe.
Wcześniej na targu sprzedawałam potem wszystko co miałam ponad dwie sztuki.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (08-07-2021 o 20h18)