1. Absynt
Seit, dzięki za bloczka, ale jest nas dwie takze nie powojujemy za bardzo haha igo do sklepu!! ruszaj tyłek i jaaazda haha co będziesz głodna siedzieć?
Floy nawet tak nie mów hahha
Ostatnio zmieniony przez Mooky (26-05-2021 o 13h24)

Strony : 1 ... 820 821 822 823 824 ... 1327

Ostatnio zmieniony przez Mooky (26-05-2021 o 13h24)

1.Cień
Zaraz się okaże, że to chowaniec z najlepszymi dostępnymi statystykami
1. Obsydian
doooobrryyyyyy
miałam tak zalatany dzień, że dopiero teraz mam czas wejść na forum
1. Cień
@Mooky - no zaraz lecę. Za momencik.
@Floy - nie wygląda na "chowanca", który miałby najlepsze staty. Ale możliwe że przez to, że ogólnikowo nim nie jest, to będzie mieć najlepsze ze wszystkich. xD
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (26-05-2021 o 13h28)

1. Obsydian
Gdyby miał wygórowane staty w chmury to bym nie narzekała 
@Myst ajajaj tak bez wejścia smoka?

Cień
Witam wszystkich serdecznie, jaka u was pogoda?

1. Obsydian
@Nymfa no niestety nie dzisiaj ._.
Ostatnio zmieniony przez Mystification (26-05-2021 o 13h32)
2. Obsydian
@Angeel ładne białe chmurki, ale jakoś dziwnie wietrznie dzisiaj. Nie narzekam. Wczoraj pół dnia lało.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (26-05-2021 o 13h34)

Cień
@Nymfa chociaż tyle że głowy nie urywa 

1. Obsydian
u mnie taka sama pogoda jak u @Nymfa co mnie cieszy bo chcę iść nazbierać kwiatów

1. Obsydian
@Myst ja ostatnio zbierałam mlecz/mniszek (?) na syrop :>

obrazek porównawczy XD
Ostatnio zmieniony przez Mooky (26-05-2021 o 13h41)

1cień
siema, u mnie wieje niesamowicie..ale jak mawiaja dziwne by było jakaby nad morzem nie wiało xD
Nareszcie wolny dzień i to taki, że siedze na du.. w końcu.
Choc zaczał sie kiczowato ^^ xD
Mowa o jakim chowańcu, bo wybaczcie, niechce mi sie nadrabiac kilkunastu stron rozów odbywających sie podczas mojej nie obecności...pół życia bym mogła tak czytać xD
co do żarełka...wiecie jaka ja mam ochote na kanapkę z subway? Ołł jeju...ale daleko...ehhh _-_ i drogo... mega, jak se przypomne, że one na poczatku kosztowały 16 zł za dużą kanapkę, a teraz 25 czy coś hyhy
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.1. Absynt
@up chodzi o zrobienie z Purrorks naszego chowańca, że to bez sensu, bo to nie chowaniec, tylko normalna rasa, jak elfy czy ludzie, ale bimufowi się zapomniało :<
Słyszałam o tym syropie, ale podobno to trzeba mnóstwo tych kwiatków zebrać, a tyle ich u nas nie rośnie, więc :<
A szkoda, bo nigdy nie próbowałam :<
Aż mi się zrobiła ochota na syrop klonowy, najlepiej z pancake'ami 
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (26-05-2021 o 13h43)

Ostatnio zmieniony przez Mooky (26-05-2021 o 13h44)

1. Obsydian
@Mooky same, nie rozróżniam. W każdym razie jedno z tych XD
@Natsuki u mnie rośnie mlecz na mleczu. Uzbierałam 500 sztuk, a wygląda jakby nic nie ubyło ^^'

2. Obsydian
@Nyfma ja chce nazbierac coś na bukiet, myślałam o polnym rumianku :> syrop z mlecza idzie u nas bardzo wolno więc w tym roku chyba nie będzie robiony
1. Absynt
@Nymfa widzisz, a u mnie może z 20 się znajdzie i tyle :<
Nawet gdybym chciała to nie mogę :<
Szkoda, bo naprawdę bardzo chętnie bym spróbowała 

1. Obsydian
@Mooky z roku na rok coraz mniej niestety
miałam takie piękne łąki wokół a teraz wszystko strasznie zarasta. Muszę przejść jakieś 2 kilometry do tych rumianków ale warto bo jest ich dużo i są piękne 
1 Cień
Widzę że pisałyście o robieniu syropów, ja z dziewczyną wczoraj zrobiłyśmy właśnie wczoraj syrop z bzu i jest super dobryy
Ostatnio zmieniony przez Taara (26-05-2021 o 14h00)
1. Obsydian
@Myst u mnie to samo :<
wcześniej widywałam mak polny, chabry itd na polu, a teraz człowiek przestał biegać wokół podwórka i wszystko zarasta.

1cień
Mooky noo mniszek najłatwiej rozpoznac, że z jednej łodygi wyrasta jeden kwiat i liscie sa osobno, a nie jak w pozostałych
ale fakt są tak do siebie podobne...ja tak mam z grzybami, dla mnie każdy, grzyb wyglada podobnie, poza muchomorem xD Pewnie temu nigdy nikt niechce mnie zabrac na grzybobranie xD..a tak na serio..brr te wszystkie robale, ja tam las wole podziwiac z okna :>
&Natsuki aaaa hmm....w sumie to koty xD, ale fakt ludzie lubia zniewaląc inne istoty, nawet te inteligentne i świadome...jak inni ludzie, wiec mnie cała sytuacja nie dziwi....z reszta mój nowy chowaniec, tez nie do końca chowaniec... xD
I dziękuje w końcu chwila relaxu...bo wczoraj w pracy, dzis na briefing... bo nowy kierownik miał pogadanke zrobić...ale gdzie tam "wszystkow sumie juz wiecie, gadamy na bierzaco, kazdy wie co ma robic i staramy sie' od podsumowanie... ale ważne, że skoro jest kierownik to on ma na barach wszelkie problemy nie ja i w nosie to mam wszystko. Może sie walic i palić. W najgorszej sytuacji znajde nowa pracę...xD jak zwykle, ale tym razem pozwole im mnie zwolnic, zamiast odchodzic hyhy i moze tym razem pobije mój rekord i popracuje dłużej w jednym miejscu.
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.