1.Absynt
@Taara tak w ogóle jakie jest to dziecko
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku
Strony : 1 ... 847 848 849 850 851 ... 1326
1.Absynt
@Taara tak w ogóle jakie jest to dziecko
1 Cień
Do liceum syfa mam chyba największą nostalgię ze wszystkich gier w jakie grałam... Mystic Messenger is on thin ice
@Up w sumie to nie wiem XDD Nie grałam, ale forum syfa go nienawidzi. I generalnie Rozy nienawidzi. W liceum ją lubiłam, ale im dalej w las tym podobno gorzej.
@Renissance oglądałam jakoś przedwczoraj kocham tę bajkę ojej
Ostatnio zmieniony przez Taara (28-05-2021 o 14h21)
1 obsydian
Interakcje z Rozą to w ogóle już męczarnia.
@Reni super!
DROGA DO EL DORADO. Uwielbiam. Memiczna bajka. Ale oni chyba nie byli braćmi?
Ostatnio zmieniony przez Shairan (28-05-2021 o 14h22)
1. Cień
Droga do Eldorado spoko bajka. Lubię bajki(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ ✧゚・: *ヽ(◕ヮ◕ヽ)
2 Cień
Serio, jeśli lubicie takie gierki jak syf i eldka nieironicznie, to polecam MM całym serduszkiem. Nic nie trzeba płacić, historia jest dużo lepsza niż pszczółek, no i voice calls ah
Jest na telefon!!
Ostatnio zmieniony przez Taara (28-05-2021 o 14h23)
1. Obsydian
Ostatnio była tu dyskusja o bajkach i ja przypomniałam sobie o jednym hicie który musze odświeżyć. Oglądaliście Rogate ranczo?
btw Droga do Eldorado ma tyle podtekstów że jestem w szoku, że to przeszło jako bajka dla dzieci XD
1. Cień
Roza jest strasznie toxic, ale jej dzieciak to w sumie jak dzieciak, jakoś aż tak mi nie przeszkadza. Chociaż wpychanie go w event trochę w kontekście tego, jak to macierzyństwo jest ważne dla kobiet to trochę mnie zirytowało
@Renissance Właśnie to raczej Droga do El Dorado nie była, bo oglądałam obie i tamta była tak bardzo jawnie inspirowana kulturą hinduską (o ile to w ogóle hinduska bajka nie była), ale Google właśnie zupełnie nie wie, o co chodzi xD Ale Droga do El Dorado jest też świetna, uwielbiam <3
@Myst Ojj tak, Rogate Ranczo, wspomnienia wracają <3
Ostatnio zmieniony przez Idriana (28-05-2021 o 14h25)
2 Cień
aaaaaaa rogate ranczo
To co hipnotyzowali krowy?
Chyba nie mam na temat tej bajki opinii XD
Ale ostatnio pierwszy raz w życiu obejrzałam Roboty i było całkiem fajne
Ostatnio zmieniony przez Taara (28-05-2021 o 14h25)
Ostatnio zmieniony przez Renissance (28-05-2021 o 14h26)
1. Cień
Taara, co to MM?
2 Cień
@Kalipso Mystic Messenger, serio cudowne jest przysięgam nie zawiedziesz się
A co do bajek to mam nadzieję że każdy oglądał tutaj arcydzieło zwane Megamocnym?
2. cień
Ja nie oglądałam xD Ale to dlatego, że nigdy nie przepadałam za bajkami, szczególnie animowanymi
Ostatnio zmieniony przez Deergod (28-05-2021 o 14h29)
2. Cień
@Taara Megamocnego akurat nigdy nie oglądałam, o czym to jest? xd
@Renissance A tu się zgadzam, opis pasował, łatwo można było pomyśleć że właśnie o El Dorado chodzi ;p Ale właśnie tamta bajka to jakaś totalnie niszowa musi być, zaczynam mieć wrażenie, że to jakiś senny majak był, skoro w internecie nie mogę nigdzie tego znaleźć, a przeglądałam nawet ramówki TV sprzed 15 lat XD
Ostatnio zmieniony przez Idriana (28-05-2021 o 14h31)
13. Cień
Taara, może kiedyś obczaje, na razie nie mogę zaczynać nowych gierek... sesja is coming ;w;
Ale dziękuję za polecenie UwU
Jeleń, piękna sygna UwU
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-05-2021 o 14h33)
1 Cień
Megamocny zdecydowanie jest zbyt mało znaną bajką. A to jest naprawdę kawał dobrej fabuły i kochanych postaci. Sama obejrzałam to dopiero jakiś rok czy dwa lata temu, a przecież jest na netflixie! Jak będziecie mieli wolną chwilę to polecam z całego serduszka
Generalnie głównym bohaterem jest mądry bad guy który się leje z good guy'em. Dynamika trochę jak Dundersztyc i Pepe, niby wrogowie ale bez siebie nawzajem w sumie nie mieliby co robić. Ale good guy szybko znika i historia koncentruje się na megamocnym właśnie. Nie umiem opisywać, musicie mi uwierzyć na słowo że fajne. Polecam całym serduszkiem
wow, ile cienia z rzędu xD
Ostatnio zmieniony przez Taara (28-05-2021 o 14h34)
1 obsydian
Megamocny to zdecydowanie moja ulubiona bajka zaraz po Koralinie.
Głowny bohater jest świetny, zabawny, a jego problem wydaje się być naprawdę realny i można się w to wczuć <3
1. Cień
Taara O kurcze, jak na Netflixie jest, to może nawet dzisiaj wieczorem obejrzę, bo raczej będę mieć chwilę, akurat właśnie strasznie lubię takie postacie ^^
Ale się tu cieniasów zebrało, przypuszczamy szturm xd
Ostatnio zmieniony przez Deergod (28-05-2021 o 14h36)
3. Cień
Trzeba szturmować i zdobywać co nasze!
Taara, a grasz w klocki czy tylko taka sygna? :>
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-05-2021 o 14h37)
1. Cień
Deergod Pamiętam jak na tym Czerwonym Kapturku byłam w kinie, teraz w sumie jak się patrzy na tę animację, to to 3D trochę jak z takiej słabszej gry xD I świetna sygna <3
2 Cień
@Shairan, no to widzę że mamy tu człowieka kultury B)
A macie jakąś bajkę pełnometrażową którą oglądacie w niebezpiecznych ilościach? Coś co włączacie od razu jak jest cisza w tle?
U mnie to zwierzogród i uniwersytet potworny *guilty*
@Kalipso mam ogromną nadzieję że chodzi o gitarę faktycznie a nie że nie zrozumiałem referencji
Jak każdy młody queer kupiłam w gimnazjum gitarę i próbowałam się nauczyć. Umiem zagrać jakieś 5 piosenek z hakiem XD Ale teraz będę mieszkać sama, więc chyba do tego wrócę.
Ostatnio zmieniony przez Taara (28-05-2021 o 14h41)
1. Obsydian
Zwierzogród jest fajny! Strasznie mi się podoba, jak zrobili te zwierzątka, świetnie odwzorowali takie ruchy mimiczne.
Gdzieś czytałam że ekipa przed zrobieniem filmu przez rok obserwowała zwierzaki
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-05-2021 o 14h43)
1. Cień
Taara Zawsze tak odpalam Sindbad: Legenda Siedmiu Mórz albo Shreka, bo to są dla mnie idealne bajki na poprawę humoru i ogólnie zawsze potrafią wprawić w dobry nastrój ^^ Sindbada oglądam głównie dla Eris... ale ciii, nikt nie musi wiedzieć
Ostatnio zmieniony przez Idriana (28-05-2021 o 14h43)
2. Cień
Taara, chodziło mi o to czy grasz w Minecrafta ;w;
Bo ten łosoś to właśnie z tej gry :x
Wgl dowiedziałam się właśnie że wychodzi 9 sezon DEXTERA. Jestem ciekawa co z tego wyjdzie.
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-05-2021 o 14h46)