2. Obsydian
@Faren Proszę bardzo, będzie mi miło, że nie zniknie w morzu stron komentarzy na bitwie
Miło że się podoba
Ostatnio zmieniony przez Myrida (03-06-2021 o 22h53)

Strony : 1 ... 904 905 906 907 908 ... 1326
2. Obsydian
@Faren Proszę bardzo, będzie mi miło, że nie zniknie w morzu stron komentarzy na bitwie
Miło że się podoba
Ostatnio zmieniony przez Myrida (03-06-2021 o 22h53)
3 obsydian
@Faren tak się zastanawiam. Czemu mi pokazuje, ze mamy te same rangi :T
@Nymfa hej
w odpowiedzi na Twój filmik... ja chcę być tym
Ostatnio zmieniony przez Shairan (03-06-2021 o 22h54)
1. Cień
Dobry wieczór o/
O bosze Myrida przez Ciebie i Twoje opowiadanie powoli mogą się zacząć domyślać prawdy!
1. Obsydian
@Kalipso jak cię dawno nie widziałam!
A moje opowiadania to są oparte na faktach
3 rzeczy których nie da się ukryć: słońce, księżyc, prawda
2. Obsydian
@Shairan hahahahah XD śmiechłam
Mogłabym być jedynie Jokerem granym przez Joaquina Phoenixa, ale to nie to uniwersum, więc batmana nie spotkam (ノಥ,_」ಥ)ノ彡┻━┻
Do Heatha Ledgera nie będę się porównywać, nie dorastam do pięt. Do you know how i got this scar?
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (03-06-2021 o 23h04)
3 obsydian
416
@Myrida z tą prawdą różnie bywa xD
@Nymfa spoko, ja bym była co najwyżej jednym z wcieleń Punishera z tych żałosnych eranizacji, wiec tutaj też słabiutko ;p
@Kalipso cześć i pa w sumie,
bo lece spać. Wstawanko o 4:30, życzcie mi powodzenia.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (03-06-2021 o 23h06)
1. Cień
Nymfa, wiesz jak jest.... we live in a society *wink wink*
Myrida ah no studia dają w kość :<
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (03-06-2021 o 23h05)
1. Obsydian
@Kalipso wink wink
@Shairan dobranooc, życzę snów z mięciusimi kudłatymi barankami, które pachną jak wata cukrowa.
1. Obsydian
@Shairan Papa, brannoc, pchły na noc
@Kalipso Pewnie się miniemy, ja tu do północy max i idę spać.
@Nymfa Ja mam najlepszą rolę, Alfred to zawsze była postać genialna
1. Cień
W sumie to ja też idę zaraz spać, styrana dziś jestem bardzo :<
1.obsydian
A to co takiego w ciągu dnia się u ciebie działo Kalipso, że tak się zatyrałaś? W sumie don't judge you jest późno XD
1. Cień
W sumie to po prostu wracałam pociągiem do domu i wzięłam aviomarina co mi już załatwiło cały dzień
Dla niewtajemniczonych - aviomarin to lek na chorobę lokomocyjną który przytępia mocno.
1. Absynt
Nymfa możesz zostać Jokerem, to by wyjaśniało czemu ciągle mam na ciebie oko. (⌐■_■)
No i ogólnie cześć i czołem!~ Ja idę spać >.>" Jutro spodziewam się ciężkiej pracy. >.>"
1.Obsydian
@Faren (⌐■_■) doskonale władam nożem. Łyżką i widelcem. Mów mi Joker.
O nie Kalipso łączę się z tobą w bólu. Najgorsze jest to, że u mnie efektem ubocznym brania tych tabletek są zawroty głowy i wymioty XD autentycznie już mniej wymiotuje bez tych tabsów.
Okej, to dobranoc wszystkim :*
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (03-06-2021 o 23h34)
1. Obsydian
Choroba lokomocyjna jest okropna. Jak mam gdzieś dalej jechać to specjalnie zarywam nockę i śpię w aucie, bo inaczej nie idzie tego przeżyć. A i tak pod koniec kończy się wymiotami ;;
1. Lśniąca
Udało mi się poprzekładać wszystkie zajęcia z jutra i mam długi, wolny weekend. To trochę głupio, że wrzucili nam randomowy wolny poniedziałek jako dzień rektorski w maju, ale długiego weekendu przy bożym ciele już nie zrobili, bo po co x'D
Ale dobrze, że się udało ustalić z wykładowcami przełożenie zajęć.
A wy jak tam? Praca, szkoła, studia? Czy wolny weekend?
Co do choroby lokomocyjnej - pamiętam, jak załatwiłam sobie podróż do Bułgarii - 32 h niespania, bycia w połowie zywą, bo nie było zbyt milutko.
I ciekawostka z aviomarinem - jeśli cię mdli cały czas, a nie możesz zwymiotować, to polecam serdecznie aviomarin. Przechodzi od razu. Fakt, faktem, są efekty uboczne, ale jejku, jak ostatnio miałam straszną noc, to aviomarin ocalił mnie + załatwił mi fajny sen.
1.Cień
Witam wszystkich bardzo serdecznie TvT spokojna głowa, wciąż żyje!
2 Cień
Ja jutro jedne zajęcia a potem zakupy, bo partnerka nie ma ciuchów na ślub rodziny. Ślub na który nie mogę iść z nią, bo żyjemy w Polsce, eh. Niech ktoś mi jeszcze powie że pride month jest niepotrzebnym wymysłem
Nie mam na to czasu, ale chyba pójdę grać w lola ;-;
Omg Fillia, jak tam komputer?
Ostatnio zmieniony przez Taara (04-06-2021 o 00h13)
1. Obsydian
Aviomarin działa na mnie tak, że jestem masakrycznie ospały i zbiera mi się na wymioty, ale do nich nie dochodzi. Niby nieprzyjemne, ale definitywnie bardziej czyste rozwiązanie XD
Tymczasem ja unikam ślubów, bo i tak nie lubię na nie chodzić. Ale wiadomo, przykro jest nie móc pójść gdzieś z ukochaną, bo Polska :/ Może kiedyś będzie lepiej, ale nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieje
1. Cień
Taara wciąż brak komputera TvT
Chyba zgubił drogę do informatyka!
Ale jak napisałam DAWNO DAWNO TEMU będę wpadać tutaj bo pewnie za mną tęsknicie!
2 Cień
Ja nawet nie wiem czy by mi się spodobało, bo nigdy nie byłom na ślubie ;;__;
Tęsknimy bardzo Fill, teraz i na telefonie będziesz nadążać bo jak widać nie ma tu zbytnio ruchu xD
1. Obsydian
Śluby to takie imprezy tylko ze starymi ludźmi, których nie znasz XD Przynajmniej w moim doświadczeniu. Ale ja też koncertów nie lubię, bo za głośno xd
1. Cień
Nie ma ruchu bo ja jestem Taara xD
Ale tak poważnie to inni pewnie mają dzisiaj zajęcia czy lekcje.
Ja na szczęście mam wolne TvT
Noku to w takim razie na koncercie ma być głucha cisza?! Cholibka
Ostatnio zmieniony przez Deergod (04-06-2021 o 00h28)