1. Absynt
Ktoś zamawiał bimber?

Strony : 1 ... 929 930 931 932 933 ... 1326
1. Absynt
Ktoś zamawiał bimber?
1. Obsydian
@Bellona. Chciałam ci bardzo podziękować za odpowiedź na moje pytanie o poziom do trzeciej mapy . (mam nadzieję że nie pomyliłam osoby)
I chcę dodać, że masz piękna sygnaturkę
Ostatnio zmieniony przez Myrida (07-06-2021 o 20h34)
2.Obsydian
@Myrida a to takie buty, myślałam, że jej się polepszy...dopiero na początku jestem.
@Rue pytam z ciekawości nick masz po bohaterce z IŚ?
@Vandea nie kojarzę niestety
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (07-06-2021 o 20h34)
3. Obsydian.
To moja Miałam ją przed pożarem na Walentynki. To właśnie Jureczek i dobrze widać, że bródki nie ma.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (07-06-2021 o 20h37)
1. Obsydian
@Nymfa nie chcę spoilerować, więc powiem tylko że koori będzie baaaardzo irytująca w tym odcinku. I jak będziesz czytać jej wypowiedzi to będzie się to naprawdę dłużyło.
Także wrażenie z początku że jej się polepszyło, to tylko poducha XD
1. Absynt
I bloq
@Myrida - Nie pomyliłaś, to ja ta dobra dusza, która wreszcie ogarnęła odpowiedź na jakieś pytanie. Cieszę się, że pomogłam
A dziękuję ślicznie za komplement. Może kiedyś warsztat otworzę, to od razu zaproszę, bo później zapomnę. Swoją drogą Twoja też zacna ^^
Ostatnio zmieniony przez Bellona (07-06-2021 o 20h43)
1. Obsydian
@Bellona to sama robiłaś?! Wow, wyszła świetnie, a miałam pytać u kogo zamawiałaś, bo sama się powoli przymierzam żeby sobie zamówić (może za 3 miesiące się zdecyduję w końcu XD )
Moja obecna sygnał to zdjęcie grupowe by @Tryphena. Choć bardzo mi się podoba, to jednak nie jest sygną ma zawsze
2. Obsydian.
Moje sygnaturki to tak randomowe, niektóre ktoś rysował, czasami to po prostu śmiesznie/ładne obrazki/gify, rozmowy z discorda... Misz-masz.
3. Obsydian
Potrzebuje jakiejś sygnatury z k dramą, niech inni wiedzą, że jestem psychopatą
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (07-06-2021 o 20h56)
1. Obsydian.
Teraz mam sygnaturkę pasującą do stylizacji, którą już zmieniłam, ale nie wpadłam na co zmienić sygnaturę i tak wisi.
Absynt 1
Oglądanie k dram świadczy o byciu psychopatą? Myślałem, że bycie fanem Buszującego w Zbożu! Gdzie mogę zgłosić reklamację??
2. Absynt
Już myślałam, że przyszłam jak wołali o Absydian (tak to było?) i sobie poszli, ale jednak ^^
@Myrida - A no tak się czasem złoży, że przysiądę do komputera czy tabletu i złożę jakąś sygnaturkę czy inną grafikę. Jak akurat przyrosnę do fotela, to i z gifem popracuję ¯\_(ツ)_/¯
Pięknie wszyscy wyszli na zdjęciu. Nie zdziwiłabym się, gdybym zobaczyła je w jakimś Vogue'u ♡
@Vandea - Jak mi się podobają takie kolaże z wiadomościami podobają. Mimo że nic nie rozumiem :c Szkoda, że nie wiem jak takie robić. Może to przez brak znajomych xD
Ostatnio zmieniony przez Bellona (07-06-2021 o 21h06)
1. Obsydian.
@Bellona, mi @Liebevolla robi...
1. Absynt
@Vandea - Dobrze widzieć, że na to też są komisze ε-(´・`) フ
1. Obsydian.
@Bellona, znaczy ja po prostu z nią gadam i mówię, żeby mi zrobiła z tego czy z tego sygnę...
1. Absynt
@falafel - Jeżeli do MEN, to mogę wesprzeć tę sprawę. A jeżeli nie do MEN, to też mogę.
@Vandea - Ale sprytne! Aż zanotuję w kajeciku na przyszłość
1. Obsydian
@falafel
Buszujący w zbożu to dobra książka muszę sobie zrobić jej reread.
2. Obsydian.
@Bellona, warto inwestować w znajomych, którzy potrafią takie rzeczy.
3. Obydian
455
Widzę, że troszkę tu przyśpieszyliście. A i punkty ładnie idą do przodu i gonią pozostałe straże
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (07-06-2021 o 21h33)
1. Absynt
@Vandea - Wiadomo, że warto. Trzeba sobie jeszcze uświadomić, że nie musi się być tylko znajomym potrafiącym rzeczy, a także inwestującym. Dziękuję za przypomnienie
Dobrze, miło było, ale szykuję się do spanka, żeby może jutro wstać przed południem i zdążyć po truskawki na halę (-人-) Spokojnej nocki wszystkim, którzy takiej chcą.
1.Obsydian
Branocka @Bellona ^//^
Ooo nowa osóbka ze straży @kitsunexd odwiedzałaś może eldke przed pożarem?
1. Absynt
Co tu się dzieje. Poszłam spać po 17, a tu nagle z cztery strony. xD Chciałam już kija szykować, a to Obsydian się rządzi. xD
!. Obsydian
No cóż, tak to się zdarza. Gdy jedni śpią to obsydian tutaj poluje na punkty
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (07-06-2021 o 21h34)
2.Obsydian
@Faren! Jak miło cię widzieć. Ja już mówiłam, że każdy kij ma dwa końce ^^ jeden na Cień, a drugi na Cień
#kochamcień nie przychodźcie po mnie w nocy
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (07-06-2021 o 21h35)
1. Absynt
Nymfa dokładnie jeden na Cień, a drugi na Cień. Ale sojusz Absydianu musi trwać! <3 Dlatego póki jeszcze się szykuję to wam poprzeszkadzam ;>
Ostatnio zmieniony przez Faren (07-06-2021 o 21h36)