1. Obsydian
Co to za zwycięstwo jakby łatwo przychodziło. Śmiało przeszkadzaj. Poza tym super strój, gdyby nie zielona kropka to powiedziałabym, że idealna wariacja dla jednej/jednego z Cienia
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (07-06-2021 o 21h39)

Strony : 1 ... 930 931 932 933 934 ... 1326
1. Obsydian
Co to za zwycięstwo jakby łatwo przychodziło. Śmiało przeszkadzaj. Poza tym super strój, gdyby nie zielona kropka to powiedziałabym, że idealna wariacja dla jednej/jednego z Cienia
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (07-06-2021 o 21h39)
1. cień
Hej wszystkim, co tam u was
1.Obsydian
Ja jeszcze posiedzę chwilę na targu i zabieram się do spania.
1. Absynt
Elodie! Dawno cię nie widziałam, albo się mijaliśmy ;<< Jak widać żyję i kija mam naszykowanego xD
kitsunexd dziękuję, ale z tym Cieniem u mnie to jak obraza ;< Nigdy nie byłam w Cieniu i nie zamierzam xD Zapraszam na profil by poznać tę postać xD I memuszki <3
1. Obsydian
Ja skończę oglądać Szelągowską i też do spania. Jutro o 3 pobudka i wywalić starego muszę na delegację -.-
W takim razie przepraszam. Oczywiście się zapoznam z profilem, aby takiej gafy nie strzelić więcej. Ja tam mimo innych odpowiedzi i tak wylądowałam po raz drugi w obsydianie (w TO). Opis coś mi mówi, jakbym już kiedyś coś podobnego czytała.
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (07-06-2021 o 21h52)
2. Obsydian.
Ja już idę spać, jutro rano wstawanko.
1. Absynt
Dobranoc każdemu, do zobaczenia rano.~ Wyjątkowo jutro jak inni będą wstawać ja dopiero będę kładła się spać xD
2. Absynt
Wow, nie było mnie od południa a Obsydian nabił tyle wygranych O.O Tylko na 930 stronie jest chyba 6 O.O
Ostatnio zmieniony przez AkaiS (07-06-2021 o 22h02)
3. Absynt
A przed spaniem z poczucia obowiązku wbiję jeszcze wygraną. Może mi się przyśni coś miłego. Te truskawki na hali na przykład ^^
708
Ostatnio zmieniony przez Bellona (07-06-2021 o 22h12)
1. Absynt
To ja też jeszcze na dobranoc zacznę, może ktoś będzie kontynuował
1. Obsydian
Przespałam, kurczę a było tak blisko. Gratuluję dziewczyny i dobranoc.
1. Absynt
No to raz jeszcze każdemu dobranoc. Chociaż się dziwię, bo taka wczesna pora. >.>" Ale co ja tam wiem, jestem Batmanem nie śpię w nocy xD
2. Absynt
Ta, miałam iść, ale skończyło się jak zwykle xD Skoro nie poszłam to mogę kontynuować, może akurat ktoś zwleka jak ja i się uda wygrać xD A teraz już na serio idę xD
1. Absynt
A ja wpadam powiedzieć dzień dobry wszystkim porannym ptaszkom ^.-
2.Absynt
Cześć, wyspani wszyscy? w ogóle to miłego dnia
Ostatnio zmieniony przez Floy (08-06-2021 o 07h21)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (08-06-2021 o 07h37)
2. Cień
Rownież dzień dobry wszystkim i miłego dnia ^^
Ja się nawet wyspałam, ale nie ukrywam, że trochę się stresuję, bo mam jeszcze dzisiaj dwa kolokwia ;-;
1. Obsydian
Dzień dobry wszystkim. Ja się nawet wyspałam, co jest pozytywnym zaskoczeniem
@Idriana trzymam kciuki . Dwa kolokwia jednego dnia to naprawdę ciężka sprawa. Ale dasz radę!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (08-06-2021 o 08h45)
1. Obsydian
Dzień dobry
ja zaliczyłam wczoraj ostry trening więc poszłam spać dość szybko i nie narzekałam nawet specjalnie na jakość snu. Może warto zacząć łykać melatoninę? Chociaż lepiej o tym dobrze poczytać, mój chłop co zasypia w 3 sekundy i ma mocny sen po melatoninie jakoś słabo spał. XD
2? Obsydian
@Mystification. Nie wiem jak tam u ciebie z codzienną rutyną, ale przy zasypianiu i wysypaniu się pomaga wyłączenie urządzeń jakieś 30 min przed snem. Chodzi o niebieskie światło