1. Obsydian
@Myrida ja nie mam problemu ze snem. Ćwiczę, jestem na nogach po 16h dziennie, organizm sam jest wymęczony i mam dobre spanko
no nie wiem czy wybaczę hehehehehhehe
Ostatnio zmieniony przez Mystification (08-06-2021 o 08h53)
Strony : 1 ... 931 932 933 934 935 ... 1326
1. Obsydian
@Myrida ja nie mam problemu ze snem. Ćwiczę, jestem na nogach po 16h dziennie, organizm sam jest wymęczony i mam dobre spanko
no nie wiem czy wybaczę hehehehehhehe
Ostatnio zmieniony przez Mystification (08-06-2021 o 08h53)
2. Obsydian
@Myst wybacz, pomyliłam niewyspane osoby ^^'
A co do wyspania to słyszałam (niepotwierdzone info) że to czy obudzisz się wysłanym czy nie zależy od tego w jakiej fazie snu się przebudzisz
Ostatnio zmieniony przez Myrida (08-06-2021 o 08h54)
1. Obsydian
btw zmienię temat
mógłby ktoś walnąć screenshota mojego stroju bo chcę go wrzucić w wyzwania? Na kompie w robocie nie da się walić screenów XD
1. Absynt
Myrida w takim razie moje niewyspanie mogę zrzucić na wybudzenie z głębokiego snu? XD Tak trochę mi się to nie klei, ale wypróbuje to teraz idąc spać po nocnej zmianie. XD Bardzo długi wstęp z dyskusją, bo już za dzień dobry dostałam ostrzeżenie <3
Także dobranoc miśki, mam nadzieje że dzisiaj Absydian też pokaże na co nas stać. <3
Daj znać czy taki wystarczy.Myst
Ostatnio zmieniony przez Lea (08-06-2021 o 09h12)
1. Obsydian
@Lea dziękuję bardzo ♥️ nadaje się nawet bardzo dobrze
Kurcze zrobiłam sobie makaron do pracy ale dałam za mało pomidorów i jest diabelnie suchy xD
Ostatnio zmieniony przez Lea (08-06-2021 o 09h20)
1. Obsydian
@Lea znam to, może fit nie zamierzam być ale chciałam chociaż jeść regularnie. Ale nie wyszło. Takie w pojemnikach to nie zachęca. Jak się już wezmę za nie, żeby zjeść to przestaję być głodna.
1. Absynt
To jeszcze na szybko, bo oglądałam jakieś odmóżdżające filmiki na YT o genshinie i eurowizji. XD Lea zapraszam, łóżko mam duże. XD
A teraz już serio idę spać bez filmików na YT!
1. Obsydian
Ja robię takie typowo do jedzenia na zimno. U mnie na wydziale była stołówka i na każdym piętrze była taka "kafejka" w której serowali ciepłe jedzenie + paczkowane kanapki, sałatki i jakieś fit duperelki jak jogurty z nasionami. Nie można było narzekać na wybór.
Ale i tak Maczek po drugiej stronie ulicy wygrywał hehehhehe
Ostatnio zmieniony przez Mystification (08-06-2021 o 09h43)
1.Cien
Witajcie i Wybaczcie ze się wtrącę w konwersację, ale widziałyście na insta Pszczółek chyba zapowiedz odcinka ?;p albo mi się miesza już z niecierpliwości
1. Obsydian
@Angeel. Ktoś wczoraj wspominał że jest już zapowiedź, więc raczej ci się nie miesza
Osobiście nie widziałam, ale chyba nie muszę, jestem mniej więcej w stanie zgadnąć jak potoczy się historia
2. Obsydian
Mnie to zbytnio nie interesuje. 1. Pszczoły po ich skrytykowaniu usunęły mnie z obserwatorów więc wszystkie zapowiedzi mnie omijają (dojrzale bardzo) 2. Czekają mnie 2 replaye przez kijowy system zdobywania ilustracji
Ostatnio zmieniony przez Mystification (08-06-2021 o 10h19)
1. Absynt
Wtrącę jeszcze w temacie wybudzania się, że ta teoria o fazach snu ma swoje konkrety. Ogólnie sen dzieli się na fazy REM i NREM. W pierwszej mózg jest bardziej aktywny, serce bije szybciej i mogą pojawić się sny. Druga to sen głęboki, bez żadnych specjalnych atrakcji. Jak wybudzimy się podczas fazy REM, czujemy się wyspani i (w miarę ) energetyczni, bo umysł nie musi nagle wchodzić z niskich obrotów na wysokie. Tak mniej więcej.
A co do jedzenia pudełkowego, jeszcze trzeba pamiętać, żeby je zabrać z lodówki. W niedzielę wieczorem zrobiłam mamie prowiant do pracy, a rano zapomniała go zabrać :c No cóż, przynajmniej śniadanie miałam gotowe.
@Myrida - Nic ciekawego w tej zapowiedzi i tak nie ma. Tylko kolejne wytknięcie, że Garnek nie jest w odpowiedniej kondycji na misję.
Ostatnio zmieniony przez Bellona (08-06-2021 o 10h31)
1. Obsydian
@Mystification. Pszczółki cię usuneły ? XD. To zagranie z ich strony mistrzowskie XD co z obserwatorów to i z serca XD
@Bellona tak właśnie myślałam że nic tą zapowiedź nie wniesie. Jeśli nie podali daty premiery, to mogli by się na z nią nie kwapić
1. Absynt
Spałam krócej niż zwykle, ale chyba nie padnę xD A przynajmniej mam nadzieję, bo mam ustny egzamin wieczorem >.< A co do jedzenia z pojemników, to też próbowałam i kompletnie mi nie smakowało, ostatecznie na uczelnię biorę kanapki z sałatą, ogórkiem lub rzodkiewką. Wolałabym coś innego, ale tylko to mi pasuje na zimno.
1. Obsydian
@AkaiS powodzenia na egzaminie! ustne to najgorsze zło
podrywał was ktoś kiedyś metodą na sadownika?
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (09-06-2021 o 07h43)
1. Obsydian
Seła
widziałaś że wstawiłam czereśnie na insta cnie? To pan złotousty, mistrz podrywu widząc czerwone czeresienki u mnie wypala "a to u ciebie są już dojrzałe czereśnie?"
no co ty nie powiesz sherlocku XD ogólnie dalsza rozmowa to kabaret xD najgorzej że już Panu wytłumaczyłam, przepraszam ja jestem zajęta nie jestem zainteresowana ;-;
2. Obsydian
Wiecie co? Czytam książkę a tam pojawia służący o imieniu Chrome. Zdziwiłam się, bo sporo w życiu już przeczytałam a imię Chrome spotkałam tylko w eldce.
1. Absynt
Witam was serdecznie w tym pięknym dniu!
Przychodzę z nowym, dopiero co wpakowanym czipem pfizera! Nie mogę się doczekać, aż przed oczami wyskoczą mi jakieś niezidentyfikowane obiekty.
Fajnie, jakbym mogła czytać w myślach B)
A tak całkiem poważnie, co tam u was? Też upały?
2. Absynt
4h, tyle odespałam po nocy, bo mózg uznał że jak na mnie to idealna pora by wstać. >.>" A próbował wcześniej! Jak zobaczyłam na zegarku 12:30 wymusiłam jeszcze od siebie 1h snu. Będę na kolejnej nocy umierać ze zmęczenia, jeśli nie uda mi się chociażby zdrzemnąć. >.>"
Myst pszczółki cię zablokowały? No to ciekawa jestem czy to im przypadkiem nie zaniża statystyk w obserwujących, na których podobno im tak bardzo zależy. xD
Metoda na sadownika jest ciekawa, chociaż mój faworyt to nieśmiertelny podryw na kasztana. <3
Natsuki ten timing <3 Jak tam? Łapka nie boli?
Ostatnio zmieniony przez Faren (08-06-2021 o 14h19)
1. Obsydian
Nie że zablokowały, po prostu na insta możesz wywalić ludzi z obserwacji jak znajomych z fb i oni to zrobili jak dałam im "haha" na ich podrygi do powrotu eldy po pożarze
ten podryw ciągnie się nadal i szczerze czuję się dziwnie jak zaczyna mnie oprowadzać po swoim sadzie i ignoruje moje sugestie że nie jestem zainteresowana ;-;
Ostatnio zmieniony przez Mystification (08-06-2021 o 14h23)
2. Obsydian
@Mystification. To aż po sądzie cię oprowadza?
Ja tam nie mam zamiaru poczynań pszczółek obserwować, strata czasu.
Tak poza tym to ciekawa kreacja
Ostatnio zmieniony przez Myrida (08-06-2021 o 14h28)